Cheazy
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 708
Agustos dogumluyum yoklama o bu su uzatma cart curt hic ama hic bir bilgim yok 0 im askerlige. Zottiri isler icin bile askerlik gerekiyor, ek olarak ya bedelli ya 6 ay yapayim geceyim diyorum. Sonra karsima cikip durmasin.
Şu an 40k bir birikimim var, az gozukebilir ama benim icin şu anlik kafi. Martta bi ise baslicam, 30k maaş var bu da berbat ama zam, işi beğenirsem vs 12 ayda 400k gibi bir para biriktirdim diyelim.
Hayalimdeki istediğim tek araba, ilk arabam olarak civic 1.6 1990-2005 yıl aralığı
+ olarak E46 bunun dışında araba düşünmüyorum. Para var alcaz degil hayal tabii ki.
1. seneryo iyi kötü araba çekip askerliğe gitmek,
2. seneryo bedelliye tüm parayı basıp gelijce savaşmaya devam etmek.
Hangisi daha mantıklı sizce? Daha cok uzun süre var ama bi degerlendirme yapmak lazim. 1-2 yil gelip gecer 18 yil gecmis.
Şu an 40k bir birikimim var, az gozukebilir ama benim icin şu anlik kafi. Martta bi ise baslicam, 30k maaş var bu da berbat ama zam, işi beğenirsem vs 12 ayda 400k gibi bir para biriktirdim diyelim.
Hayalimdeki istediğim tek araba, ilk arabam olarak civic 1.6 1990-2005 yıl aralığı
+ olarak E46 bunun dışında araba düşünmüyorum. Para var alcaz degil hayal tabii ki.
1. seneryo iyi kötü araba çekip askerliğe gitmek,
2. seneryo bedelliye tüm parayı basıp gelijce savaşmaya devam etmek.
Hangisi daha mantıklı sizce? Daha cok uzun süre var ama bi degerlendirme yapmak lazim. 1-2 yil gelip gecer 18 yil gecmis.