ali onur aktok isimli üyenin son içerikleri

1. A

4800 gösteriyor ama 5600? ramlar

Çözdüm ya zaten işlemci yüzünden
  2. A

Bende de aynı model var evet ve baktım şimdi yok yani yükseltilmiyor çok saçma ahahah 1776514795 Expo da yok 1776514915 Şimdi buldum bende evet işlemci kısıtlamış... Saçmalık o zaman asus hangi mantık ile 5600 mhz ram koyuyor ki buna xd
  3. A

asus laptop bios a girdim ama xmp diye bir şeçenek yok masaüstünde evet ordan oluyor ama laptop diye bilemedim 1776514470 kontrol ediyorum1 dk
  4. A

laptop aldım cihaz özelliklerinde ki ram 5600 yazıyor ama baktım cihazda 4800 yazıyor bunu boost etmenin nbir yolu var mı
  5. A

Alt Tab Sorunu?

çözdüm teşşekürler
  6. A

Alt Tab Sorunu?

Arkadaşlar 2. monitörümde Spotify açık mesela LoL oynarken şarkı değiştiriyorum LoL alta geçiyor bunu kapatmanın bir ayarı var mı?
  7. A

Lenovo loq ana kart yanma

Modeli nedir hocam yazar mısınız bakayım internetten seri değil model tam adı
  8. A

Lenovo loq ana kart yanma

Lenovo loq beğendim lakin 1-2 sene önce anakart yanma muhabbeti vardı şuan son durum nedir açıkçası güven konusunda hala tırsıyorum
  9. A

Yeni sistem ho mu go mu

Hayırlı olsun kötü terichler değil sadece maalesef bulunduğumuz ekonomik durumlar böyle Bende yeni hp victus laptop sattım çünkü hall sensörü güven vermedi yeni bir cihaz arıyorum araştırdım lenovo loq buldum lakin onlarda da zamanında anakart sorunu oldu 1-2 sene önce asus buldum bir tane...
  10. A

Yeni sistem ho mu go mu

Yani hocam dediğim gibi hazır sistemler daha avantajlı fiyat olarak attığımı alsan monitörün topladığın sisteme göre bedavaya gelir
  11. A

Yeni sistem ho mu go mu

https://www.gaming.gen.tr/urun/563764/pc-hocasi-gg8-amd-ryzen-5-7600-tray-asus-dual-geforce-rtx-5060-ti-oc-16gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ Bu var yine dediğim gibi çok araştırma yapmadım belki bu fiyata 1tb ssd yada daha iyi bir işlemci de bulabilirsin ama toplamak artık çok mantıksız
  12. A

Yeni sistem ho mu go mu

Fark etmedim valla onu hemen bakıyorum özür valla
  13. A

Yeni sistem ho mu go mu

https://www.gaming.gen.tr/urun/862654/pc-hocasi-gg17-amd-ryzen-5-7600-tray-asus-dual-geforce-rtx-5060-oc-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ Bunu buldum araştırma yapmadım lakin ama gözüme çarptı bu
  14. A

Yeni sistem ho mu go mu

Toplama olarak değil de hazır sistem bakayım hemen. 1 dakika
  15. A

Yeni sistem ho mu go mu

Toplamak artık mantıksız geliyor bana ya
Geri