Kolay gelsin anakartım gigabyte b650 m d3sh. Diğer bir çok anakrttan farklı bir bios pili yuvası var her yerini zorladım çıkaramadım bilenler yardımcı olursa sevinirim.
Merhabalar, gigabyte b650 m d3sh anakartim galiba bozuldu. Yerine en ucuz stabil çalışan 2 tane rami caliştirabilen anakart ihtiyacım var. Ramlerim 6400 Luk ama 6000 de yeter. İşlemcim 7600. Gigabyte olmasın
Merhabalar, Mevcut sistemimde 2 gün önceye kadar bir sıkıntı yoktu. Macun yenileme için açtım temizledim vb. tekrar parçaları taktığımda siyah ekranla karşılaştım. Ramleri tek tek takınca çalışıyorlar lakin ikisini 1-3 veya 2-4 de çalıştıramıyorum. BİOS sıfırladım güncelledim tek tek söktüm...
https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-samsung-odyssey-g4-ls27bg400euxuf-27-1-ms-full-hd-ips-oyuncu-u-fiyati,261812677.html
Aldım nasıldır iyi midir muadil ne alabilirim bu kötüyse
Uyandın mi :D
Bana da monitör önerir misin ? Bütçe Max 10k. 2 farklı varyasyondan birisi lazım. 4 k film izlemelik güzel görüntü yeter harici bir şey istemiyorum ips 27". Veyahut 27" maximum hz ve düşük gecikmeli güzel görüntülu IPS.
Bana da monitör önerir misin ? Bütçe Max 10k. 2 farklı varyasyondan birisi lazım. 4 k film izlemelik güzel görüntü yeter harici bir şey istemiyorum ips 27". Veyahut 27" maximum hz ve düşük gecikmeli güzel görüntülu IPS.
Eğer 85 kilonun altındaysan ve geriye yatırma mekanizması çok kullanmıyorsan fab4 öneririm. Ben hayvan gibi kullanmama rağmen 3 sene dayandi. Fiyatına göre iyi diye düşünüyorum.
Merhabalar, oyuncu Koltuğu arıyorum. Mevcut hawk fab4 modelini kullanıyorum. 3. Yılı ve artık sağlam durumda değil. Hawk future , zio venom xl, exvega arasında kaldım. Bütçe Max 11 k . 95 kiloyum 185 boyum var. Kullanıcı yorumları önemli.