Arama sonuçları: *

1. B

Samsung S25 ultra mı mi 15 ultra mı

Türkiye cihazı olarak soruyorum s25 ultra ve mi 15 ultra arasında kaldım xiaomi kağıt üzeri daha iyi ama çoğu kişi sanki samsung diyor birde buraya sorayım dedim.
  2. B

Samsung S25 ultra mı mi 15 ultra mı

İki telefon arasında kaldım acaba hangisini alsam daha iyi objektif bi yorum yaparsanız sevinirim. :)
  3. B

Powerline çalışma şekli nasıldır

Eyvallah reis. valla denemekten başka çarem yok gibi bakalım artık.
  4. B

Peki alıp denesem işe yaramıyorsa iade etme gibi bi hakkım varmı yoksa açıldımı paket iade edilmiyormu?
  5. B

Powerline almayı düşünüyorumda acaba çalışma şekli nasıl internet gücünü evin elektirik kablolarından alıyor diyenler var acaba o şekildemi detaylı bi açıklarsanız sevinirim. Biraz araştırdım en iyi sistem powerline gibi sanki
  6. B

Yırt dışından 2 adet gamepad getirilirmi?

Eyvallah reis sağol
  7. B

Peki kutulu olsa bi problem olurmu?
  8. B

Xbox gamepad almayı düşünüyorum da amerikada bi tanıdığım var acaba 2 adet getirebilirmi bir sorun olurmu
  9. B

evimin arka odasında internet çekmiyor

Ya aslında bu porwerline bahsedildiği gibi ise çok kullanışlı ve en rahatı ama hiç kullanana rastlamadım o yüzden buraya yazdım. Router kablolu olduğu için yapmıyorum powerline kablosuz oluyormuş ve evin duvarın içindeki elektrik kablolarıyla iletiyormuş öbür tarafa taktığın diğer powerline...
  10. B

reis ben sorumda router olmaz dedim çünkü evde ayak altında felan kablo gezdirmek istemiyorum o yüzden powerline ve mesh sistemlerinide yazdım bunlar fazla kablo gerektirmiyor galiba tabi bildiğiniz başka sistemler varsa daha iyi onlarda olur ama router evde kablo gezdiği için yapmıyorum ...
  11. B

siz router den mi bahsediyosunuz?
  12. B

ethernet çek derken modemden sarı kablo ile evin içindemi dolaştırıyoruz yani duvarda delik felan mı açıyoruz yoksa duvardaki dsl kablo girişi gibi bişeymi oluyor bu dediğiniz şey? Ayrıca şöyle söyliyim ben kablosuz bağlanarak pingsiz bir şekilde oynamak istiyorum.
  13. B

bunda ping vb. şeyler oluyor diyorlar sanki? 1715800327 ethernet girişi çekmesi kolaymı? maliyeti çok olurmu? ve bununla ilgili bi video vesire varmı bi izlesem daha iyi anlarım varsa bana atabilirmisin acaba?
  14. B

evimin arka odalarında internet çekmiyor ve arka odalarda online oyunları pingsiz oynamak istiyorum. router bağlamak istemiyorum evin içinde kabolar dolaşmasın diye. özellikle söylüyorum ping siz oyun oynamak istiyorum yani ping yaratacak sistemleri önermeseniz iyi olur. ben biraz araştırdım...
  15. B

Laptop HDMI ile televizyona bağlanıldığında akıcı olmuyor

PC'mi HDMI ile televizyona bağladığımda PC'deki akıcılığı televizyonda alamıyorum? PC ayarlarından ekran bölümüne girince 144Hz yazıyor ama oyun akıcı değil? Başka TV'lerde denedim onalarda da aynı. TV 144Hz. PC 165Hz. Ve başka bir 144Hz PC bağladığımda pc ayarlarında 120Hz yazmasına rağmen onda...
Geri