Uluslararası geçerliliği olan belgelerim var şu an aktif olarak spor salonunda özel ders veriyorum sosyal medyaya içerik üretmek için çok fırsatım olmuyor ama ek gelir için dijital bişeyler yapmak istiyorum bunu da kendi alanımla ilgili yapma fikrine daha yakınım,farklı bir yerden reklam...
Fitness antrenörüyüm,etsyde fitness ile ilgili programlar hazırlayıp dijital olarak satış yapmayı düşünüyorum , örnekler:
12 Week Hypertrophy Program
Beginner Workout Plan
Home Workout Plan
Fat Loss Program
Glute Program
Push Pull Legs Program
Macro Calculator
Gym Log Book
Progressive Overload...
Önümüzdeki 9 ay için yatırım planı yapmak istiyorum , 9 aydan sonra tabii ki yine yatırıma devam edeceğim ama araba almak için o sırada parayı kullanmam gerekecek.
İlk 3 ay boyunca her ay 20-25 k sonraki 6 ay boyunca her ay 30-35 k yatırım için ayırmayı düşünüyorum
İlk 3 ay boyunca her ay 15.000...
Yurtdışı sıfır kapalı kutu İphone 16 pro almayı düşünüyorum , istanbul içi elden alabileceğim güvenilir bildiğiniz yerleri önerir misiniz ?
128 gb için olması gereken ortalama fiyat nedir piyasayı bilen varsa yazarsa sevinirim.
Aylık 40 bin tl yatırım için 28-30 k altın alıp gerisini ppf mi yapmak daha mantıklı olur yoksa yarı yarıya mı yapmak daha iyi olur öneriniz nedir ?
Daha mantıklı önerileri olan varsa yazarsa sevinirim.
Şu an samsung s20 fe kullanıyorum ama iphone 16 pro almayı düşünüyorum
1776277265
Şu an samsung s20 fe kullanıyorum ama iphone 16 pro almayı düşünüyoru
Fitness eğitmeniyim hem kendi antrenmanlarımda nabız takibi için hem verdiğim özel derslerde zamanlayıcı açmak için falan bir de tabi genel...
https://www.cimri.com/kol-saatleri/en-ucuz-citizen-nj0151-88l-erkek-kol-saati-fiyatlari,2204459751 bu saati armada saat üzerinden almayı düşünüyordum ama ekşi sözlükte bu firma hakkındaki yazılar yüzünden vazgeçtim , önerebileceğiniz güvenilir bir site var mı ?