Arama sonuçları: *

1. Lorx61

🔥S25 FE 256 GB Son 6 ayın en düşük fiyatı

İyi hoş cihaz ama 24fe ile aralarında nerden baksan fark yok denilecek kadar
  2. Lorx61

RTX 5060 Tİ VS RTX 3080 Tİ Tercihim ne olmalı?

9060xt 16gb al
  3. Lorx61

Yeni sisteme Ekran Kartı

Hocamın dediği gibi
  4. Lorx61

Hazır sistem almak için yılbaşı beklenmeli mi?

ben şahsen X3D işlemci olan pc yi seçerim hem daha iyi işlemci daha yüksek önbellek hemde rx 9070xt var afmf2 ile her oyunda fpsi 2 ye katlarsın
  5. Lorx61

Hazır sistem almak için yılbaşı beklenmeli mi?

dostum zam gelmeden alman daha iyi olur
  6. Lorx61

Çift Monitör Kullanımı İçin Ayar Önerileri

bende 1660 Super var şuanda çift monitör bir şey değişmedi sadece hz ayarını ayarla ve çözünürlüğü
  7. Lorx61

Çözüldü✓ Bilgisayarıma msi 750w psu yeterli olurmı

750 watt üstelik MSİ fazla bile
  8. Lorx61

56K ya bu sistem iyi mi?

bence tek tek toplamak sanki daha pahalıya denk geliyor gibi tek tek toplayacaksan ben olsaydım 2. el tertemiz ürünlere bakıp pazarlık ile alırdım hem zaten bazen acil satılık ilanlar oluyor baya fark oluyor fiyat açısından
  9. Lorx61

Ekran kartımı değiştirmeli miyim?

onlar alınmaz zaten şuan en düşük 12 gb olmalı şahsen ben 5060 ti 8 gb alacağıma rx 6700xt alırım
  10. Lorx61

56K ya bu sistem iyi mi?

alınır gayet güzel Gainward rtx 5070 var sağlam iyi markalardan zam gelmeden al
  11. Lorx61

Ekran kartımı değiştirmeli miyim?

8gb vram nerdeyse 1080P ye zar zor yetiyor o yüzden önerim 5070 Tİ (sıfır) ikinci el alacaksan rtx 3090 rx 6950xt
  12. Lorx61

Sahibinden İşlemci Alınır mı?

sahte olma ihtimali düşük tray işlemci internetteki fiyatlara çok yakın
  13. Lorx61

İlk defa ParamGüvende kullanıyorum yardım eder misiniz

arkadaşlar merhaba başlıktan yazdığım üzere ilk defa pram güvende kullanıyorum ve bu gün bir ilan verdim hemen alıcı çıktı alıcı param güvende ile ürünümü satın aldı fakat ben 18 yaş altı olduğum için bu güne kadar e devlet şifresi çıkartma gereği duymadım neyse alıcı ürünü aldı sahibinden...
  14. Lorx61

Yeni hdd montajı sonrası pc açılırken gelen ses

hayır sadece hdd yi etkiler diğer parçalara zararı yok ve durumunu içini açıp bakmadan öğrenmek zor programlar sağlığı performansı gösterir
  15. Lorx61

işte o harddiskin içindeki parçalara bağlı. eğer çok yıpranmışsa gerektirebilir
  16. Lorx61

1TL ye ürünler aldığımız sitenin adı neydi ?

evet hocam incehesapmış
  17. Lorx61

Öneri Fp usb bellek önerisi

Kingston ve Kioxia alabilirsin
  18. Lorx61

Hdd lerde normal olan bir durum hem eski olduğu için yemde içinde mekanik parçalar olduğu için bir yerden sonra bakıma ihtiyaç duyuyor senin aldığın ki hiç bakımı yapılmamış olabilir.
  19. Lorx61

hocam sanırım incehsaptı bu videodan anladım
  20. Lorx61

incehsap dı sanırım tam hatırlamıyorum ki 1765925417 temu değildi hocam 1765925428 sanırım oydu
Geri