Arama sonuçları: *

1. TyShame

İnceleme Thermal Grizzly PhaseSheet PTM İnceleme

İnceleme 10 numara hele bu forum için 12 bu forumdakiler pek zahmet edip okumazlar 😂 Bu arada alıp uyguladım + fanlardaki tonla tozu da temizleyince çok iyi oldu. 1 yılda bir temizleme olayı çok iyi açar fanları temizler kapatırız ne güzel
  2. TyShame

Yusuf tekin: Bundan sonra yüksek öğretmen ataması olmayacak

Valla senin siyasi fikrindeki insanlar sağolsun serbest ekonomiyi dibine kadar uyguluyorlar ben kendim seçiyorum aldığım şeyleri. 1764590688 Şeytan ayrıntıda gizli işte 😂
  3. TyShame

İnceleme Thermal Grizzly PhaseSheet PTM İnceleme

Çok iyi olmuş eline sağlık. Aliexpress gibi yerlerden çakma ürün almak yerine thermall grizzly kalitesini alabilirler fiyatı da pek fazla değil. En kısa zamanda bende nitro 5 cihazıma uygulayacağım.
  4. TyShame

Özgür beyi desteklediğimi kim söyledi veya getirebileceğini ? 😂 Sevgili Alihanyilmaz ben partilerden değil Allah'a şükür fikirlerimi kitaplardan ediniyorum size de tavsiye ederim. Çünkü Siyasi fikrimi yanlış tahmin ettiniz. İmralı adasına yapılacak köprüyü ayırabilirim size satmak için, ben...
  5. TyShame

https://www.ahaber.com.tr/gundem/2022/09/11/abdden-turkiyeye-f-35-satisina-iliskin-yeni-aciklama-nato-ittifakimiz-turkler-de-f-35e-sahip-olmali-onlara-f-35-satmaliyiz Bak senin kanal seversin
  6. TyShame

Parasını verip ürün alamamak seni mutlu ediyosa satiyim sana köprü ?
  7. TyShame

Ben eski dönemi senden daha çok izlemişimdir merak etme :) parasını ödediğimiz uçakları aldığımız dönemleri biliyorum. Sen de biraz günümüzü izleyip parasını ödeyip alamadığın uçaklara baksan nasıl olur ?
  8. TyShame

Laptop fanı yüksek devirde çalışıyor.

Temizlenmemiştir muhtemelen. Temizlense bu kadar devirli çalışmaz. Bu işlerden anlamıyorsan laptoba girme
  9. TyShame

Kardeş bi yere kadar iyi gidiyodun konu başında, şimdi sıvıyosun farkında değilsin 😂 3 4 aile beraber yaşıyodu demen senin kültüre girer parasızlıktan değil. Doğu illerine gidersen hala bu şekilde yaşayan aileler görürsün o zaman hala ekonomi gelişmedi.
  10. TyShame

Laptop fanı yüksek devirde çalışıyor.

Temizlettir ?
  11. TyShame

Az bilinen güzel hikayeli oyunlar önerin

Sleeping dogs, Vladik brutal, Saints row 2, 3 ,4 2 yi modsuz oynamanı tavsiye etmem.
  12. TyShame

Kalıcı Ücretsiz Steam'de Warhammer: Vermintide 2 Ücretsiz

Yok doğru söylüyodu da biraz geç açmış konuyu 😂 ben de bitmeden 1 dk önce yakaladım sanırım. Warhammer oynayanı da duymadım pek
  13. TyShame

Yardım Türknet ile yaşadığım sorun: (Lütfen İçeri)

Aynı soruna benzer sorun bende yaşıyorum. Çok yakın pop noktasına bağlamalarına rağmen internet o kadar iyi değil. Sebebini de peer anlaşmalarına bağlıyorum. Umarım bir an önce düzeltirler çünkü bu böyle gitmez sektördeki bütün iss lerden de çok istiyorlar
  14. TyShame

Çözüldü✓ Throne Raito RefleX 3395 Mouse Takılma yaşıyorum ne yapmalıyım?

5 ghz var mı 2.4 ghz da gecikme normal
  15. TyShame

M2 SSD Sağlığı Çok Düşük

Bunun yerine saf bakır veya grafen alınabilir 1761855050...
  16. TyShame

Win11 arama çubuğu aramıyor

25h2 ?
  17. TyShame

Visual Basic 6 nereden indirebilirim?

visual studio da c# öğretseya direk niye uğraştırıyo bunlar bu kadar :D Bu arada baktım bulamadım hocam sadece tepki belirtmek için yazdım.
  18. TyShame

Laptop dan ara ara gelen ses

Fan sıkıntılıysa yani dediğin gibi bir olay olsa zaten 1 yıl demeden kendini belli eder. Burda durum farklı kullanım var. Ayrıca asus rog neyse msi da çok üst düzey para dökmüyorsan cihazları artık üst düzey değil.
  19. TyShame

TECHNOPAT'IN TERBİYESİZLİĞİ

İyi güldüm 😂
  20. TyShame

Laptop dan ara ara gelen ses

Kir büyük dönmesini engelliyorsa yalpa yaptırır yalpaladıkça o ses çıkar. Yeni 1 senelik bilgisayara direk fanın bozuk denmez bütün ihtimalleri düşünürsün. Tok esnaf davranışıdır o direk bozuk yenisi lazım demek. Fan komple elektronik bir parça değildir o yüzden tekrar eski haline gelir belli...
Geri