Her gün aldığın kâğıdın değeri ufak bir miktar artıyor o şekilde getiri veriyor. Kısa süreli yatırımlarda mantıklı olabilir evet. Parayı dümdüz bankada...
yani hocam mesela ben aylığımı aldım elektirik telefon vs ödemelerim gelene kadar tutsam sonra çeksem ödesem vs iyi olur mu
1776451017
her gün temettü gibi...
Risksiz yatırım için alıyorlar, kazancı çok olmaz enflasyonun belki biraz üstü olur ama kaybettirme riski neredeyse yok ortalama olarak öngörebileceğin bir...
PPF düşük riskli olarak %30-40 civarı yıllık kazanç getiriyor güncel olarak, altın ise risk belki paranı ikiye katlar belki hiç yükseltmez belki zarar...
Aylık 40 bin tl yatırım için 28-30 k altın alıp gerisini ppf mi yapmak daha mantıklı olur yoksa yarı yarıya mı yapmak daha iyi olur öneriniz nedir ?
Daha...
Şu an samsung s20 fe kullanıyorum ama iphone 16 pro almayı düşünüyorum
1776277265
Şu an samsung s20 fe kullanıyorum ama iphone 16 pro almayı düşünüyoru...
https://www.cimri.com/kol-saatleri/en-ucuz-citizen-nj0151-88l-erkek-kol-saati-fiyatlari,2204459751 bu saati armada saat üzerinden almayı düşünüyordum ama...
Squadı 300 saat arma reforgerı 30 saat oynamış biri olarak şunu söyleyeyim. Squad daha çok takım oyununa odaklı sürekli iletişim kurman gereken (ki beni...