https://epomaker.com/products/epomaker-mystery-box-2025?variant=48546688270644
1751460470
Skyloong SK61, SK64, Ajazz K870T Hot-Swap Versiyonu ve Gizli Klavye Kutusu! bunların çıkma olasılığı var
35 doları seçmen tabi daha iyi olur hocam :D suya sok sonra klavyeyi ayır komple pirinçe yatır 3-4 gün çalıştırmadığın için kolay kolay bir şey olacağını sanmam ama suya sokmadan önce yerinde olsam içini açar sökerim komple
Olanı söyliyim size şuan ürünler incelemek için kenara ayırdılar bu süreç sonunda ya sorunsuz geçirecekler yada tek tek kontrol edip bize vergi bindirecekler yüksek ihtimalle gümrükte sıkıntı var bu gelen kargolarla ilgili bu süreç bitince salarlar diye düşünüyorum
Sen bu kafayla çok yaşamazsın dostum işine bak en iyisi
1751456290
Napıcaz şimdi bi klavye satın aldık davalık olucaz polis gelip alacak evimize korktum şuan ddasadsads
Onda onu algılayacak zihniyet olsa sizce böyle davranır mı hocam :D adam aradı diye ürünleri geri yollayacaklar bak sen şu işe ya
1751456079
Pu hdahadshh olum konuşma lan resmi gelen bir şey nasıl kaçakcılığa giriyor sen daha fazla alıntı yapma bana komik şey seni
Zaten 5-6 gün oldu :D
1751447199
Hatta 8 gün hafta sonları dahil :D 25'i gümrüklemeye alınmış benim sanırım sırayla hangisi daha kalın onun testini yapıyorlar
Derdinizi bile anlatamıyorsunuz elimde monitör var diyorsun sonra değiştireyim mi mastafa gerek var mı diyorsun acayipsiniz senin elinde 240hz tn panel bir ürün var mı yok mu?