Arama sonuçları: *

1. endoplazmiketikulum

❌İndirim Bitti! Xioami pad 7 8799₺..

Hocam mıknatısı var mı kılıfın?
  2. endoplazmiketikulum

Hocam kalem linki varsa atabilir misiniz faydalanalım.
  3. endoplazmiketikulum

Hocam rastgele bir ürün sipariş edin kartınızı girin sipariş sonrası kart bilgilerinizin kaydedilmesi için seçenek çıkacak kabul edin kaydettikten sonra siparişi iptal edin. Daha basit bir yolu var mı bilmiyorum ama bende işe yaradı.
  4. endoplazmiketikulum

Kolay gelsin hocam inşallah tutturursunuz.
  5. endoplazmiketikulum

Hocam 20.30 sularında aldım stoğa iki tane mavi gelmişti birisini kaptım. Umarım bulur kaparsınız 4 saattir pc başındayım anca alabildim 10 keze yakın satın alma kısmında kaptırdım.
  6. endoplazmiketikulum

Öğrenci vergi indirimindende faydalanacağım düz 7k ya geldi başlığı açandan binlerce kez allah razı olsun çok ihtiyacım vardı çok iyi denk geldi tekrardan teşekkürler.. Bu foruma aşığız arkadaşım yalan mı söyleyelim.
  7. endoplazmiketikulum

Peşin Fiyatına 3 Taksitle Telefon Poco F6!

F7 ile arasında devasa farklar var mı?
  8. endoplazmiketikulum

Anker soundcore motion+ 30w hifi aptx 2698tl 🔥

İnanılmaz memnun kaldım hocam. Yeri geliyor pc de sabit kullanıyorum yeri geliyor dışarı çıkarıyor yeri geliyor duşa götürüyorum. Sesi sağlamlığı pil süresi vs. çok çok iyi. Dediğim gibi tek problemim aux modunda hafif dip ses problemi olmasıydı onuda pcnin sesini fulleyip cihazın sesini kısarak...
  9. endoplazmiketikulum

🔥İndirim Poco Pad 8/256 GB 9299₺ (Vergi İndirimi)

Kardeşim bayadır tablet tablet diyip duruyordu öğrenci indiriminden aldırayım mı mı daha iyi cihaz girer mi indirime sizce?
  10. endoplazmiketikulum

❌İndirim Bitti! HONOR 400 5G 256 GB 12 GB Ram 18.999 TL KOOOOOOOOOŞŞ 🔥

Nasıl hocam memnun kaldınız mı cihazdan yakın zamanda almayı düşünüyorum deneyimleriniz olumlu yönde mi?
  11. endoplazmiketikulum

🔥İndirim 🔥3000 TL (NKOLAY + ÖĞRENCİ VERGİ İADESİ İLE) CMF PHONE 1 8/128 - TRENDYOL

Hattı kendi üzerinize taşımanız lazım aksi takdirde vergi indiriminden faydalanamazsınız.
  12. endoplazmiketikulum

❌İndirim Bitti! Havit Gamenote H2002E PRO 60mm Speaker Hi-Res Gaming Kulaklığı 499TL (KAÇMAZ)

Cihaz şimdi geldi her şeyiyle çok yeterli ama sorum var. laptopta tek jack girişi var kulaklık ve mikrofon aynı anda bağlanamıyor bir çözümü var mı?
  13. endoplazmiketikulum

Hocam benim cihazda sizin yazdığınız problemler bulunmuyor dediğim gibi tek problem aux modunda white noise sorunu bu da bt modunda olmuyor iade etmekle etmemek arasında kaldım. 1763488926 Hocam sizin cihazlarda da aux modunda white noise problemi sizde de var mı sesi arttırıp azaltınca...
  14. endoplazmiketikulum

Hocam aux modunda dip ses problemi sizde de var mı sesi arttırıp azaltınca kademeli olarak artıp azalıyor. Cihazı yeni aldım eğer yoksa iade edeceğim geri dönüşünüz benim için önemli teşekkürler.
  15. endoplazmiketikulum

❌İndirim Bitti! MSI CYBORG 15 B13WFKG-679XTR 58889₺

Çılgınlıktan kasıt kışın doğalgaz parasından kurtulmaksa yapılır hocam soba niyetine kullanırsınız hayırlı olsun.
  16. endoplazmiketikulum

Linkte ki acer nitro 5 modelini almayı düşünüyorum , önerir misiniz bu makıneyi

Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın.
  17. endoplazmiketikulum

Linkte ki acer nitro 5 modelini almayı düşünüyorum , önerir misiniz bu makıneyi

Daha iyi işlemci + daha iyi ekran için 5k çok rahat verilir hocam attığınız cihazı almak şuan için çok mantıklı değil.
Geri