bdrhncagriozdmr
80+
- Katılım
- 28 Ağustos 2022
- Mesajlar
- 398
- Reaksiyon skoru
- 168
Benim kargoda uyarı aldı. Bekleyelim bakalım. Gümrükcülerin bir işi bir günde bitiriceklerini düşünmüyorum en az 5-6 gün daha orda bekletilir son karara kadar.
Zaten 5-6 gün olduBenim kargoda uyarı aldı. Bekleyelim bakalım. Gümrükcülerin bir işi bir günde bitiriceklerini düşünmüyorum en az 5-6 gün daha orda bekletilir son karara kadar.
Hatta 8 gün hafta sonları dahilZaten 5-6 gün oldu![]()
Bi sonuç çıkana kadar hepsini kenara almışlardır hocam. 1 ay bile bekler bizim ülkede adam akıllı iş yapılmadığı için.Zaten 5-6 gün oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hatta 8 gün hafta sonları dahil25'i gümrüklemeye alınmış benim sanırım sırayla hangisi daha kalın onun testini yapıyorlar
Peki o zaman ptt'ye verilirse vergi çıkıyor. Diğerlere verilirse vergisiz gelir diyebilir miyiz ? ptt'de vergisiz gelebilme ihtimali var mı ?Uluslararası kargo firmaları bütün kaygılarla anlaşmalı aslında önceden hep ptt veriliyordu şimdi bütün fırmalar alıyor gümrükte çalışan birisi vardı ona sormuştum o gün hangi kargo firması gelirse ona veriliyormuş bazende ptt alıyor bazende surat dhl mng değişiyor ben sürekli alışveriş yapıyorum her ay her geldiğinde farklı geliyor.
Özelden yazıyorum kalsın orada kargoda güncelleme olursa haberleşiriz. Benim 2. ürün hala kargoya verilmedi o garibime gitti baya zaman geçti üzerinden. Umarım sorun olmaz.Contacta kalalım ben de yanwen ile seçeneğini kabul ettim bakalım vergi durumu ne olacak.Büyük ihtimal herkes aynı anda bu seçeneği kabul etti ürünlerimiz aynı anda uçağa aynı anda gümrüğe gelir gibi duruyor.
Bu ne demek oluyor bendede böyle
Ayırmışlar bir kenara köfteyi çakınca bana geri Çin'e göndericeklermiş ya da el koyucaklarmis.gibi geliyor
Mail atsak epomaker ne olduğuna dair bilgi alabilir mi ki acaba. Çünkü çok merak ediyorum yani nesini bekletiyolarAyırmışlar bir kenara köfteyi çakınca bana geri Çin'e göndericeklermiş ya da el koyucaklarmis.gibi geliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yoksa 1 tane klavyenin gümrük işlemi kaç dk sürebilir sanki dk bak saat değil
El koyabilirler. Severler kendi milletinin parasını yemeyi. Çok rahat söylüyorum bunu gidişat böyle zaten ülkeninAyırmışlar bir kenara köfteyi çakınca bana geri Çin'e göndericeklermiş ya da el koyucaklarmis.gibi geliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yoksa 1 tane klavyenin gümrük işlemi kaç dk sürebilir sanki dk bak saat değil