❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Şuanda gümrükte ek incelemeye tabii tutuyorlar hocam öyle anladık biz yani bu ek inceleme ne zamana kadar sürer hicbirimizin fikri yok
kral daha önce böyle olan biri var mı varsa kaç günde geçmiş incelemeden kredi kartının taksidini ödeyeceğim arkadaşa aldım 10 günüm kaldı eleman klavyeyi alınca parayı verecek

Olm cidden istemiyorum umarım gelmez bu ülke ve saçma sapan kurallarına daha çok gıcık olmak istiyorum 1300TL'm helali hoş olsun oy vermeye devam :)

Olanı söyliyim size şuan ürünler incelemek için kenara ayırdılar bu süreç sonunda ya sorunsuz geçirecekler yada tek tek kontrol edip bize vergi bindirecekler yüksek ihtimalle gümrükte sıkıntı var bu gelen kargolarla ilgili bu süreç bitince salarlar diye düşünüyorum

kral daha önce böyle olan biri var mı varsa kaç günde geçmiş incelemeden kredi kartının taksidini ödeyeceğim arkadaşa aldım 10 günüm kaldı eleman klavyeyi alınca parayı verecek
Hiçbir fikrimiz yok hocam eskiden böyle bir şey yaşayan biri varmış o da baya uzun süre bekledim anca geçti kargom dedi. Belki bizimkiler gecmeyedebilir bile hic kimse bir şey bilemiyor maalesef gumrukculerin insafına kaldık.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@ozkets neden gulen surat attın hocam acaba ?

Yine boş yorumlarla dolmuş buralar :D
Hocam oğrusunu biliyorsanız bizleri aydınlatmanizi çok isterim. Bu boş bilgilerden bir arınalim değil mi 🙂

Hocam shenzene mail atmismiydiniz hiç ?
genel konuştumda gümrüğünüze sorabilirsinzi felan tarzında dönüş yaptılar, onlarda şuan bilgi sahibi değil, ssadece herkesin dediği gibi genel bir yunexpres sıkkıntısı var dediler sanrım, denetlemeler arttı vs.

Sen gerçekten gümrüğü arayıp bizim klavyeler takıldı abi salıver falan mı diyeceksin? Gümrük bu eğer sıkıntılı bir durum varsa bu kaçakcılığa giriyor haberin olsun.
yeni hesap açıp gelmişin hadi uza abim, kimse ne yapacağını sana sormayacak boş boş polemik yaratma. kimsenin bir şey yaptığı da yok bekliyor zaten.

genel konuştumda gümrüğünüze sorabilirsinzi felan tarzında dönüş yaptılar, onlarda şuan bilgi sahibi değil, ssadece herkesin dediği gibi genel bir yunexpres sıkkıntısı var dediler sanrım, denetlemeler arttı vs.

yeni hesap açıp gelmişin hadi uza abim, kimse ne yapacağını sana sormayacak boş boş polemik yaratma. kimsenin bir şey yaptığı da yok bekliyor zaten.
Hayırlısı o zaman hocam bakalım. Haftaya kadar çözülür inşallah. Ben memlekete gidene kadar gelsinde bare işe girmeden önce rahat rahat kullanayım bı kulaklığı 😂

Geri