Son durum bu şekilde hocam akşam siparişleri geçeceğim. teşekkürler yardımların için @kyemre058
BileşenModelFiyat
İşlemciAMD Ryzen 7 9700X11.978,00 TL
Ekran KartıNVIDIA RTX 5070 12GB32.300,00 TL
AnakartMSI PRO B850M-P WIFI (mATX)6.635,00 TL
RAMPatriot Viper Venom 16GB DDR5...
teşekkürler hocam.
kasayı matx boyutuna küçülterek anakartı da matx olarak değiştiriyorum çünkü bu kasayı kıbrısa götürmem gerekecek.taşıma için sıkıntı olabileceğini farkettim
hocam eski cevaptı ben yeniden sordum tekrardan psu markası lian li dir yazdılar
1782470193
hocam buna ne diyosunuz msi ventus ile değiştirmeli miyim ekran kartını
hocam incehesap ı aradım dediler ki bu konuda bizim de bi bilgimiz yok lianli ile görüşmeniz gerek dediler.o yüzden içinde lianli psu olması muhtemel diye düşünüyorum.farklı marka psu koymazlar heralde.
o zaman bu anakartı sistemime ekliyorum hocam msi matx yerine
topaz ai kullanacağım için nvidia tarafını tercih ediyorum hocam.atx anakart tavsiyesi varsa çok sevinirim hocam.ve bugün gaming gecesinde anakart indirime girer mi ki acaba?
lianli kasa içindekinin lian li olduğunu sanmıyorum hiçbir yerde bir bilgi bulunmuyor.
sistem toplayacağım ve tahmini aşağıdaki gibi olacak hangi parçaları değiştirmeliyim? veya hangi parçaları daha uyguna getirebilirim? daha sonra ram eklemesi yapacağım.teşekkürler şimdiden
| Bileşen | Model | Fiyat |
|---|---|---|
| **İşlemci** | AMD Ryzen 7 9700X | 11.978 TL |
| **Ekran...
[H1 id='COLORrgb0+0+0FONTRobotoSIZE3MSI+B850M+GAMING+PLUS+WIFI6E+AMD+B850+Soket+AM5+DDR5+8200MHZOC+M.2+AnakartSIZEFONTCOLOR']MSI B850M GAMING PLUS WIFI6E AMD B850 Soket AM5 DDR5 8200MHZ(OC) M.2 Anakart[/H1]
hocam şuan indirime girmiş bunu düşünüyorum gaming plus serisi
[H3...
hocam 7800x3d yi çok fazla düşündüm fakat zaten 9700x i çok çekirdek kullanımından dolayı hem zen5 mimarisi için alıyorum ki zaten 7800x3d kadar olmasa da ayarlayarak yaklaştırabiliyoruz diye düşünüyorum.
aynı şekilde ekran kartı için de 9070 xt düşündüm fakat cuda çekirdekleri benim için çok...