knk davadan kastım hakem heyeti işte :d
1780661588
aynen öyle seve seve almak zorundalar en sevdiğim insan tipi haklarını bilen sorgulayan araştıran ve...
Dava değil de Tüketici Hakem Heyetine gidersin, ondan sonra onu kazanırsan davayı düşünürsün de dava açmak da bayağı masraflı bir şey. Ben olsam THH lehime...
Merhaba dostum o ürünü almak zorundalar yasal haklarından bahsedersen kabul ettirdin iadeyi bir savcı söylemişti konuşmasında aynen şöyle (açılan ürünü iade...
bunları öneren karaktersiz ınfulencer ve yayıncılar bedava mal için neler yapıyolar komedi.
kutusunu açmadan ben sorun olup olmadığını nasıl anlayacağım.
Ben de gamepad aldım burdan, Allah var adamlar iade şartlarını açık açık yazmışlar, kutusu açılan ürünü geri iade almıyorlar, ama komik bir durum, bu...
bende d
bende dragone fly a9 var şuan scroll tekeri yukarı aşağı inerken saçmalıyordu ve swtichlerde zorlanma hissediyorum basarken servise gönderecem ama...
Bende de aynı model var evet ve baktım şimdi yok yani yükseltilmiyor çok saçma ahahah
1776514795
Expo da yok
1776514915
Şimdi buldum bende evet işlemci...
ekstra bilgi aynı şey hepsi için geçerli, cs2 de de ben yaşıyordum pencereli yapınca düzeliyor. Eğer lol harici uygulamalarda da böyle olursa bu şekilde...