Darboğaz her sistemde olur zaten olmama gibi bir ihtimal yok %10-20 leri kafaya takacaksan ultra mega stabil bir sistem yapman lazım oda çok masraf ve bilgi istiyor. Darboğaz dediğin şeyin bir zararı yok zaten %50 darboğazın olsun ama yine de yüksek performans alıyorsan olay bitmiştir düşünmelik bir durum yok.Ben 3060 tilı 5600 sistemim vardı, 5070 taktım darboğaz 2 kda sonra,5080im ile yeni test ettim bu hafta 5600 ü eski sistemimde oda darboğaz 4 kdaoled, arkadaşımın 2 k 5070 7500f var oda darboğaz, darboğaz olmama ihtimali yok seninkinde çok hissedilmez ama 100 100 kullanım olmaz videolara bakıp söylüyosan emin ol işler farklı oluyor normalde
Enteresan bir bakış açısı ama o kadar darboğaz varsa gpu tam güçte çalışmaz ki öyle oluncada ne gerek var ultrA mega süpersonic gpuya tak 5060 ti yı kastırkastır oyna nerdeyse yakın performansı alırsın smooth motion ileDarboğaz her sistemde olur zaten olmama gibi bir ihtimal yok %10-20 leri kafaya takacaksan ultra mega stabil bir sistem yapman lazım oda çok masraf ve bilgi istiyor. Darboğaz dediğin şeyin bir zararı yok zaten %50 darboğazın olsun ama yine de yüksek performans alıyorsan olay bitmiştir düşünmelik bir durum yok.
Tam güçte çalışmasına gerek yok tam performansını veriyorsa sorun yok. 7800xt + 7600 kullanıyorum 1080p de %30 darboğaz yiyorum ancak 2k ya göre daha çok performans alıyorumEnteresan bir bakış açısı ama o kadar darboğaz varsa gpu tam güçte çalışmaz ki öyle oluncada ne gerek var ultrA mega süpersonic gpuya tak 5060 ti yı kastırkastır oyna nerdeyse yakın performansı alırsın smooth motion ile
Yalınız 7600 xtde de neredeyse aynısı alacak olmanTam güçte çalışmasına gerek yok tam performansını veriyorsa sorun yok. 7800xt + 7600 kullanıyorum 1080p de %30 darboğaz yiyorum ancak 2k ya göre daha çok performans alıyorumdarboğaz yemem performansımın düşeceği anlamına gelmez.
onlar alınmaz zaten şuan en düşük 12 gb olmalı şahsen ben 5060 ti 8 gb alacağıma rx 6700xt alırım5070 ler bile 8 GB. İnsanlara her sene ekran kartı aldıracaklar sanırım.
Aldık bir kere , benim öyle ağır oyunlarda işim olmuyor olsa da orta ayarlarda oynuyorum. Hem 3060ti hem 5070 8 GB versiyonlarını aldım.onlar alınmaz zaten şuan en düşük 12 gb olmalı şahsen ben 5060 ti 8 gb alacağıma rx 6700xt alırım