Arama sonuçları: *

1. Ardemmiz

❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Yun sıkıntı şuan hepsi beklemede temu siparişim aynı gün girdi çıktı bizimkiler 1 hafta oldu bekliyor bu bekleyişin ardından bizi bir kazık bekliyor
  2. Ardemmiz

He 2 türlü de suya sokmanı istiyor yani
  3. Ardemmiz

Yani beleşe gelmiyor mu neden üzsün hemde elinde 1 adet daha klavye kalmış olacak 1400'e hepsi oldukça iyi
  4. Ardemmiz

16 pro max almalımıyım

17 alana kadar google pixel filan alın :D adamlar gittikçe nasıl kötü telefon yapabiliriz diye düşünüyorlar tasarım iğrenç ötesi olmuş
  5. Ardemmiz

https://epomaker.com/products/epomaker-mystery-box-2025?variant=48546688270644 1751460470 Skyloong SK61, SK64, Ajazz K870T Hot-Swap Versiyonu ve Gizli Klavye Kutusu! bunların çıkma olasılığı var
  6. Ardemmiz

30 dolara gizelim kutu 5 dolarada birşeyler ekleyebilirsin
  7. Ardemmiz

35 doları seçmen tabi daha iyi olur hocam :D suya sok sonra klavyeyi ayır komple pirinçe yatır 3-4 gün çalıştırmadığın için kolay kolay bir şey olacağını sanmam ama suya sokmadan önce yerinde olsam içini açar sökerim komple
  8. Ardemmiz

Olanı söyliyim size şuan ürünler incelemek için kenara ayırdılar bu süreç sonunda ya sorunsuz geçirecekler yada tek tek kontrol edip bize vergi bindirecekler yüksek ihtimalle gümrükte sıkıntı var bu gelen kargolarla ilgili bu süreç bitince salarlar diye düşünüyorum
  9. Ardemmiz

Sen bu kafayla çok yaşamazsın dostum işine bak en iyisi 1751456290 Napıcaz şimdi bi klavye satın aldık davalık olucaz polis gelip alacak evimize korktum şuan ddasadsads
  10. Ardemmiz

Beklemeye geçecek bizimkiler gibi büyük ihtimalle
  11. Ardemmiz

Onda onu algılayacak zihniyet olsa sizce böyle davranır mı hocam :D adam aradı diye ürünleri geri yollayacaklar bak sen şu işe ya 1751456079 Pu hdahadshh olum konuşma lan resmi gelen bir şey nasıl kaçakcılığa giriyor sen daha fazla alıntı yapma bana komik şey seni
  12. Ardemmiz

Ufaklık iyi misin kendi kendine triplere girdin :D
  13. Ardemmiz

bu numara olması lazım bölge müdürlüğü havalimanı yanında
  14. Ardemmiz

Zaten 5-6 gün oldu :D 1751447199 Hatta 8 gün hafta sonları dahil :D 25'i gümrüklemeye alınmış benim sanırım sırayla hangisi daha kalın onun testini yapıyorlar
  15. Ardemmiz

Hala neyi bekletiyorlar anlamış değilim umarım ürünler parçalanmıyor zarar görmüyordur
  16. Ardemmiz

240 hz Tn panel kullanılır mı

Derdinizi bile anlatamıyorsunuz elimde monitör var diyorsun sonra değiştireyim mi mastafa gerek var mı diyorsun acayipsiniz senin elinde 240hz tn panel bir ürün var mı yok mu?
  17. Ardemmiz

Yok istesende bir şey yapamazsın ürünler beklemede zaman gösterecek akıbeti ne olacağını
  18. Ardemmiz

Benim de 28'i inen kargomda yok ama 25'i inende var
Geri