Şimdi bende de ünlem çıkmış uyarı yazıyor gümrük muayene diyeBnmkide böyle 28 nden beri
Şuanda gümrükte ek incelemeye tabii tutuyorlar hocam öyle anladık biz yani bu ek inceleme ne zamana kadar sürer hicbirimizin fikri yokarkadaşlar ne anlama geliyor bu gümrükten geçmiş mi kalmış mı
Yanlış anlama ama konudaki herkes öyle. Bu adama özgü bir şey değil sadece.Epomaker'a lütfen ürünün fiyatını 15-20 dolardan gösterin diye mail atan sen değil miydin?
kral daha önce böyle olan biri var mı varsa kaç günde geçmiş incelemeden kredi kartının taksidini ödeyeceğim arkadaşa aldım 10 günüm kaldı eleman klavyeyi alınca parayı verecekŞuanda gümrükte ek incelemeye tabii tutuyorlar hocam öyle anladık biz yani bu ek inceleme ne zamana kadar sürer hicbirimizin fikri yok
Hiçbir fikrimiz yok hocam eskiden böyle bir şey yaşayan biri varmış o da baya uzun süre bekledim anca geçti kargom dedi. Belki bizimkiler gecmeyedebilir bile hic kimse bir şey bilemiyor maalesef gumrukculerin insafına kaldık.kral daha önce böyle olan biri var mı varsa kaç günde geçmiş incelemeden kredi kartının taksidini ödeyeceğim arkadaşa aldım 10 günüm kaldı eleman klavyeyi alınca parayı verecek
Hocam oğrusunu biliyorsanız bizleri aydınlatmanizi çok isterim. Bu boş bilgilerden bir arınalim değil miYine boş yorumlarla dolmuş buralar![]()
genel konuştumda gümrüğünüze sorabilirsinzi felan tarzında dönüş yaptılar, onlarda şuan bilgi sahibi değil, ssadece herkesin dediği gibi genel bir yunexpres sıkkıntısı var dediler sanrım, denetlemeler arttı vs.Hocam shenzene mail atmismiydiniz hiç ?
yeni hesap açıp gelmişin hadi uza abim, kimse ne yapacağını sana sormayacak boş boş polemik yaratma. kimsenin bir şey yaptığı da yok bekliyor zaten.Sen gerçekten gümrüğü arayıp bizim klavyeler takıldı abi salıver falan mı diyeceksin? Gümrük bu eğer sıkıntılı bir durum varsa bu kaçakcılığa giriyor haberin olsun.
Hayırlısı o zaman hocam bakalım. Haftaya kadar çözülür inşallah. Ben memlekete gidene kadar gelsinde bare işe girmeden önce rahat rahat kullanayım bı kulaklığıgenel konuştumda gümrüğünüze sorabilirsinzi felan tarzında dönüş yaptılar, onlarda şuan bilgi sahibi değil, ssadece herkesin dediği gibi genel bir yunexpres sıkkıntısı var dediler sanrım, denetlemeler arttı vs.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yeni hesap açıp gelmişin hadi uza abim, kimse ne yapacağını sana sormayacak boş boş polemik yaratma. kimsenin bir şey yaptığı da yok bekliyor zaten.
İnşallah hocamHayırlısı o zaman hocam bakalım. Haftaya kadar çözülür inşallah. Ben memlekete gidene kadar gelsinde bare işe girmeden önce rahat rahat kullanayım bı kulaklığı![]()