hocam incehesap ı aradım dediler ki bu konuda bizim de bi bilgimiz yok lianli ile görüşmeniz gerek dediler.o yüzden içinde lianli psu olması muhtemel diye...
topaz ai kullanacağım için nvidia tarafını tercih ediyorum hocam.atx anakart tavsiyesi varsa çok sevinirim hocam.ve bugün gaming gecesinde anakart indirime...
sistem toplayacağım ve tahmini aşağıdaki gibi olacak hangi parçaları değiştirmeliyim? veya hangi parçaları daha uyguna getirebilirim? daha sonra ram...
hocam 7800x3d yi çok fazla düşündüm fakat zaten 9700x i çok çekirdek kullanımından dolayı hem zen5 mimarisi için alıyorum ki zaten 7800x3d kadar olmasa da...
Oyun (cs-lol-pubg vb.) ve youtube için after effects,topaz ai tarzı uygulamalar ve ileride bilgisayar mühendisliği bölümüm ile alakalı oyun tasarımı vb...
Sistem toplamaya başlayacağım parça parça sipariş vereceğim.var mı tavsiye şuan kampanyalı olan ürünler aklınızda bulunan yoksa ürünlerde bi kampanya...
dostum kredi kartında limiti kapatır daha sonra hesap kesim günlerinde her ay taksit taksit yansır
1782323472
zaten oem paketlerde özelleştirerek seçiyorum...
hocam aynı şekil ben de max 100k bütçeye kasa arayışı içerisindeyim.9700x ve 5070ti arıyordum fakat o zaman da 1x16 ram e düşmek zorunda kalıyorum o yüzden...
daha düşük fiyata gelemez galiba o sistem. tek tek topladığında en ucuz parçalardan 138-140k civarına geliyor dün hesaplamıştım ama içindeki parçalar...