Arama sonuçları: *

1. SencerSof

YD Telefon kullananlar bakabilir mi

Ağ ayarlarını Sıfırladım hemen açılmadı ertesi gün açıldı ama o yüzden mi açıldı bilmiyorum ama yine de eyvallah 1767619443 Büyük ihitmalle zaman hocam
  2. SencerSof

Açıldı hocam cihaz teşekkür ederimm
  3. SencerSof

Telefonda discord nasıl kullanılır

2 mesajlaşma için giriyorum hocam VPN i açıp kapamak hızlı oluyor böyle iyi gibi
  4. SencerSof

Aç kapa yaptım en az 10 defa simi çıkarıp taktım düzelmedi. Ama ağ ayarı sınırlama ne bilmiyorum nasıl yapılıyo
  5. SencerSof

APK pureden indirip VPN ile giriş yapabildim teşekkür ederim. Kafama şu takıldı VPN siz artık normal şekilde kullanabilir miyim yoksa VPN şart mı internet gelmesi için uygulamaya
  6. SencerSof

Discord yasaklandığından beri kullanmıyorum nasıl indirip kullanıcaz gençler bilen vardır
  7. SencerSof

Yok hocam her şey denedim açılmıyor biraz araştırdım yıl başı gelir gelmez açılmıyormuş 1 2 hafta sürüyormuş cihazları sırayla açıyorlarmış biraz daha beklicem umarım açılır
  8. SencerSof

Nasıl yapcam hocam
  9. SencerSof

Kesintisiz kullandım başka telefon yoktu zaten onu kullanırken 1767348660 Telefonu kandırarak ben kapandıktan sonra 2 ay daha kullandım mesela uçak moduna alıp geri çıkarttıktan sonra şebeke gidiyordu telefon kapanmış gibi ama simi söküp telefonu yeniden başlatıp tam açılırken simi takınca...
  10. SencerSof

O zaman neden vaktinde kapatmasınlar ki tüm telefonları 1 komutla.
  11. SencerSof

Elle yapılmıyordur ya birileri oturup tek tek telefon mu kapatıyor ilginç olur eğer öyleyse. Bence düzgün vaktinde işlememesinin sebebi internet gibi bağlantı kuran bişey olmadığı için galiba geç geliyor
  12. SencerSof

Yardım 2.el aldıgım monitör pis kokuyor

Aşırı tütün içilen bir ortamda kalmış olabilir ondan öyle Don kokusu gibi gelmiştir sana qpkdpqlspw
  13. SencerSof

Akıllı bileklik/ saat önerisi

Parlaklığı gayet yeterli ben Güneşli havalarda parlaklığı fullüyorum net bi şekilde gözüküyor sorun yaşamıyorum o yönden. Evet numara tuşlama yok ama kaç kişi kullanıyor bu özelliği o da var.
  14. SencerSof

Kapanırkende kapanması gereken sürede kapanmadı ki hocam ben çözemedim mesela 120 gün süreniz kalmıştır diye 2 3 defa bildirim geldi belirli sürede bir ama telefon o 120 gün mesajlarından bi kaç ay sonra kapandı mesela bi mesaj geldi onun üstünden 120 gün falan geçti ona rağmen yine 120 gün...
  15. SencerSof

Rs4 plus ın mı? Doğruya yakın ölçüyor ama kimin umrundaki stres falan boş şeyler nabızı iyi ölçüyor her gün koşuda kullanıyorum. O fiyata amoled olup bu kadar akıcı 60fps veren başka bi saatte yok üstelik alüminyum kasa çok kaliteli hissettiriyor bide manyetik kordonu çok ergonomik ve rahat
  16. SencerSof

Resmi note 13 pro 5g bi telefon var yeni yılda sıfırlanması gerekmiyor muydu sürenin neden hala açılmadı. Tecrübeli arkadaşlar varsa nasıl işlediğini anlatabilir mi
  17. SencerSof

HAYLOU Rs4 plus 1767267826 Sakın o watch 5 active modelini alma hiç tavsiye etmem rs4 plus çok daha iyi aldım ben çok memnunum
  18. SencerSof

Yardım MODEM ÖNERİSİ İSTİYORUM

valla hocam sim kart destekli modemi ilk defa duydum çok zaruri bi ihtiyaç değilse ben zyxel [H3 id='URLhttpswww.epey.commodemzyxel-vmg3625-t50b.htmlZyxel+VMG3625-T50BURL+modelini+kullanyorum+ok+memnunum']Zyxel VMG3625-T50B modelini kullanıyorum çok memnunum[/H3] wifi 6 desteği var mıydı emin...
Geri