❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Ne yaptığınızı sanıyorsunuz bıraksanıza şunu. Olacağı varsa da sizin yüzünüzden olmayacak bekleyin biraz ya.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Niye arıyorsun ki arayınca yapabileceğini mi sanıyorsun?
İnsanların araması ile bir şey değişmez

İnsanların araması ile bir şey değişmez
Onda onu algılayacak zihniyet olsa sizce böyle davranır mı hocam :D adam aradı diye ürünleri geri yollayacaklar bak sen şu işe ya

Sen gerçekten gümrüğü arayıp bizim klavyeler takıldı abi salıver falan mı diyeceksin? Gümrük bu eğer sıkıntılı bir durum varsa bu kaçakcılığa giriyor haberin olsun.
Pu hdahadshh olum konuşma lan resmi gelen bir şey nasıl kaçakcılığa giriyor sen daha fazla alıntı yapma bana komik şey seni

Onda onu algılayacak zihniyet olsa sizce böyle davranır mı hocam :D adam aradı diye ürünleri geri yollayacaklar bak sen şu işe ya

Pu hdahadshh olum konuşma lan resmi gelen bir şey nasıl kaçakcılığa giriyor sen daha fazla alıntı yapma bana komik şey seni
Epomaker'a lütfen ürünün fiyatını 15-20 dolardan gösterin diye mail atan sen değil miydin?

Sen gerçekten gümrüğü arayıp bizim klavyeler takıldı abi salıver falan mı diyeceksin? Gümrük bu eğer sıkıntılı bir durum varsa bu kaçakcılığa giriyor haberin olsun.
Hocam bizim öyle bir şey diyeceğimizi kim söyledi ? Adama soracağız hocam bizim bir ürünümüz vardı 6 gündür gümrüğe takılmış vaziyette bekliyor bu durum hakkında bir bilginiz var mı diye Medeni bir şekilde adama soru soracagiz. Sen neden bu kadar celallendi ben onu çözemedim ?

arkadaşlar ne anlama geliyor bu gümrükten geçmiş mi kalmış mı

Ekler

• 1751456160456.webp
    1751456160456.webp
    50.1 KB · Hit: 78
Tamam dostum bu kaçakcılığa giriyor sen daha durumun ciddiyetini anlamamışsın
Sen bu kafayla çok yaşamazsın dostum işine bak en iyisi

Olaki yasal bir adımda bulunurlarsa kendinizi nasıl savunacaksınız onu düşünün.
Napıcaz şimdi bi klavye satın aldık davalık olucaz polis gelip alacak evimize korktum şuan ddasadsads

Geri