Arama sonuçları: *

1. D

45W Şarj Aleti Önerisi

hocam ürün elinize ulaştı mı? nasıl
  2. D

45W Şarj Aleti Önerisi

tamamdır sağolasın tekrar şansımı deneyeceğim o zaman
  3. D

45W Şarj Aleti Önerisi

bu bende vardı fakat bozuldu galiba bunlar kronik tekrar alsam pişman olur muyum?
  4. D

Pc için dualsense 5 mi xbox 9. Nesil kol mu almalıyım

bence dualsense5 al bulabilirsen v3 v4 v5 falan olsun
  5. D

45W Şarj Aleti Önerisi

Selamlar kullanıdığım telefon s24+ telefonum 45w destekliyor bende bunun için bir adaptör satın almak istiyorum fakat samsungun sitesinde bunun 3000tl olduğunu gördüm bana güzel orta fiyatlı bir adaptör öneribilir misiniz?
  6. D

PC İçin Dualsense mi yoksa Xbox kol mu?

peki hocam içindeki hoparlör nasıl iyi mi
  7. D

hiç kullandınız mı hocam pcde
  8. D

Bilgisayarım için kol alacağım bilgisayarımda herhangi bir hoparlör yok dualsensde kolun içinde hoparlör olduğunu duydum bu doğru mudur? Bilgisayarımda herhangi bir bluetooth adaptörüde yok ne önerebilirsiniz? Sizce hangisini almalıyım?
  9. D

Elektrikli scooter için smart tag önerisi?

Arkadaşlar merhaba scooterımda air tag var fakat telefonum samsung olduğu için özelliğini kullanamiyorum bu yüzden bende samsung smartag almaya karar verdim bana iş görecek güzel orta fiyatlı bir şey söylebilir misiniz?
  10. D

Ses Kasmaya Gerek Olmayan Oyunlar İçin Soundbar Önerisi

Arkadaşlar iyzico ve parolapara kampanyasını birleştirerek 2kya kadar soundbar almak istiyorum.Oyun için kullanacağım. Genelliklede monitorümün altında olacak.
  11. D

R55600 İçin Fiyat Performans Kule Tipi soğutucu

eğer indirimlerde yakalarsan thermalright alabilirsin https://www.gaming.gen.tr/urun/384864/thermalright-peerless-assassin-120-se-tl-c12c-6-x-6mm-isi-borulu-120mm-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/?ref=akakce bende bu var ve r5 5600 kullanıyorum performansından ve...
  12. D

Neden herkes AMD tercih ediyor?

çünkü intel kendisini yavaş yavaş çürütüyor
  13. D

Yardım Hangi Psuyu Almalıyım?

corsair rme 750w alıyodum değiştireyim mi sizce
  14. D

yok hocam malesef yetişmiyor hesapladım
  15. D

alıyorum o zaman direk yardımınız için sağolun
  16. D

işlemcim r5 5600 ekran kartım ise 3060ti fakat 1-1.5 seneye yeni bir pc alacağım o yüzden yüksek wattlı psu istiyorum
  17. D

eğer diğer modeller kötüyse bütçemi biraz artırabilirim. bi arkadaşda corsair rm750e atmıştı sizce hangisini almalıyım
  18. D

[/USER] hocam bunun sertifikası nedir ve ekran kartı için maksimum ne kadar güç verir
  19. D

bu psu ekran kartı için maksimum ne kadar güç verebilir
  20. D

3 4k civarı hocam 1744221443 normalde 3060ti kullanıyorum ama 1 kaç seneye yenileyeceğim için güçlü bir psu almak istedim
Geri