Üretim aşamasında çalışmadım ama piyasadaki birçok ürün alüminyum üzeri 3-4 mm granit efektli kaplama. Bu kaplamalar çizildiğinde yemeğe alüminyum kırıntıları bulaşır ve sonuçları tehlikeli.
Çelik tencerelerde kalite kalite değişiyor. Kaliteli çelikler var. Gerçek granit döküm yada tamamen çelik...
Normal o. Yeni sistemlerde Boot süresinde bir yavaşlık söz konusu. Anakart üreticileri yeni BIOS güncellemeleri ile bunu düzeltmeye çalışıyorlar.
Dediğim ayarı açarsan ilk restarttan sonra düzelir
Ne kadar zengin, fakirsin diye bakılmıyor. Şans demek istiyorum sadece. Ağzımı bozmak istemiyorum çünkü. 20 tane evi olan adamın oğluna çıktı da açlıktan nefesi kokan çocuğa çıkmadığını bilirim.
Aynı bütçe ile alinabilecek daha kaliteli ürünler var emin ol. Hem klavye hem monitör.
100 üründe birkaç sıkıntı olabilir ama 100 üründe birkaç sağlam çıkarsa sıkıntı. Herkes sen gibi şanslı degil:)
Bu tarz ürünleri özellikle TV Usb ye bağlamayın. Tv usb ler genellikle 2.0 dir ve 0.5 A güç verir. 3 m led şerit için ortalama 3 A gerekli. Tv kartını yakarsınız. 2-3 Amperlik adaptorle güç verin. Küçük bi tavsiye
Ekstradan satın almadım hiç, Dark Maxima V30 kasanın içinde geleni kullanıyorum. Kullanan arkadaşlar tavsiye verir umarım.
Cube 240 mm i hangi işlemci ile kullanıyorsun, memnun musun?
https://www.asus.com/tr/motherboards-components/motherboards/tuf-gaming/tuf-gaming-b650-plus-wifi/helpdesk_download?model2Name=TUF-GAMING-B650-PLUS-WIFI
Buradaki sürücüleri yukledin mi ozellikle wireless ve bluetooth u
Valla amaç serinlemekse çok üfleyen iyidir bence :) Ben de Premier sanayi tipi var 3 kademeli. 13 senedir kullanıyorum ve sadece 1. Kademe çalıştırıyorum fazlasıyla yetiyor.Cok da rahatsız eden sesi yok