🔥İndirim Koorui G2721E 2K 27'' 320hz IPS oyuncu monitörü 10.999 TL

4k oledleri merak ettim 36ya samsung falan var 6 taksitli peşin fiyata bütçeyi 45 falan yapabilirim peşin fiyata 6 taksitli olanlar için 45e kadar falan önerin var mı bunlardan çok daha iyi dediğin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

birisi başka sitede şöyle bir yorum yapmış bu konuya 4K IPS vs 2K OLED
4 k ips vardi bende satip 2 k oled aldim gözler o çözünürlüğü arıyor ama PC’de 4 k monitör gerçekten yoruyor bi süre şundan dolayı sureklı ekran kartımı yenilemek zorundayım yoksa ayar kısacam veya fps düşük olacak 2 k oled aldim Fps yukseldı renkler çok daha iyi ve full ayarlarda akıcı bi sekılde oynuyorum tek kaybım biraz çözünürlük onu gözleriniz ariyor ama alışıyorsunuz 4 k oled alacak ımkanım vardi çok şükür ama bi monitöre 60 bin verilmez bana göre reklam olur heralde diye linkini atamıyom bu konuda ne diyosun
Çok uzun yazmışsın hepsini okuyamadım açıkçası.

2k olarak aw2725d
4k olarak g81sf bakabilirsin.

Monitör üreticileri monitör isimleri yaparken klavyenin üstüne kedi çıkartıyor. Başka acıklaması yok bunun.

Aldım nasıldır iyi midir muadil ne alabilirim bu kötüyse

Aldım nasıldır iyi midir muadil ne alabilirim bu kötüyse
Kötü değil de çok eski. Bu daha iyi.

OLED daha iyi görüntü verir.
söylediklerinden sonra 4k oled düşünüyorum şuan 4k oledlerde indirime denk geldin mi hiç bu ay ve denk gelirse aklına gelirse beni etiketler misin etiketle bildirim geliyo mu bu forumda normalde direk alcaktım ama 5070ti üstte yazdığım sistem 18 kasımda gelcek yazıyo şuan 2060lı pcim var 6 yıllık 5070tilı sistem gelesiye belki indirim yakalarım diye beklemeyi düşünüyorum ne diyosun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

OLED daha iyi görüntü verir.
27 inç arıyorum bu arada senin attığın oledde 27 inç onu belirtmeyi unutmuşum

Son düzenleme:
söylediklerinden sonra 4k oled düşünüyorum şuan 4k oledlerde indirime denk geldin mi hiç bu ay ve denk gelirse aklına gelirse beni etiketler misin etiketle bildirim geliyo mu bu forumda normalde direk alcaktım ama 5070ti üstte yazdığım sistem 18 kasımda gelcek yazıyo şuan 2060lı pcim var 6 yıllık 5070tilı sistem gelesiye belki indirim yakalarım diye beklemeyi düşünüyorum ne diyosun
Fiyatları takip etmiyorum denk gelirsem ve hatırlarsam yazarım.

@Tayfunns Hocam merhaba bir çok kişiye yardımcı olmuşsunuz bana da yardımcı olabilirseniz mutlu olurum. Aktif olarak Lenovo Legion R27QE kullanıyorum bu monitörün yanına 2. bir monitör almayı düşünüyorum. Günlük hayatta kodlama+ FPS oynuyorum 180 hz benim için yeterli oluyor. Yan yana kullandığımda görüntü kaliteleri çok farklı olmaması önemli. Şuan kullandığım monitör 14k bandında satılıyor(stok olmadığı için herhalde) o kadar bütçem olmadığı için aynısını alamıyorum. 8 k bandında 2k 27 inç önerebileceğin bir monitör var mı? Monitör kolum olduğu için stand benim için önemli değil.

@Tayfunns Hocam merhaba bir çok kişiye yardımcı olmuşsunuz bana da yardımcı olabilirseniz mutlu olurum. Aktif olarak Lenovo Legion R27QE kullanıyorum bu monitörün yanına 2. bir monitör almayı düşünüyorum. Günlük hayatta kodlama+ FPS oynuyorum 180 hz benim için yeterli oluyor. Yan yana kullandığımda görüntü kaliteleri çok farklı olmaması önemli. Şuan kullandığım monitör 14k bandında satılıyor(stok olmadığı için herhalde) o kadar bütçem olmadığı için aynısını alamıyorum. 8 k bandında 2k 27 inç önerebileceğin bir monitör var mı? Monitör kolum olduğu için stand benim için önemli değil.
Merhaba, bütçeniz 1k aşarsa Lenovo muadili bu var.

Bütçeniz pek aşmazsa yakın performans gösteren q27g4xf ve H27t22c var. Bire bir aynı görüntüyü aynı monitör bile vermez onu söyleyeyim. Renk doğruluğu şans işi.

Çok uzun yazmışsın hepsini okuyamadım açıkçası.

2k olarak aw2725d
4k olarak g81sf bakabilirsin.
ben 4k alsam csyi 240hz almak için yine 1080p de oynucam ya da 2k da ve bu durumda 4k monitörü 2k 1080e alınca görüntü kötü oluyo diyenler var da oledde de yine bu durum olur mu 1080 ya da 2k da görüntü kötü olmadan oynanır mı bu durumu nasıl araştırabilirim

Kötü değil de çok eski. Bu daha iyi.
27" olsun diye seyaptim da duruma göre iptal edebilirim çok fark eder mi ki

Merhaba, bütçeniz 1k aşarsa Lenovo muadili bu var.

Bütçeniz pek aşmazsa yakın performans gösteren q27g4xf ve H27t22c var. Bire bir aynı görüntüyü aynı monitör bile vermez onu söyleyeyim. Renk doğruluğu şans işi.
Teşekkür ederim. Benim monitörün aynısını ikinci el de (1 sene kullanılmış 1 tane ölü piksel var) 5K ya buldum. Senin tercihin hangisi olurdu yan monitör olucak günün sonunda. Çok fark olmadığı sürece para harcamak istemiyorum.

Geri