viscous isimli üyenin son içerikleri

1. V

80k Ya Bu Sistem Nasıl Tavsiyeleriniz Nedir

750w ile değiştik hocam 850 değil
  2. V

teşekkürler hocam.kasayı taşıyacağım için küçük olması benim için daha iyi olacak o yüzden v100R mini modeline geçiş yaptım.anakartımda matx olarak güncelledim.
  3. V

ben de öyle düşündüm fakat güvenebilir miyim bilemedim.bir de kasayı satıştan kaldırmaları çok fazla kıllandırdı 1782474943 hocam şu psu ya bi bakar mısınız corsair ile kıyaslandığında nasıl olur? @kyemre058 vatanda 4707 tl şuanda web e özel. [H3...
  4. V

öyle yapacağım hocam var mı bir psu tavsiyeniz?
  5. V

evet hocam aynı şekilde ben de kıllandım.şimdi de kasayı satıştan kaldırdılar.
  6. V

muhtemelen tr özel isimlendirme yapmışlar
  7. V

kasa içindeki psu Lian Li SR850 G modeliymiş hocam
  8. V

Son durum bu şekilde hocam akşam siparişleri geçeceğim. teşekkürler yardımların için @kyemre058 BileşenModelFiyat İşlemciAMD Ryzen 7 9700X11.978,00 TL Ekran KartıNVIDIA RTX 5070 12GB32.300,00 TL AnakartMSI PRO B850M-P WIFI (mATX)6.635,00 TL RAMPatriot Viper Venom 16GB DDR5...
  9. V

teşekkürler hocam. kasayı matx boyutuna küçülterek anakartı da matx olarak değiştiriyorum çünkü bu kasayı kıbrısa götürmem gerekecek.taşıma için sıkıntı olabileceğini farkettim
  10. V

hocam eski cevaptı ben yeniden sordum tekrardan psu markası lian li dir yazdılar 1782470193 hocam buna ne diyosunuz msi ventus ile değiştirmeli miyim ekran kartını
  11. V

incehesaptan şöyle bir yanıt var hocam
  12. V

tamamdır hocam akşam hepsini sipariş vereceğim tek tek sistemin son hali bu şekilde. | Bileşen | Model | Fiyat | |---|---|---| | **İşlemci** | AMD Ryzen 7 9700X | 11.978,00 TL | | **Ekran Kartı** | NVIDIA RTX 5070 12GB | 32.300,00 TL | | **Anakart** | GIGABYTE B650 EAGLE ATX | 6.299,00 TL | |...
  13. V

hocam sizce bugün akşam incehesap indirimlerinde daha iyi bir model indirime girer mi ilk defa gaming gecesi indirimlerine bakıcam o yüzden soruyorum
  14. V

hocam incehesap ı aradım dediler ki bu konuda bizim de bi bilgimiz yok lianli ile görüşmeniz gerek dediler.o yüzden içinde lianli psu olması muhtemel diye düşünüyorum.farklı marka psu koymazlar heralde. o zaman bu anakartı sistemime ekliyorum hocam msi matx yerine
  15. V

anakartlarda prk bir bilgim yok fakat hocam b650 olması bir dezavantajı oluyor mu?
Geri