RTX 5080'in genel olarak mantıklı bir kart olduğunu düşünmüyorum.(Oyunlar için) Adamlar 4k kartına 16 GB VRAM koymuş. Sırf Nvidia cimriliğinden dolayı RX...
Kartı bu şekilde elden çıkarmak da sıkıntı mecbur bakımını yapıcan. Ben olsam pedleri kendim değişip kullanmaya devam ederdim. 2k için 12 GB VRAM sınırda...
Tüh, hynix çip olsaydı alıp 3 günümü verip en ince şekilde overclock ederek CL20 6000MHz kullanacaktım. Ayrıca anakartım da, işlemcim de bu tarz bir...
Bu CL değeri ne kadar fark ediyor abi? Bilmediğimden soruyorum millet takmış CL değerine. Ben sadece oyun oynayan birisiyim CL 40 ile CL 30 arasında benim...
Allah affetsin ne SSD alırken nand var mı diye bakarım ne ram alırken çip üreticisine. Gören de burayı ekstrem overclock rus forumu sanacak. Elimde envai...
Parçalar gayet kaliteli ve fiyatları piyasa ortalamasında çok pahalı gelmedi. İlla bir şeyler kısmak istiyorsan belki kasa, anakart ve sıvı soğutucu daha...
Ben de araştırırken bir youtube videosunda şöyle bir liste görmüştüm incele bazı thermalright modelleri var.
1783771672
Sağdaki değerler hangi testlerde...