Arama sonuçları: *

1. Cheazy

Coil Whine Garanti/RX 6600

benim kasada 3. dünya savaşı çıkıyo hiçbi zararı yok ses dışı bi zmana sonra alısıyorsun
  2. Cheazy

5070 li pc 60 bin tl ye alınır mı?

o kasanın markası ne la
  3. Cheazy

Araba mı bedelli mi?

Şimdi şöyle, 40k köşede var zaten, askerliğe de bundan 1 yıldan fazla 2 yıla yakın bir süre var, değil 400 500 600k da yaparım, burdna cıkar, 40 50 60 veren bir yere girerim. İnşaat, tershane sektörlerine falan atılırım. Parayı çar çur eden biri değilim zaten, çaalışınca da zaten para...
  4. Cheazy

Araba mı bedelli mi?

Agustos dogumluyum yoklama o bu su uzatma cart curt hic ama hic bir bilgim yok 0 im askerlige. Zottiri isler icin bile askerlik gerekiyor, ek olarak ya bedelli ya 6 ay yapayim geceyim diyorum. Sonra karsima cikip durmasin. Şu an 40k bir birikimim var, az gozukebilir ama benim icin şu anlik...
  5. Cheazy

Ram slotu kırık anakart çalışır mı

mandaldaa hocam
  6. Cheazy

sistem yapıp satma ısını cok denedım 12 yazdıgım kasyaa 9 teklıf ettıler. 7 ye mal etmıstım parca parca 12 ye sattım, kas ıcı cok kotu zaman alıyo bıde para getırmıyo
  7. Cheazy

haavaleyle yolladım fb den biri 1772027564 nbolduys aoldu artık parayı attık atmamakta vardı ama adamlık bende kalsın yeter soruma cevap arıyorum artık kart bana gelcek test etcem ztaen 1 tane daha ram gelcek çalışmaazsa da parçalıcam atomlarına ama nolur ne biter
  8. Cheazy

yok paket açtı, açarken de video çekmiş, kırılmış. %100 almamam lazım ama böyle şeref yoksunları insanların bedduasını alıp 2 kuruş için burnumdan gelmesini istemiyorum 1772027262 155 kat patpataa + kartona sarmışım halbuki neden oldu bilmiyorum 100 kargom oldu bugüne kadar kargodan şikayetçi...
  9. Cheazy

calısıyo hocam, kırık mandallar,
  10. Cheazy

ben bi sorun olmaz diye tahmin ettimde baya korkutucu yorumlar okudum ne alakaki? Sebebi ne yane, oturur zanlımca
  11. Cheazy

iade gelen bi anakartım var ram slotu kırık diye alıcı iade etti bende aldım, çalışır mı? diğer tırnakları sağlam
  12. Cheazy

Corsair 8gb kaça satmalıyım?

3 E 16 RAM verdim 2 part, 3.5 a da 16 ram verdi ark 2 kez
  13. Cheazy

Corsair 8gb kaça satmalıyım?

1500-1750
  14. Cheazy

R5 5600-RX 6600 sistem ne kadar eder?

6600 den 3060 a gecmenın bı mantyıgı yok
  15. Cheazy

ortalama bi fiyat verdik, siteye girmedim hiç ne ağlak adam çıktın ya
  16. Cheazy

1000 TL nin lafını atıp gulucuk atıp cok mu cool oldun bro? 3.5 4 e 5600 bul bakalım
  17. Cheazy

Çözüldü✓ Pcde önce neyi değiştirmeliyim

1060 6gb öyle iyi bir ekran kartı ki 2000 tl ye 6gb içi açılmamış aha bu karttıı ekran kartın ı degıstırıp degısıtrıp bunualırdım oynatmadıgı oyun kalmazdı...
  18. Cheazy

işlemcin çok uzak hiç tanımıyorum, 1060 6gb falan koy, 600w da bi psu koy 2. elden 1k ya bak dalgana
  19. Cheazy

Ben xeonlardan hıc anlamam ddr4 geç en azından derim ama yapacaklaarın ne meslea valorant 150 fps versin kafi diyorsdan ona gore bır seyler onerebılrıız
Geri