Vesselam
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,166
aulayı kacırmıstım gümrük te bizim kargoları kaçırmaz umarım :dBende kabul ettim. Ürün gelecek mi diye düşünüyorum. Aula f75 aldığım kadar rahat değilim![]()
aulayı kacırmıstım gümrük te bizim kargoları kaçırmaz umarım :dBende kabul ettim. Ürün gelecek mi diye düşünüyorum. Aula f75 aldığım kadar rahat değilim![]()
İnsanların araması ile bir şey değişmezNe yaptığınızı sanıyorsunuz bıraksanıza şunu. Olacağı varsa da sizin yüzünüzden olmayacak bekleyin biraz ya.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Niye arıyorsun ki arayınca yapabileceğini mi sanıyorsun?
Sen gerçekten gümrüğü arayıp bizim klavyeler takıldı abi salıver falan mı diyeceksin? Gümrük bu eğer sıkıntılı bir durum varsa bu kaçakcılığa giriyor haberin olsun.Ufaklık iyi misin kendi kendine triplere girdin![]()
Onda onu algılayacak zihniyet olsa sizce böyle davranır mı hocamİnsanların araması ile bir şey değişmez
Pu hdahadshh olum konuşma lan resmi gelen bir şey nasıl kaçakcılığa giriyor sen daha fazla alıntı yapma bana komik şey seniSen gerçekten gümrüğü arayıp bizim klavyeler takıldı abi salıver falan mı diyeceksin? Gümrük bu eğer sıkıntılı bir durum varsa bu kaçakcılığa giriyor haberin olsun.
Epomaker'a lütfen ürünün fiyatını 15-20 dolardan gösterin diye mail atan sen değil miydin?Onda onu algılayacak zihniyet olsa sizce böyle davranır mı hocamadam aradı diye ürünleri geri yollayacaklar bak sen şu işe ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Pu hdahadshh olum konuşma lan resmi gelen bir şey nasıl kaçakcılığa giriyor sen daha fazla alıntı yapma bana komik şey seni
Hocam bizim öyle bir şey diyeceğimizi kim söyledi ? Adama soracağız hocam bizim bir ürünümüz vardı 6 gündür gümrüğe takılmış vaziyette bekliyor bu durum hakkında bir bilginiz var mı diye Medeni bir şekilde adama soru soracagiz. Sen neden bu kadar celallendi ben onu çözemedim ?Sen gerçekten gümrüğü arayıp bizim klavyeler takıldı abi salıver falan mı diyeceksin? Gümrük bu eğer sıkıntılı bir durum varsa bu kaçakcılığa giriyor haberin olsun.
Bnmkide böyle 28 nden beri3 Gündür böyle. Bi klavye ihtiyacım vardı. İkinci el ss apex 5 alcaktım vazgeçtim. Şansımı seveyim.
Alıntıyı görüntüle
Yo herkesEpomaker'a lütfen ürünün fiyatını 15-20 dolardan gösterin diye mail atan sen değil miydin?
Tamam dostum bu kaçakcılığa giriyor sen daha durumun ciddiyetini anlamamışsınYo herkes![]()
Beklemeye geçecek bizimkiler gibi büyük ihtimallearkadaşlar ne anlama geliyor bu gümrükten geçmiş mi kalmış mı
Sen bu kafayla çok yaşamazsın dostum işine bak en iyisiTamam dostum bu kaçakcılığa giriyor sen daha durumun ciddiyetini anlamamışsın
Napıcaz şimdi bi klavye satın aldık davalık olucaz polis gelip alacak evimize korktum şuan ddasadsadsOlaki yasal bir adımda bulunurlarsa kendinizi nasıl savunacaksınız onu düşünün.