Witcher3455 isimli üyenin son içerikleri

1. W

Yatırım için altın mı yoksa ppf mi (para piyasası fonu) ?

teşekkürler hocam başka önerebileceğin bir yatırım aracı var mıdır ?
  2. W

Yatırım için altın mı yoksa ppf mi (para piyasası fonu) ?

Aylık 40 bin tl yatırım için 28-30 k altın alıp gerisini ppf mi yapmak daha mantıklı olur yoksa yarı yarıya mı yapmak daha iyi olur öneriniz nedir ? Daha mantıklı önerileri olan varsa yazarsa sevinirim.
  3. W

Hangi akıllı saat daha mantıklı olur ?

Şu an samsung s20 fe kullanıyorum ama iphone 16 pro almayı düşünüyorum 1776277265 Şu an samsung s20 fe kullanıyorum ama iphone 16 pro almayı düşünüyoru Fitness eğitmeniyim hem kendi antrenmanlarımda nabız takibi için hem verdiğim özel derslerde zamanlayıcı açmak için falan bir de tabi genel...
  4. W

Hangi akıllı saat daha mantıklı olur ?

Huawei watch fit 3 mü yoksa samsung galaxy watch fe mi ? Watch fit 3 3800 tl Watch fe 6500 tl Aradaki fiyat farkına değiyor mu ?
  5. W

Saat alabileceğim güvenilir site ?

https://www.cimri.com/kol-saatleri/en-ucuz-citizen-nj0151-88l-erkek-kol-saati-fiyatlari,2204459751 bu saati armada saat üzerinden almayı düşünüyordum ama ekşi sözlükte bu firma hakkındaki yazılar yüzünden vazgeçtim , önerebileceğiniz güvenilir bir site var mı ?
  6. W

Squad alınır mı sizce ?

70 saatlik Insurgency geçmişim var , squad almayı düşünüyorum sizce alınır mı , sarıyor mu ? Oyuna çabuk alışabilir miyim ?
  7. W

Akıllı saat önerisi ? (2-4k)

3-4 bin aralığında huaweiden başka seçenek yok herhalde
  8. W

Akıllı saat önerisi ? (2-4k)

Fitness eğitmeniyim , hem kendi antrenmanlarım için hem de verdiğim özel derslerde kronometre vs. için kullanabileceğim bir saat önerisi istiyorum çok ileri teknoloji veya lüks olmasına gerek yok,bu attığım saatlerden hangisi daha mantıklı olur sizce , huawei fiyat farkına değecek bir saat mi ...
  9. W

Peugeot rifterdan toyota corollaya geçmek mantıklı mı ?

2023 peugeot rifter gt den toyota corolla 1.8 hybrid flame 140 hp ye geçmek mantıklı mı sizce ?
  10. W

Adını feriha koydum nasıl bir dizi , izlenir mi ?

Başlasam sarar mı sizce yorumlarınızı bekliyorum
  11. W

500-800 tl arası mouse önerisi ?

Link atar mısın bulamadım
  12. W

500-800 tl arası mouse önerisi ?

Bu fiyat aralığında oyun amaçlı ne alabilirim idarelik
  13. W

Metin2 pvp server önerisi ?

forum bu aralar öldü herhalde , önceden bişey açtığın zaman saçma da olsa en azından cevap gelirdi
  14. W

Metin2 pvp server önerisi ?

1-105 veya 1-120 orta emek tarzında online yüksek bi server var mı önerebileceğiniz ?
  15. W

Windows 11 kurarken bu hatayı alıyorum yardım eder misiniz ?

Hem yükleyeceğim disk gözükmüyor hem de böyle bir hata alıyorum nasıl çözerim bunu ?
Geri