❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Benim kargoda uyarı aldı. Bekleyelim bakalım. Gümrükcülerin bir işi bir günde bitiriceklerini düşünmüyorum en az 5-6 gün daha orda bekletilir son karara kadar.

Benim kargoda uyarı aldı. Bekleyelim bakalım. Gümrükcülerin bir işi bir günde bitiriceklerini düşünmüyorum en az 5-6 gün daha orda bekletilir son karara kadar.
Zaten 5-6 gün oldu :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hatta 8 gün hafta sonları dahil :D 25'i gümrüklemeye alınmış benim sanırım sırayla hangisi daha kalın onun testini yapıyorlar

Hatta 8 gün hafta sonları dahil :D 25'i gümrüklemeye alınmış benim sanırım sırayla hangisi daha kalın onun testini yapıyorlar
Bi sonuç çıkana kadar hepsini kenara almışlardır hocam. 1 ay bile bekler bizim ülkede adam akıllı iş yapılmadığı için.

Uluslararası kargo firmaları bütün kaygılarla anlaşmalı aslında önceden hep ptt veriliyordu şimdi bütün fırmalar alıyor gümrükte çalışan birisi vardı ona sormuştum o gün hangi kargo firması gelirse ona veriliyormuş bazende ptt alıyor bazende surat dhl mng değişiyor ben sürekli alışveriş yapıyorum her ay her geldiğinde farklı geliyor.
Peki o zaman ptt'ye verilirse vergi çıkıyor. Diğerlere verilirse vergisiz gelir diyebilir miyiz ? ptt'de vergisiz gelebilme ihtimali var mı ?
Contacta kalalım ben de yanwen ile seçeneğini kabul ettim bakalım vergi durumu ne olacak.Büyük ihtimal herkes aynı anda bu seçeneği kabul etti ürünlerimiz aynı anda uçağa aynı anda gümrüğe gelir gibi duruyor.
Özelden yazıyorum kalsın orada kargoda güncelleme olursa haberleşiriz. Benim 2. ürün hala kargoya verilmedi o garibime gitti baya zaman geçti üzerinden. Umarım sorun olmaz.

Gelcen mi karar ver.
Adsız.webp

Kargosu yanwen ile gelenler kargo geldiğinde vergi çıktımı mı çıkmadı mı yazarsa mükemmel olur.

1000037665.webp

Herkesinki aynı konumda. Ne yapıyorlar acaba çok merak ediyorum.

Alıntıyı görüntüle

Herkesinki aynı konumda. Ne yapıyorlar acaba çok merak ediyorum.
Ayırmışlar bir kenara köfteyi çakınca bana geri Çin'e göndericeklermiş ya da el koyucaklarmis.gibi geliyor

Yoksa 1 tane klavyenin gümrük işlemi kaç dk sürebilir sanki dk bak saat değil

• Beğen
Reaksiyonlar: Alyx
Ayırmışlar bir kenara köfteyi çakınca bana geri Çin'e göndericeklermiş ya da el koyucaklarmis.gibi geliyor

Mail atsak epomaker ne olduğuna dair bilgi alabilir mi ki acaba. Çünkü çok merak ediyorum yani nesini bekletiyolar

El koyabilirler. Severler kendi milletinin parasını yemeyi. Çok rahat söylüyorum bunu gidişat böyle zaten ülkenin

Arkadaş klavye ya alt tarafı ne kadar tutulacak daha. El koyacaklarsa koysunlar ya. Bu kadar gereksiz bir sistem görmedim hayatım boyunca. Sırf vergi dayatmak için yapılan şeylere bak. Daha neler geçiyor içimden

Geri