❌İndirim Bitti! Havit Gamenote H2002E PRO 60mm Speaker Hi-Res Gaming Kulaklığı 499TL (KAÇMAZ)

Benim kargo geldi, kulaklık fena değil ama biraz küçük. Hem kulaklığın kendisi küçük hem de pad kısmı. Kulaklarım küçük olmasına rağmen anca girdi padlerin içine.

Bence indirim sebepli 500 lira fiyata göre epey iyi ürün ama yüksek fiyata alsaydım nispeten huzursuz olurdum.

Fakir cloud 2'si gibi bir şey :kappa:

Malzeme kalitesi, ses kalitesi vb. olsun resmen bedavaya almışız sadece kafa bandı kısmı acıttı cidden bakalım alışılır gibi

Bugün geldi ürün, bu fiyata bu kalite bence gayet iyi . Mikrofonu gerçekten çok iyi , aynı şekilde seslerde gayet iyi geliyor dışarıya çok az ses veriyor .

Cihaz şimdi geldi her şeyiyle çok yeterli ama sorum var. laptopta tek jack girişi var kulaklık ve mikrofon aynı anda bağlanamıyor bir çözümü var mı?

Benim kargoda bugün geldi. Iyi letshourer s12 pro iem, corsair void elite rgb wireless kullanıyorum. Ses kalitesi eq yapınca corsairden daha iyi oldu, hafif dip ses var çok az. Eq yapmassanız rezalet. Mikrofonu yayın vs yapmayacaksanız iş görür. Malzeme kaliteside gayet güzel, kablosu örgülü. Biraz küçük olduğu doğru, corsair kulaklığım kadar rahat değil kesinlikle ama 500 TL'ye bedava gerçekten.

Benim kargoda bugün geldi. Iyi letshourer s12 pro iem, corsair void elite rgb wireless kullanıyorum. Ses kalitesi eq yapınca corsairden daha iyi oldu, hafif dip ses var çok az. Eq yapmassanız rezalet. Mikrofonu yayın vs yapmayacaksanız iş görür. Malzeme kaliteside gayet güzel, kablosu örgülü. Biraz küçük olduğu doğru, corsair kulaklığım kadar rahat değil kesinlikle ama 500 TL'ye bedava gerçekten.
Eq ayarını paylaşabilir misin

Ekler

• görsel_2025-11-21_003110875.webp
    görsel_2025-11-21_003110875.webp
    23.3 KB · Hit: 29
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,302
Üyeler
185,702