Arama sonuçları: *

1. Kemowee

20-30K Bütce Telefon Önerisi

Tamamdır hocam çok teşekkür ederim bakacağım bahsettiğiniz modele de.
  2. Kemowee

Teşekkürler hocam dönüşün için. Samsung A56'da karar kıldım son olarak. Chatgpt de bana direkt A56 al geç fazla kurcalama diyor kısaca :D
  3. Kemowee

Tamamdır hocam dikkat edeceğim bu söylediklerine. Çok teşekkürler.
  4. Kemowee

Sen nasıl bir kralsın adam son sn bile ufak ipuçlarını vermiş <3 Tamamdır hocam indirim ve fiyat durumlarına göre A56 veya Honor arasındayım zaten.
  5. Kemowee

Tamamdır hocam öyle yapacağım mantıklı söylüyorsun. Çok teşekkür ederim yardımların ve ilgin için. 1776688418 Tamamdır hocam ay sonuna kadar fiyat takibi yapacağım teşekkür ederim dönüşlerin ve ilgin için.
  6. Kemowee

Hocam arkadaşın dediği gibi sosyal medya kullanımı biraz fazla ve fotoğraf/video çekimi bir influencer ayarında değil de standart bir insan ne kadar foto çekiyorsa o kadar gibi düşün. Oyun moyun vs. oynanmayacak. 1776688129 Anladım hocam benim şu anki telefon seçenekleri şekillendi diyebilirim...
  7. Kemowee

Hocam benim de tercihim o yönde olurdu onu demek istedim :D
  8. Kemowee

Benim de gönlüm Samsung'dan devam etme tarafında hocam dediğiniz çoğu şey doğrudur yazılım desteği ve "Samsung" markası desteği fark yaratan konular gerçekten
  9. Kemowee

Aynen hocam kullanım kısıtlı yani oyun falan da olmadığından telefon ömrünün yine görece daha uzun olacağını düşünüyorum. Fotoğraf ve video için kullanılacak dediğim konu da influencer gibi düşünmeyin, ara sıra dışarı çıktıkça işte manzara fotosudur basit fotoğraflar yani. Sosyal medyada biraz...
  10. Kemowee

Hocam akakçeye giriyorum asla fiyatlar akakçede yazdığı ile sitedeki bir olmuyor normalde s24fe 256gb 29k bandı görünüyor siteye yönlendir diyorum sitede 33k ya çıkıyor tam anlamadım ama bütçemi aşıyor maalesef s24fe ve s25fe. O 2 modeli son çare olarak bıraktım gibi düşün. 1776685847 Hocam...
  11. Kemowee

Tamamdır hocam A56 zaten yapay zekanın da 1. sırada önerdiği telefon kullanıma bağlı olarak. Kullanıcı yorumları sadece çok düşündürdü beni o telefona o parayı vereceğine S serisi al biraz daha ekleyip vs. vs. bu tarzda çok yorum gördüm. A56'dan ilerleyeceğim gibi görünüyor şu anlık.
  12. Kemowee

Tamamdır hocam A56'yı da listeme ekledim. İnternette biraz araştırınca A56'ya vereceğiniz o parayı S24FE'ye verin yorumu çok gelmiş. S24FE'ye doğru gidiyoruz sanırım :D 1776684649 Hocam dediğin gibi bir taksit imkanı olsaydı bütçeyi daha da zorlardım inan ama taksit devri bitti hiçbir yer artık...
  13. Kemowee

Hocam S25fe bütçemi aşıyor maalesef s24fe de bütçemin tam sınırında. Aslında bu telefonlarda taksit konusu hala devam ediyor olsaydı sorun yoktu ama şu an bu parayı peşin ödeyeceğim o yüzden 30k bütçeyi çok zorlamadan bir şey önerecek olsanız ne önerebilirdiniz bu 2 model haricinde? Son çare...
  14. Kemowee

Merhaba arkadaşlar; Annemin doğum günü için telefon hediye etmeyi düşünüyorum. Elindeki mevcut telefon yıllardır kullandığı Huawei marka saçma sapan bir telefon. Bütçem 20-25k civarında fakat 30k'ya kadar zorlayabilirim kendimi. Sizce bu fiyat bandında alınabilecek en mantıklı telefon nedir...
  15. Kemowee

4k BANDINDA MANYETİK KLAVYE ÖNERİSİ

Hocam kusura bakmayın belirtmeyi unutmuşum kablosuz arıyorum 1776428312 Hocam birazcık bütçemi aşıyor bir de Wraith ürünü olduğundan tabi taksit imkanı da yok galiba. Benim bütçemde kablosuz manyetik klavye yoksa yine hissiyatı iyi olan bir mekanik klavye de olabilir bu arada. Alternatif...
  16. Kemowee

4k BANDINDA MANYETİK KLAVYE ÖNERİSİ

Merhaba; Başlıkta da belirttiğim gibi 4000 TL civarında manyetik switch azami 75 tuşlu bir klavye arıyorum. Bütçemi maksimum 4500 TL seviyelerine çıkarabilirim. Önerilere açığım. İyi forumlar.
  17. Kemowee

Sistemim ne kadar eder

Hocam yakın zamanda 4060ti 7600 32 ram li sistemi 40'a sattım 2 yıllık sistemdi ona göre pay biçebilirsin. Ben uğraşmak istemediğim için toplu sattım ama teker teker satmak her türlü daha mantıklı ve avantajlı, tek problemi biraz fazla uğraşacak olman :D 1774523252 Sistemin gitmesi 2.5-3 hafta...
  18. Kemowee

Bilgisayar fiyatları ne böyle

Hocam bırakın yükselen grafiği stabilize bile olamadık insanlar marketlerden karton karton sigara alıp stok yapmaya çalışıyor şaka gibi :D
  19. Kemowee

Alım gücü açısından azalan bir grafik gösterdiğimiz için yaşıyorsun bunları bir şeyi alım zamanın geçtikçe alma ihtimalin düşüyor. Diyebileceğim bir şey yok Allah sabır versin.
  20. Kemowee

Kerem merhaba dostum 26 yaşındayım hatta 27'ye giricem Nisan'da ben de görece daha hafif ama benzer savaşlar içerisindeyim. Maalesef yaşadığın ülkenin gerçekleri bunlar. Sen hangi 2.el sisteme bu kadar yükseldin spesifik olarak onu anlat hele.
Geri