Arama sonuçları: *

1. thepublicman

❌İndirim Bitti! Xioami pad 7 8799₺..

Bu ürün özelinde konuşuyorum 3-4 taneden fazla stok girmiyorlar toplu çekebilen yoktur takip edip sürekli farklı saatlerde almışlardır iki gün önce trendyol teknosa satıcısı stok girişi gayet iyiydi yayıldıkça stok bitiş hızı hızlandı bence 1-2 den fazla alan anca iki gün önce almıştır. Amazonda...
  2. thepublicman

Lanet olsun bütün bir nesil ekran başında F5 atıp al satçı oluyor
  3. thepublicman

Mac mini m4 çok iyi fiyat 25999 peşin fiyatına 4 taksit

Öğrendi indirimiyle bile 29 oldu maalesef kasım ayında indirimlerde 27 e sattı mediamarkt. 1 aydır bu fiyatlara yoktu. M5 geleceği için fiyatlar düşecekti ancak ram ve ssd fiyatlarının uçtuğunu düşünürsek bence iyi indirim
  4. thepublicman

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

stok girişi yine başladı bir bakın derim
  5. thepublicman

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

fiyatlar yine yüksek
  6. thepublicman

ilginç bir şekilde hepsiburada ve kendi sitesinde ki fiyatlar düşmedi dünden beri ara ara bakıyorum
  7. thepublicman

🔥İndirim 4299 TL GIGABYTE GS25F2 24.5" 200Hz

https://www.itopya.com/gigabyte-gs25f2-245-200hz-1ms-hdmi-dp-hdr10-adaptivesync-fhd-ss-ips-gaming-monitor_u28041
  8. thepublicman

Dün aldım sabah kargoya verildi Outlet değil sıfır ürün bu aralar teknosa iyi kampanya yapıyor outlet olduğunda belirtiyor geldiğinde tekrar bilgi veririm
  9. thepublicman

Bu fiyata daha iyisi yok ki bence 2 yıldan fazla gider bu
  10. thepublicman

❌İndirim Bitti! Bitti

tamam kriz var ama 16 GB DDR5 herhangi bir ram e aciliyet olsa dahi 5000 TL üstü vermeyin iyi öpüyorlar
  11. thepublicman

❌İndirim Bitti! 6600 TL WD Elements 3.5" 6 TB WDBWLG0060HBK

Disk fiyatları artıyor maalesef çabuk bitiyor
  12. thepublicman

❌İndirim Bitti! 6600 TL WD Elements 3.5" 6 TB WDBWLG0060HBK

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_wd-elements-35-6-tb-wdbwlg0060hbk-tasinabilir-hard-disk-siyah-1180800.html
  13. thepublicman

❌İndirim Bitti! Lenovo 3000TL ‘ye 2000 TL Kupon Kodu

3000 olan kupon çok çabuk bitti bence çoktan fark edildi
  14. thepublicman

Amd FSR Redstone Tanıtıldı!

9070XT ile yapılmışsa bu karşılaştırmalar halen iyi seviye de değil çünkü saf güç olarak zaten çok önde 5070 rakip değil 9070XT'ye AMD saf güçte ne kadar iyiyse şu yazılım işini artık toparlamalı RX 9070 kullanan biri olarak yazıyorum
  15. thepublicman

❌İndirim Bitti! 🔥ASUS 27" TUF VG27AQL5A 210Hz QHD 0.3ms - 10.179 TL 🔥

Teknosa da 9999 TL'ye çekti (farklı modelmiş)
  16. thepublicman

ARKADAŞLAR SSD FİYATLARININ DÜŞME İHTİMALİ VAR MI ?

Ram fiyatları balonlaştı ama SSD fiyatları halen dengeli bence artış devam edecek SSD tarafında iyi bir kampanya görürseniz mutkala değerlendirin
  17. thepublicman

Yardım Servis ssd'ye el koydu :D

rx 550 4 gb olan vardı ben de powercolerdı sanırım gt 1030 2 gb olandı çok basit bir modeldi mecbur kabul ettik. Değişim sunmak zorunda bu arada firma
  18. thepublicman

Yardım Servis ssd'ye el koydu :D

bana sanırım firma servis imha etti gibi bir şey demişti valla pandemi dönemi ortalık karışık diye gt 1030 u mecburen kabul etmiştim ne günlerdi
Geri