tunahandlc
80+
- Reaksiyon skoru
- 25
Güzel ama ktc ve koorui daha iyi.
KTC daha iyi, bu yüzden ktc tercih ederdim.Hocam tek soru sorucam size. Siz olsanız aşağıdaki modellerden hangisini tercih ederdiniz?
Konuyu eylülde açtım hocam.kral keşke biraz erken paylaşayaydın gittim 2 hafta önce msi mag 275qf monitörü aldım 8.700 TL'ye 6 taksitle
hocam hala aşırı muallaktayım ya, kusura bakmayın neden KTC yi tercih ederdiniz onuda sorabilir miyimKTC daha iyi, bu yüzden ktc tercih ederdim.
Şu sıralar pek bakamasam da monitör incelemelerine bakarken denk geldiğim bir marka. Benim baktığım incelemeciler de içi dolu kanallar. Bu yüzden bir güven oluşturuyor. Denk geldikçe markaya ısınmaya başladım. Örnek kanallar atabilirim isterseniz. Sonra markanın tecrübesine bakmak istedim. Sitesine göz attım. Tft central'in KTC hakkında açtığı makaleye denk geldim. Reddit yorumlarına baktım.hocam hala aşırı muallaktayım ya, kusura bakmayın neden KTC yi tercih ederdiniz onuda sorabilir miyim![]()
tftcentral.co.uk
teşekkür ederim hocam tekrardan. Haklısınız bu tarz markalara da şans verilmesi aslında. Sizi çok yordum kusura bakmayın ama son olarak 1080 ips 27 inc öneriniz var mı onu sorayım. Öncelikle 1080 alıp daha sonrasında iyi bi bütçeyle 2k ya geçip, aldığım 1080 i ikinci monitör yaparım diye düşündüm. maks 7-8k civarında olucak şekilde 1080 full hd modellere bakıyorumdaŞu sıralar pek bakamasam da monitör incelemelerine bakarken denk geldiğim bir marka. Benim baktığım incelemeciler de içi dolu kanallar. Bu yüzden bir güven oluşturuyor. Denk geldikçe markaya ısınmaya başladım. Örnek kanallar atabilirim isterseniz. Sonra markanın tecrübesine bakmak istedim. Sitesine göz attım. Tft central'in KTC hakkında açtığı makaleye denk geldim. Reddit yorumlarına baktım.
![]()
Introducing KTC - Who They Are, Their International Expansion and Gaming Monitor Line-up - TFTCentral
An introduction to a new monitor manufacturer expanding from China in to other key regions soon. Including gaming monitor range round-uptftcentral.co.uk
Markanın artı ve eksilerine baktım. MSI gibi tasarım, giriş-çıkış portu veya malzeme kalitesine abanmıyorlar. Aksine bütçe monitörü gibiler bu konularda. Ama doğru modelleri bulduğunuz da daha ucuza denk veya daha iyi performans sunabilen modellerini gördüm. H27t22c ve H27e6 gibi. Tr ye gelmeyen mini led ve oled monitörlerini gördüm. Böyle böyle derken adı game ile başlayan oyuncu markalarından ayrıştığını anladım. Eğer sizi tatmin etmediyse daha bilindik markalara yönelebilirsiniz. Bu bütçelerde seçenekler bol.
teşekkür ederim hocam tekrardan. Haklısınız bu tarz markalara da şans verilmesi aslında. Sizi çok yordum kusura bakmayın ama son olarak 1080 ips 27 inc öneriniz var mı onu sorayım. Öncelikle 1080 alıp daha sonrasında iyi bi bütçeyle 2k ya geçip, aldığım 1080 i ikinci monitör yaparım diye düşündüm. maks 7-8k civarında olucak şekilde 1080 full hd modellere bakıyorumda![]()