Arama sonuçları: *

1. S

4k bütçe ile kulak içi kulaklık önerisi kablosuz.

Ankerin liberty serisine bakabilirsin xiaomi redmi buds 6 pro var onu kullanıyorum gayet güzel ama anker daha iyi olabilir eğer xiaomi telefonun yoksa çünkü xiaomi rkosisteminde yüksek ses kalitesini sağlıyor. Dediğim gibi anker bakabilirsin
  2. S

S25 FE vs Xiaomi 15T pro

15t pro yd fiyatı nedir
  3. S

Yardım 6500-7000 bandında alınabilecek en iyi direksiyon seti nedir 2.el

ben sarı sitede 12.500 e haziran ayında aldım ve sadece 5 günlüktü 2 yıl garantili şekilde aldım shifter dahil temizse alınır
  4. S

kafelerde moza r3 ve t300 kullandım evet fark var ama bana göre 3 katı fiyat verilip alınacak setler değil ha param çok olursa alırım ama senin durumunda olsam ve öyleydim g29 aldım çokta sarıyor. Ses sorunu vs yok ben yaşamıyorum yurt odasında oynuyorum oda arkadaşlarım rahatsız olmuyorlar.
  5. S

buna katılmıyorum kesinlikle ben aldım ve uzun süredir kullanıyorum çokta memnunum g29 kullanıyorum dediğin yorum herkes için geçerli değil.
  6. S

Laptop önerisi arıyorum. İki seçenek arasında kaldım hangisi daha mantıklı?

imkanın varsa oyun için ayrı bir pc diz çünkü arkadaşın dediği gibi laptobu taşımak adeta ölüm çok ağır oluyorlar o nedenle ders için macbook öneririm ama kullandığın programlar macos için uyumlu değilmi ona bak ona göre al
  7. S

3000 tl xbox alınır mı? 360 e

böyle evde bowling frisby gibi şeyler oynamak için arkadaş ortamı ile alınabilir gayet makul ki eski fifalar filan baya keyifli oluyor
  8. S

Xiaomi mi 15 için Xiaominin kendi telefon uygulamasını nasıl kullanırım ?

Arkadaşlar google kişiler ve telefonu kullanmak istemiyorum xiaominin kendi kişiler uygulamasını kurmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim. Bootloader kilidim kapalı ve açmayıda düşünmüyorum o ndenle rom fikrine uzağım romsuz yapabiliyorsak nasıl yapıyoruz yardımcı olur musunuz=)
  9. S

❌İndirim Bitti! LEGO Speed Champions 2023 McLaren Formula 1 649tl düşmüş

Kasımda 550 tl ye almıştım şık ve güzel bir araba ama bence 25 daha güzel lakin 2 katı fiyatınaydı
  10. S

❌İndirim Bitti! Xioami pad 7 8799₺..

Maalesef
  11. S

alana hayırlı olsun demiyorum alan kişi fırsattı ihtiyacı olmayan kimseler uygun fiyata sat diyorum 11 diyorlar düşse biraz daha hemen alıcamda düşmüyor
  12. S

ahh birisi aldı
  13. S

Alıpta fiyat farklı ile satmak isteyen arkadaşlar ben alabiliirm
  14. S

hala indirime giriyor mu valla alabilirsem efsane olur ünide baya lazım şuanda defter işi zor
  15. S

IPhone önerisi 50000TL'Ye.

bu sizin sorununuz global almamak sizin tercihinize kalmış ben mi 15 kullanıyorum ve 26k ya aldım 26k ya ve her şeyi ile gerçekten müthiş bir telefon olmuş şebeke ve band sorunuda yok
  16. S

Öneri Kablosuz CarPlay Adaptörü lazım

Babama doğum günü hediyesi olarak kalietli gecikmesi az bir carplay adaptörü arıyorum yardımcı olursanız sevinirim. bütçem 3k ya kadar çıkabilirim
  17. S

Öneri Kulak içi kulaklık lazım

Dostlar normalde kulaküstü kullanıyorum ve space one pro kullanıyorum memnunum ama bazen kulak içi olması gereken yerler oluyor ve buna ihtiyaç duydum. Kulak içi kulaklık arıyorum kablolu veya kablosuz farketmez 3k ya kadar çıkabilirim müzik kalitesi ve oyun kalitesi iyi olursa tadından yenmez...
  18. S

Yardım Claw raijin blaze mouse 800 tl'ye alınır mı ?

Throne kullanıyorum çok memnunum yazılımıda gayet kolay ve kullanışlı
  19. S

Yardım SuperBOX mu Kendi Mobil Tarifeme Ek Paket Mi ?

sınırsız olunca laptopta kullanamıyorum keşke kullanabilsem 1764531358 yaycell denilen şey çok pahalı
Geri