Arama sonuçları: *

1. We_need_meet

Aynı ürün 2 farklı arıza ayıplı mal sayılır mı

Eğer aldığınız zamanın üzerinden çok geçmediyse, çok geç olmadan aldığınız yere bildirin ve iade etmeye çalışın. Özellikle aldığınız ürün hakkında ki diğer yorumlara bakın eğer çabuk bozulması vb. Şikayetler azsa ayıplı mal olabilir.
  2. We_need_meet

Anime izlemek için site önerisi

Tranimeizle kullanıyorum ama biraz eski ve çok eski animeler, oynatıcıların bozuk olması sebebiyle izlenmiyor. Turkanime'de çoğunlukla izleyebilirsiniz hem geniş bir anime arşivine sahip. Anizim'de izlenmeyen bir anime ile karşılaşmadım (Eksik olan vardı ama izlenmeyenle karşılaşmadım.) Bu...
  3. We_need_meet

Çok samimi olduğum arkadaşım artık hal hatır sormuyor

Çok duygusal olmak hayatta insanı üzer. Yapabileceğiniz tek şey aranızı açmak olur ilk süreler kendinizi kötü hissedebilirsiniz ama takmamaya çalışın. Sizi değersiz hissettiren, yokmuşsunuz gibi hissettiren kim varsa hayatınızdan çıkarmanız, olmadı onunla münasebetinizi azaltmanız gerek. Hayatta...
  4. We_need_meet

IPS monitör ışık sızması miktarı normal mi?

Cevabınız için teşekkür ederim. Bakınca sizinkinin yanında durumu kötü, aldığım yere belirteceğim bakalım sonuç ne olacak.
  5. We_need_meet

Google'da ışık sızma testi yazdım ve ilk çıkan siteyi kullandım. Kasamdan birazcık yansıma gelebilir diye üzerini havlu ile örttüm yani sanırsam simsiyah hali bu bir de parlaklığı kısarak deneyeyim. 1763569280 Parlaklığı az halinde azalıyor evet bu kadar fazla olmuyor. Gelen mesajlara göre de...
  6. We_need_meet

CD Okuyucu USB ile takınca görmüyor YARDIM

Belki harf atanmamış olabilir. Başlat tuşuna (Windows logolu yer.) sağ tıklayın ardından "Disk Yönetimi" ne tıklayın. Orada harflendirilmemiş disk var mı diye bakın. Eğer varsa diski biçimlendirin (Google'dan bakabilirsiniz.) ve sonra kullanabilirsiniz. Eğer yoksa sorunun ne olduğunu bilmiyorum.
  7. We_need_meet

CD Okuyucu USB ile takınca görmüyor YARDIM

Usb yi önden taktıysanız olmamış olabilir. Usb yi anakartın oradan yani pc nin arkasından takmayı deneyin.
  8. We_need_meet

IPS monitör kullanıyorum, normalde IPS monitörlerde ışık sızması normal diye biliyorum ama çok anlamadığım için sormak istedim. Siyah ekranda belli oluyor, kırmızı veya yeşil ekranda belli olmuyor. Fotoğrafta belli olduğu kadar gözle görünmüyor. Monitörün modeli: Philips Evnia 24M2N3200S...
  9. We_need_meet

Garantiden hangi kartı almalıyım

Tory heryerde geçmiyor diye duymuştum bunlardan en çok duyduğum Troy'un Steam de geçmediği ve Gençbonus denen kartın da kredi kartı olduğunu duymuştum. Eğer harcamalarınızı kontrol edebilecekseniz veya çok harcamayacaksanız Gençbonus'u alabilirsiniz ama yine de siz karar verin.
  10. We_need_meet

5000 tl ye monitör önerisi

Hocam çok da anlamam ama yine de yardımcı olmak istiyorum. https://www.itopya.com/philips-evnia-24m2n3200a-24-180hz-1ms-hdmi-dp-adaptive-sync-pivot-hdr10-fhd-ips-gaming-monitor_u26636 Eğer seçenekleriniz olursa belki bu seçenekleriniz arasında yer alabilir.
  11. We_need_meet

3-4k tl monitör önerisi

https://www.itopya.com/philips-evnia-24m2n3200s-238-180hz-1ms-hdmi-dp-gsync-hdr10-fhd-ips-gaming-monitor_u26451
  12. We_need_meet

Bugün benim doğum günüm

Doğum gününüz kutlu olsun, nice mutlu yaşlara!
  13. We_need_meet

İdam cezası hakkında ne düşünüyorsunuz?

Cinayet iftirasının olacağını pek sanmıyorum, diyelim oldu bunun için birini öldürmek zorunda olurlar ve öldürdükten sonra çok iyi bir şekilde cinayeti o kişi yapmış gibi göstermeye çalışırlar. Ki zaten belirttim bu ihtimal çok düşük.
  14. We_need_meet

İdam cezası hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bence sadece kasten adam öldürme suçunda olmalı. Hem "Önüne geleni asarlar" durumu olmaz. Hem çok yüksek oranda kimse haksız yere canından olmaz (İftira gibi.).
  15. We_need_meet

Kızlardan korkuyorum

Sevgili babında diyorsanız kız söyler zaten eğer normal konuşma diyorsanız bir şey olmaz sadece beyniniz size oyun oynuyor (Yeni deneyimlere kapatıyor sizi.). Her kız aynı değildir baktınız böyle bir sert çıkıştı kısa kesin mesela "tamam tamam söyledim sadece" daha basit konularla girin...
  16. We_need_meet

İade için kargo açılış videosunu nasıl gönderebilirim?

Bence şu da işe yarayabilir: Kutudan çıkarkenki hali (Çektiğiniz video.) bir de şimdi kırıkları göstereceğiniz video böylece 2 tane faklı video gönderirsiniz onlarda anlarlar. Gofile'ı bilmemde belki drive daha kullanışlı olabilir gibi geldi ama bilmiyorum.
  17. We_need_meet

İade için kargo açılış videosunu nasıl gönderebilirim?

1,15 gb ne videosu çektiniz hocam. Telefonunuzdan video düzenleyici indirin videonun gereksiz kısımlarını kesin sonda çatlağın görünebilecek düzeyde kalitesini ayarlayın gitsin. Biliyorum videonun görüntüsünü bozmak istemiyorsunuz ama çok net olması şart değildir. Siz hakkınızı alın yeter.
  18. We_need_meet

Kızlardan korkuyorum

Bu kadar takılmayın onlarda sizin gibi insan, bırakın ortaokulda size yaptıklarını ortaokulda kimin kafası basıyor büyüğünce insanlar çok farklı. Konuşulabilecek yerlerde konu açmaya çalışın konuşa konuşa öğrenirsiniz mesela otobüs durağı gibi.
  19. We_need_meet

Türknet aktivasyon sürecindeyken iptal edebilir miyim?

Başka bir operatörden Türknet'e geçiş yapmıştım ama vazgeçtim çok uzun sürdü. Henüz aktivasyon süresi bitmedi o andayken nasıl vazgeçebilirim aramaya çalıştım ama orada da ses duyamadım. Sonuç: Edilebiliyormuş, yazmak yeterliymiş.
  20. We_need_meet

Bıyık bıraktığıma pişman oldum sizce çok kötü mü olmuşum 😂😂

Bence sadece bıyığa kıyasla sakal + bıyık daha iyi görünüyorsunuz. Tabii karar sizin ama pişman olacak bir şey yok. :D
Geri