bysalihidriscan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 182
Aras kargoya bile verildi vergi çıkmadıKargosu yanwen ile gelenler kargo geldiğinde vergi çıktımı mı çıkmadı mı yazarsa mükemmel olur.
Aras kargoya bile verildi vergi çıkmadıKargosu yanwen ile gelenler kargo geldiğinde vergi çıktımı mı çıkmadı mı yazarsa mükemmel olur.
gümrük ile iletişime geçmenin yolu y ok mu?
görüşen var mı ki hiç?Alıntıyı görüntüle bu numara olması lazım bölge müdürlüğü havalimanı yanında
Bende kabul ettim. Ürün gelecek mi diye düşünüyorum. Aula f75 aldığım kadar rahat değilimYanwen i kabul ettim bakalım ne olacak
Hocam shenzene mail atmismiydiniz hiç ?görüşen var mı ki hiç?
Yoktur diye düşünüyorumgörüşen var mı ki hiç?
Herkesten özür dilerim alınan varsa diye ama bence kimsenin bir yerleri yemedi diye kimse aramamistirgörüşen var mı ki hiç?
Alıntıyı görüntüle bu numara olması lazım bölge müdürlüğü havalimanı yanında
Ne yaptığınızı sanıyorsunuz bıraksanıza şunu. Olacağı varsa da sizin yüzünüzden olmayacak bekleyin biraz ya.görüşen var mı ki hiç?
Niye arıyorsun ki arayınca yapabileceğini mi sanıyorsun?Herkesten özür dilerim alınan varsa diye ama bence kimsenin bir yerleri yemedi diye kimse aramamistirşahsen benimde yemedi şimdi arasak bizim kargo fişlense dert
Dostum arayıp sadece durumu soracağız bir şey yapamayacağımız bizde biliyoruz ?Ne yaptığınızı sanıyorsunuz bıraksanıza şunu. Olacağı varsa da sizin yüzünüzden olmayacak bekleyin biraz ya.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Niye arıyorsun ki arayınca yapabileceğini mi sanıyorsun?
Ufaklık iyi misin kendi kendine triplere girdinNe yaptığınızı sanıyorsunuz bıraksanıza şunu. Olacağı varsa da sizin yüzünüzden olmayacak bekleyin biraz ya.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Niye arıyorsun ki arayınca yapabileceğini mi sanıyorsun?