Neler Yeni

İnceleme (12 Nisan 2025 GÜNCELLENDİ) Lenovo R27QE 27"/ IPS / 2K(QHD) / 180Hz / 1ms(GtG) Monitör İncelemesi

masaüstü çözünürlüğün de 2k olsun, ek olarak nvidia denetim masasından "masaüstü boyutunu ve konumu ayarla" sekmesine gir, ölçeklendirmeyi tam ekran seç.
Ek olarak ; bazı arkadaşlar unutuyor. Nvidia denetim masasından "çözünürlük değiştirme" sekmesine girip, NVIDIA renk ayarlarını kullan seçeneğini seçin ve çıkış renk derinliği 10 bpc olarak seçin.
Yapın tabii ama HDR izlemedikçe (Yani %95) 10 bitin bir işlevinin olduğunu unutmayın (Evet mağazalar kandırıyor sizi):

masaüstü çözünürlüğün de 2k olsun, ek olarak nvidia denetim masasından "masaüstü boyutunu ve konumu ayarla" sekmesine gir, ölçeklendirmeyi tam ekran seç.
Ek olarak ; bazı arkadaşlar unutuyor. Nvidia denetim masasından "çözünürlük değiştirme" sekmesine girip, NVIDIA renk ayarlarını kullan seçeneğini seçin ve çıkış renk derinliği 10 bpc olarak seçin.
Yardım için teşekkürler hocam dediğiniz gibi yaptım ama ne yazık ki düzelmedi :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,091,392
Üyeler
173,492
Son üye
Arisxtrem
Geri