Arama sonuçları: *

1. Kaan™

Sizce 60/68 klavyelerden hangisi

Akko Fun 60 Max bak
  2. Kaan™

Dümdüz Masa İstiyorum

Hocam sırf marka,şekilli gözüksün diye 140cm masaya 7.000TL verilmez.Marangoza gidin 180 masa yaptırın.
  3. Kaan™

3070 220 watt laptop olurmu

Bu laptopu al: https://shbd.io/s/AtkW2BsO
  4. Kaan™

Gün geçtikçe ağırlaşan bir sıkıntı

Hiçbirşey yapmamazlıktandır o
  5. Kaan™

3070 220 watt laptop olurmu

220w ilk defa gördüm.Bütçen ne kadar?
  6. Kaan™

Sigaraya başlamayı düşünüyorum yardım edin

Adam Matrixdeki açığı bulmuş
  7. Kaan™

Sigaraya başlamayı düşünüyorum yardım edin

@min*glu motivasyon
  8. Kaan™

7k airpods 4 anc akakçedeki en ucuzu

Hocam benim satıp Samsung buds silikonlu kulaklığı alasım varda,hen kullanıp hem garantisinin olmadığı için sıkıntı oluyor.
  9. Kaan™

Programlama dersi için kitap

G*riz*kalı Chrome'da durmadan site değişikliği yaşandığı için bu seferde Gen.lib.rus.esc sitesine giremiyorum.Bu sitede çoğu kitap çıkıyordu fakat giriş yapamadım istersen sen dene birde,belki benimle alakalı bir sorundur.Onun haricinde şu siteden iniyor sanırım...
  10. Kaan™

Ses kalitesi iyi güzelde kullanım sırasında bir süre sonra kulakta fena ağrı ve rahatsızlık yapıyor.Rüzgarlı bir ortamda kullanıyorsanız seste bozulmalar yaşatıyor.Ben satmayı düşünüyorum fakat kozmetikten dolayı alan olacağını pek düşünmüyorum. 1764700560 Herkesin kulak yapısı farklıda, Apple...
  11. Kaan™

Silikonsuz kulaklık almayın.Bu kulaklık bende var ve kulağımı yara yapmasına az kaldı.
  12. Kaan™

Kızların aşkta tek derdi yakışıklı erkek mi?

En güzel kızlarda onlar ama 😀
  13. Kaan™

Yardım Tabletten Kağıt Performansında Not Alınabilirmi?

Fakir edebiyatı yapan bir burjuva hemde😀
  14. Kaan™

Hocam sizde burjuva çıktınız.😀
  15. Kaan™

Temperli camlı ekran koruyucularıda mevcut fakat onlarda yazımı kötü etkiler gibi duruyor.
  16. Kaan™

Hocam sizce laptop dahamı mantıklı?Bu S11'in ne kılıfı ne ekran koruyucusu var.Huawei tabletin işlemcisi ve ekranı bu modele kıyasla çok kötü. 1764689804 Hocam bilgi kalıcılığı açısından klavye ve ekrandan not alma kağıttan not alma kadar iyi olmuyormuş sanırım.Akılda kalıcılığı en çok kağıt ve...
  17. Kaan™

iPad bile kağıt hissi vermiyorsa Samsung nasıl versin.Hocam ben Defter gibi kullanmayı düşünüyordum.Klavye bağlayıp kullansam akılda kalma açısından bir eksiklik hisseder miyim?
  18. Kaan™

Soru başlıktaki gibidir.Samsung S11 alsam kağıt performansında bir deneyim sunarmı yoksa laptop aıp kağıttan not almak dahamı mantıklıdır?
  19. Kaan™

Haşlanmış yumurta yeme sorunsalı

La ketçap mayonez dök demiyorum mayonezi dök çatalla ezip ekmeğin üstüne sür ye işte şu sporcu tripleriniz bitiriyor he beni
  20. Kaan™

20-30 Bin Telefon Önerisi

Örnek olsun diye attım.
Geri