❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Kanki ilk baştan beri yanwen ile geliyordu hiç yunexpress görmedi siz bu konuya açmadan ben bu ürünü Görüp sipariş etmiştim zaten yunexpresse verin diye mail attığımda artık vermediklerini söylemişlerdi ara ara alınıyor şansınıza hangisi denk gelirse gibi bir şey söylediler yanwene verdiler yani hiç yunexpress görmedi.
Bazı yunexpress kargolarının koduda burada değişti yanwen oldu demek ki hem gümrükte hem aracı firmalarda sorun var.

Hayır yunexpress yazan bazı kargolar ilginç şekilde yanwen oldu bi anda Türkiye'de. Onun olayı başka sanırım. Senin kargoyu neden yolluyorlar bilmiyorum 1 tane mi almıştın 4-5 tane mi?
2 tane aldım birisi bu diğeri daha kargoya bile verilmedi :D onun üzerinden baya bi zaman geçti. ikisi için de başta yunexpres ile yollayamayız diye tutturdular. dedim herkes böyle söylüyor aynı konumdayım falan diye. sonra yolladılaryunexpres ile. şimdi de bu sorun çıktı. Mecbur yanwen ile yollayın diye mail attım. Şanslıysam diğer arkadaş gibi yanwende bana da vergi çıkmaz
Ama Türkiye'deydi di mi zaten. Çünkü az önce yanwen kabul eden bir arkadaş takip numarası yolladı onda sanırım shenzen international cargo diye bir aracı firmaya vermişler. Sana gelenle yeni yollananlar farklı olabilir. Çünkü sana gelen yunexpress aracılığı ile gelip burada aniden yanwen koduna sahip oldu. Bu da gösteriyor ki yunexpress aynı anda birkaç firma ile sorun yaşamı, kalan kargolarda başka aracı ile kargo firmalarına dağıtılmış. Ulan bu ne strestir kendinize bunu bir daha yaşatmayın ben tribe girdim sdfsdfsdf
gerçekten sormayın işkence gibi. her gün girip kontrol ediyorum mail gelmiş mi kargo neredeymiş ne olmuş diye. Sebep olanların .....
Kanki ilk baştan beri yanwen ile geliyordu hiç yunexpress görmedi siz bu konuya açmadan ben bu ürünü Görüp sipariş etmiştim zaten yunexpresse verin diye mail attığımda artık vermediklerini söylemişlerdi ara ara alınıyor şansınıza hangisi denk gelirse gibi bir şey söylediler yanwene verdiler yani hiç yunexpress görmedi.
Umarım bende de sıkınyı çıkmaz çok istiyorum bunu :D

Yanwende vergi çıkıyor diyorlardı nasıl oldu acaba. yunexpres olmaayınca yanwen'e verin dedim artık. Ek olarak Türkiye'de hangi kargoya verileceğine kim karar veriyor ? Gümrük mü yoksa yanwen gibi kargo firmaları mı ?

Bu nasıl oldu hiç anlamadım"gümrük kontrolleri nedeniyle kargo bize geri dönüyor" tam oalrak böyle demişler. Artık yanwenden başka çarem yok. Deminki arkadaşta yanwen sıkıntı çıkarmamış vergi de çıkmamış.
Uluslararası kargo firmaları bütün kaygılarla anlaşmalı aslında önceden hep ptt veriliyordu şimdi bütün fırmalar alıyor gümrükte çalışan birisi vardı ona sormuştum o gün hangi kargo firması gelirse ona veriliyormuş bazende ptt alıyor bazende surat dhl mng değişiyor ben sürekli alışveriş yapıyorum her ay her geldiğinde farklı geliyor.

Uluslararası kargo firmaları bütün kaygılarla anlaşmalı aslında önceden hep ptt veriliyordu şimdi bütün fırmalar alıyor gümrükte çalışan birisi vardı ona sormuştum o gün hangi kargo firması gelirse ona veriliyormuş bazende ptt alıyor bazende surat dhl mng değişiyor ben sürekli alışveriş yapıyorum her ay her geldiğinde farklı geliyor.
Gelen aracıya bağlı rastgeleden ziyade. İmile mesela sürat ile anlaşmalıydı, weworld aras ile anlaşmalı vs vs

1751443203010.webp

:/

Geri yollanırsa iade alıyoz mu?

ilk siparişi geçenler baktı vergisiz geliyor 3er 5er alip acgozluluk yapanlarin elinde kalacak anlaşılan 😂

ilk siparişi geçenler baktı vergisiz geliyor 3er 5er alip acgozluluk yapanlarin elinde kalacak anlaşılan 😂
Onların elinde kalsa ne olur bizim yunexpress kargoları iptal edildi.Bakalım yanwen ile gelecek vergi çıkacak mı göreceğiz.

Yanwende vergi çıkıyor diyorlardı nasıl oldu acaba. yunexpres olmaayınca yanwen'e verin dedim artık. Ek olarak Türkiye'de hangi kargoya verileceğine kim karar veriyor ? Gümrük mü yoksa yanwen gibi kargo firmaları mı ?

Bu nasıl oldu hiç anlamadım"gümrük kontrolleri nedeniyle kargo bize geri dönüyor" tam oalrak böyle demişler. Artık yanwenden başka çarem yok. Deminki arkadaşta yanwen sıkıntı çıkarmamış vergi de çıkmamış.
Contacta kalalım ben de yanwen ile seçeneğini kabul ettim bakalım vergi durumu ne olacak.Büyük ihtimal herkes aynı anda bu seçeneği kabul etti ürünlerimiz aynı anda uçağa aynı anda gümrüğe gelir gibi duruyor.

Geri