Witcher3455 isimli üyenin son içerikleri

1. W

Öneri Etsyde Dijital Program Satmayı Düşünüyorum Fikirleriniz Bekliyorum

Uluslararası geçerliliği olan belgelerim var şu an aktif olarak spor salonunda özel ders veriyorum sosyal medyaya içerik üretmek için çok fırsatım olmuyor ama ek gelir için dijital bişeyler yapmak istiyorum bunu da kendi alanımla ilgili yapma fikrine daha yakınım,farklı bir yerden reklam...
  2. W

Öneri Etsyde Dijital Program Satmayı Düşünüyorum Fikirleriniz Bekliyorum

Fitness antrenörüyüm,etsyde fitness ile ilgili programlar hazırlayıp dijital olarak satış yapmayı düşünüyorum , örnekler: 12 Week Hypertrophy Program Beginner Workout Plan Home Workout Plan Fat Loss Program Glute Program Push Pull Legs Program Macro Calculator Gym Log Book Progressive Overload...
  3. W

Aylık 25-35 K Yatırım İçin Öneriler

Tp2 ve ppt düşünüyorum fon olarak
  4. W

Aylık 25-35 K Yatırım İçin Öneriler

Önümüzdeki 9 ay için yatırım planı yapmak istiyorum , 9 aydan sonra tabii ki yine yatırıma devam edeceğim ama araba almak için o sırada parayı kullanmam gerekecek. İlk 3 ay boyunca her ay 20-25 k sonraki 6 ay boyunca her ay 30-35 k yatırım için ayırmayı düşünüyorum İlk 3 ay boyunca her ay 15.000...
  5. W

iPhone 16 Pro Yd İstanbul İçi Nereden Alabilirim ?

yd kapalı kutu 17 bakmamı öneriyorsunuz yani
  6. W

iPhone 16 Pro Yd İstanbul İçi Nereden Alabilirim ?

Yurtdışı sıfır kapalı kutu İphone 16 pro almayı düşünüyorum , istanbul içi elden alabileceğim güvenilir bildiğiniz yerleri önerir misiniz ? 128 gb için olması gereken ortalama fiyat nedir piyasayı bilen varsa yazarsa sevinirim.
  7. W

Smok Nord 5 Coili Nereden Temin Edebilirim ?

Smok nord 5 coili hangi siteden güvenilir bir şekilde alabilirim veya istanbul anadolu yakası elden alabileceğim bir yer varsa onu da yazabilirsiniz.
  8. W

Bilgisayarım Ne Kadar Eder ?

Ekran Kartı:Sapphire Pulse Rx 6700 xt 12 gb İşlemci: Ryzen 5 5600 Ram: Xpg 2x8 16gb ram 3600mhz Ssd: Adata Legend 700 512 gb Anakart: Gigabayte A520m k v2 Kasa: Xpg k rgb Güç kaynağı: Rampage prolix 850w Soğutucu: İd cooling se 214-xt Sistem 25.08.2023 de gençer gamingden alınmıştır.
  9. W

Erkek Yazlık Parfüm Önerisi ?

Parfümesland'dan 2 tane yazlık parfüm önerebilir misiniz ?
  10. W

Erkek Yazlık Parfüm Önerisi ?

1500-2000 tl arası erkek yazlık parfüm önerisi istiyorum , bir de jeven brus parfümleri hakkında bilgisi olan var mı nasıl sizce ?
  11. W

Yatırım için altın mı yoksa ppf mi (para piyasası fonu) ?

teşekkürler hocam başka önerebileceğin bir yatırım aracı var mıdır ?
  12. W

Yatırım için altın mı yoksa ppf mi (para piyasası fonu) ?

Aylık 40 bin tl yatırım için 28-30 k altın alıp gerisini ppf mi yapmak daha mantıklı olur yoksa yarı yarıya mı yapmak daha iyi olur öneriniz nedir ? Daha mantıklı önerileri olan varsa yazarsa sevinirim.
  13. W

Hangi akıllı saat daha mantıklı olur ?

Şu an samsung s20 fe kullanıyorum ama iphone 16 pro almayı düşünüyorum 1776277265 Şu an samsung s20 fe kullanıyorum ama iphone 16 pro almayı düşünüyoru Fitness eğitmeniyim hem kendi antrenmanlarımda nabız takibi için hem verdiğim özel derslerde zamanlayıcı açmak için falan bir de tabi genel...
  14. W

Hangi akıllı saat daha mantıklı olur ?

Huawei watch fit 3 mü yoksa samsung galaxy watch fe mi ? Watch fit 3 3800 tl Watch fe 6500 tl Aradaki fiyat farkına değiyor mu ?
  15. W

Saat alabileceğim güvenilir site ?

https://www.cimri.com/kol-saatleri/en-ucuz-citizen-nj0151-88l-erkek-kol-saati-fiyatlari,2204459751 bu saati armada saat üzerinden almayı düşünüyordum ama ekşi sözlükte bu firma hakkındaki yazılar yüzünden vazgeçtim , önerebileceğiniz güvenilir bir site var mı ?
Geri