Akıllı bileklik/ saat önerisi

Cheazy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
624
Bütçe
800
Bi anda bulunduğumuz devri unutup 300 tl ye bileklik aramaya başladım. Ama dandirik şeylerle karşılaştım. Normalde obama casio çekcektim pili asırlarca giden ama biye bileklik almayayım dedim. İşte telefon yasak, saate bakmak içinde dakkalarca yürümek lazım. Hem adım ölçer olursa işimw yarar, hesap makinesi varsa da yarar bi nebze. Bunların dışında işten kaytarıp tuvalette oyun oynamak içinde mini oyunları olsa fena olmaz. Xaomi serisi düşünüyorum. Başka alternatifte önerebilirsiniz. Saat olarak çok bütçe yüksetlemk gerekiyor diye düşünüyorum. Arkadaş çakma apple eatch almıştı çakma uçan kuş oyuju galan vardı. O tarz şeylerde olanilir. + Şarjıda gitsin baya dandik 2 haftaya da bozulan bir şey olmasın istiyorum.

bence bütçeyi bir tık daha yükseltip bu tarz bir şey al dediğin gibi telefonu bağlayınca konuşma özelliği var
kredi+ biradere borç falan kafayı sıyırmak üzereyim. İşte çalışıyoz ödenir deyip almışken kıyak paraya diyip bunu almak mantıklı aslında. Bu dediğim öinigame var mısır bunda. Bi de arkadaşta huawei vardı, saat olarak. Telefona gelen bildirime eline cebe atmadan bakıyodu o özellik var mıdıe bunda. Bi de bi uşakta telefona şarkı indirmiş dinletiyodu saatten kulaklığa falan bağlanabilir miyim aynu şekilde yoksa onlar çok para mı istiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bide benim iş beden gerektiriyor sürekli palet koli o bu şu anasını ağlatır mıyım acaba? Saattense vileklik daha cazip geliyor öyleyde ama öyle olunca da böyle olmuyor

kredi+ biradere borç falan kafayı sıyırmak üzereyim. İşte çalışıyoz ödenir deyip almışken kıyak paraya diyip bunu almak mantıklı aslında. Bu dediğim öinigame var mısır bunda. Bi de arkadaşta huawei vardı, saat olarak. Telefona gelen bildirime eline cebe atmadan bakıyodu o özellik var mıdıe bunda. Bi de bi uşakta telefona şarkı indirmiş dinletiyodu saatten kulaklığa falan bağlanabilir miyim aynu şekilde yoksa onlar çok para mı istiyor.

Bide benim iş beden gerektiriyor sürekli palet koli o bu şu anasını ağlatır mıyım acaba? Saattense vileklik daha cazip geliyor öyleyde ama öyle olunca da böyle olmuyor
bildiğim kadarıyla kulaklık bağlanıyor ve android kullanıyorsan şarkıda yükleniyordu bildirimlere uygulamasına ve bluetootha bağlı olduğun sürece saatten bakabilirsin bağlantı koparsa bildirim düşmez minioyun oynanmıyor diye biliyorum hasar görür mü konusuna gelirsekte bunların kılıfları korumaları oluyor çizilmeleri engellesin vesaire diye onlardan alıp öyle kullanabilirsin ucuz bir şey onlar zaten

bildiğim kadarıyla kulaklık bağlanıyor ve android kullanıyorsan şarkıda yükleniyordu bildirimlere uygulamasına ve bluetootha bağlı olduğun sürece saatten bakabilirsin bağlantı koparsa bildirim düşmez minioyun oynanmıyor diye biliyorum hasar görür mü konusuna gelirsekte bunların kılıfları korumaları oluyor çizilmeleri engellesin vesaire diye onlardan alıp öyle kullanabilirsin ucuz bir şey onlar zaten
Sağ olasın hocam çok teşekkür ettim

sağlık sensörleri berbat onun stabil bir sonuç vermiyor
Rs4 plus ın mı? Doğruya yakın ölçüyor ama kimin umrundaki stres falan boş şeyler nabızı iyi ölçüyor her gün koşuda kullanıyorum. O fiyata amoled olup bu kadar akıcı 60fps veren başka bi saatte yok üstelik alüminyum kasa çok kaliteli hissettiriyor bide manyetik kordonu çok ergonomik ve rahat

Rs4 plus ın mı? Doğruya yakın ölçüyor ama kimin umrundaki stres falan boş şeyler nabızı iyi ölçüyor her gün koşuda kullanıyorum. O fiyata amoled olup bu kadar akıcı 60fps veren başka bi saatte yok üstelik alüminyum kasa çok kaliteli hissettiriyor bide manyetik kordonu çok ergonomik ve rahat
batarya konusunda geride kalıyor sağlık sensörleri 5 activenin apple watch ile hemen hemen aynı değerlerde haylouda numara tuşlama var mı bilmiyorum fakat active 5'te var ekran konusunda amoled saatte pek önemli değil benim için amoled olupta düşük nit parlaklık veren saatler işkence oluyor

batarya konusunda geride kalıyor sağlık sensörleri 5 activenin apple watch ile hemen hemen aynı değerlerde haylouda numara tuşlama var mı bilmiyorum fakat active 5'te var ekran konusunda amoled saatte pek önemli değil benim için amoled olupta düşük nit parlaklık veren saatler işkence oluyor
Parlaklığı gayet yeterli ben Güneşli havalarda parlaklığı fullüyorum net bi şekilde gözüküyor sorun yaşamıyorum o yönden. Evet numara tuşlama yok ama kaç kişi kullanıyor bu özelliği o da var.

HAYLOU Rs4 plus

Sakın o watch 5 active modelini alma hiç tavsiye etmem rs4 plus çok daha iyi aldım ben çok memnunum
marka güvenirliği cortlatıyor. Markayı duydum ama Xaomiyle yarışamayacağı kesin. Ben iphone kullanıyorum, iphone almasam gider xaomi alırım o kadar güzel bi marka bence. Bi kulaklık aldım onlardan ortaokulda, lise bitti hala çalışıyor, tek eşi işten gelirken serviste kayboldu. Kabıyla tek kulaklığı diğer kulaklık kaldı. Kuzende kabı vardı onla hala çaışıype. 160 tl ye almıştım zamanında sıfır. 800 tl ye aldığım hyper x ciro buds 2 den daha iyi gidiyo şarjı da sesi de

Geri