bu bende vardı fakat bozuldu galiba bunlar kronik tekrar alsam pişman olur muyum?al keyfine bak
tüm adaptörlerim, kablolarım, powerbankim spigen marka. Memnunum.bu bende vardı fakat bozuldu galiba bunlar kronik tekrar alsam pişman olur muyum?
tamamdır sağolasın tekrar şansımı deneyeceğim o zamantüm adaptörlerim, kablolarım, powerbankim spigen marka. Memnunum.
Bende kullanıyorum özellikle kablosu da efsaneal keyfine bak
bende kullanıyorum on numara cihaz.al keyfine bak
Bugün gelecek. bakalım nasılmış.Spigen 47W USB-C 2 Port Mini Hızlı Şarj Aleti PPS 2.0 Desteği/Isı Düşürücü GaN Pro Destekli Akım Korumalı Güç Adaptörü iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C Black - ACH09457 : Amazon.com.tr: Elektronik
Spigen 47W USB-C 2 Port Mini Hızlı Şarj Aleti PPS 2.0 Desteği/Isı Düşürücü GaN Pro Destekli Akım Korumalı Güç Adaptörü iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C Black - ACH09457 : Amazon.com.tr: Elektronikamzn.eu
17 pro max için kullanılabilir mi ?al keyfine bak
hocam ürün elinize ulaştı mı? nasılBugün gelecek. bakalım nasılmış.
Selamlar kullanıdığım telefon s24+ telefonum 45w destekliyor bende bunun için bir adaptör satın almak istiyorum fakat samsungun sitesinde bunun 3000tl olduğunu gördüm bana güzel orta fiyatlı bir adaptör öneribilir misiniz?