Arama sonuçları: *

1. GökTürkHan

Siyah gül nerden bulurum satın alabilirim

Canımı sıkmaya başladın canını sıkarım hocam ağır ol
  2. GökTürkHan

Neyse bir şey demiyorum kitabı kapağına göre yargılamamak lazım ben bir hikaye uydursam konuyu gül üzeri açmam direk bu olayı anlatacak bir konu açarımki böyle özel olan birşeyide burada açmam zaten ben sadece reportluyorum seni
  3. GökTürkHan

Yani sırf laf söylemek için söylüyorsun gibi geldi hocam
  4. GökTürkHan

İsteksizlik değil bu konumumu biliyorum bir kadına karşı yaoacağım hamlede haddimi biliyorumda ilerliyorum parayla biçilmez ona verdiğim değer ve tam olarak olayı buraya dökmedim bide niye böyle bi yalan söylüyeyim uydurayım elime ne gecicek?
  5. GökTürkHan

Hikaye?
  6. GökTürkHan

Hocam valla 19lu yaşlardayım ama bj geçmiş var kaybedemem onu bu yaşlarda ya ilerledik ya ilerlemedik biter daha bulunması zor
  7. GökTürkHan

🔥İndirim Ücretsiz 5GB İnternet Tüm Operatörler

Olmadı kürttelekom
  8. GökTürkHan

Valla hocam öylesi bir samimiyet olmaz elbette direk doğrudan ama knk kelimesi biraz bi bariyer olarak yani duygular açıldı ama en sonda bi bariyer konuldu ve cidden ilerletebilirim diyebildiğim sevdiğim birisi ama bu neden böyle oldu bende anlamadım ama bir icabım varki oda kesinlikle tip...
  9. GökTürkHan

Yok hacıda her şey iyi giderken sonra knk kelimesi araya öyle bi mesafe koyduki hafiften bi patladık
  10. GökTürkHan

Eyw hocam anlaşıldı forumdakilerden bi gül istedik.konusunu açtılar ama ortada kaldık konu saptı kendi bildiğimden devam
  11. GökTürkHan

Rakip yok hocam ortada öyle rakip olamazda zaten bana ama son zamanlarda hırsını ve tavrımı çok yansıttım kız konuşmalarında geri durmaya başladı biraz man kafalık ettik gibi 1767097265 Ne yazabilirim
  12. GökTürkHan

Yok hocam bu gönderin biraz saçma oldu karşımdaki kız böyle birisi değil ama benden bir umut beklediği anda benim umudu kesermişcesine tepki vermem elbetki onu itecektir
  13. GökTürkHan

Not olarak dediğimi yazayımı sizce
  14. GökTürkHan

Hocam ne yapayım hiçbirinizdende ses gelmiyoki kime yazsam susuyor sksjsjjd
  15. GökTürkHan

Hocam kız zamanında benden bi açılım adım bekledi ve bu zamanda kendisi ilk adımları birçokkez attı gibide ben duygu konusunda kendime daha yeni zaman verebiliyorum ve bu süreçte beni son kez uyardı gibi gelecek konusunda kafamda iki kişi bar birisi sensin diye şimdi dostluk muhabbeti her...
  16. GökTürkHan

Yazdımda canlımı değilmi hangi site güvenilir tam bilmiyorum hocam siyah gül benim bildiğim nadirliğinden pahalı bir şey bunlar ucuz ama
  17. GökTürkHan

Hocam kız bana birçokkez açılmak istemişte ben daha yeni kendime zaman ayırıp duyguları oturtabiliyorum birdende kırmızı gül gönderip kızı geri tepmek istemiyorum siyah gül hoşuna gider belki güzelliği ile altına Zarifliğin,Asaletinin Yanında Yeri Gibisinden sence ne yazayım 1767087544 .
  18. GökTürkHan

Kız arkadaşa hediye edicem ama nereden bulabilirim satın alabilirim?
  19. GökTürkHan

Can sıkıntısı ile boş yapma konusu

Kolay gelsin hocam bende şimdi hastaneden dönüyorum marmara tam bir rezillik doktoruyla sistemiyle 9 daki randevuyu 11:30 da aldılar birde laf yapıyorlar
  20. GökTürkHan

Can sıkıntısı ile boş yapma konusu

Npc katliamı😅
Geri