Arama sonuçları: *

1. -Mehmet-

🔥İndirim TrendyolGO Markete 600e 300TL indirim.

Kullanmayan olursa koda talibim:shy:
  2. -Mehmet-

ATA AÖF Bütünlemeye Girebiliyor muyum?

Bu durum okul yönetmeliğine göre değişiyor, ama muhtemelen büte katılabilirsin. Girmediğin zaman da otomatik büt atıyor sanırım. Yine de yönetmelik ne diyorsa onu dikkate al, yönetmeliği yapay zekaya atarsan yardımcı olur.
  3. -Mehmet-

Gibi Dizisi izlenir mi?

Desteğe yaz hocam yenilesinler olmaz öyle, başka yaşayanlar da olmuş Parasını iade alanlar da olmuş. En azından paran boşuna gitmesin yaz.
  4. -Mehmet-

Gibi Dizisi izlenir mi?

benim kodu vereyim mi kullanmıyorum zaten? Belki o çalışır.
  5. -Mehmet-

Gibi Dizisi izlenir mi?

Allah allah, başka kod oluşturuluyorsa tekrar oluştur istersen. Olmadı desteğe yaz, dsmart da sorunsuz çalışmıştı benim.
  6. -Mehmet-

Gibi Dizisi izlenir mi?

Alabildin mi? :D
  7. -Mehmet-

Gibi Dizisi izlenir mi?

Hesabına gir, bu sayfada altta kupon oluştur butonu var hocam. Buradan kupon kodu alabilirsin. https://www.pazarama.com/pazarama-plus/kampanya/detay/plus-uyelerine-exxen-hediye
  8. -Mehmet-

Gibi Dizisi izlenir mi?

Veriyor hocam, pc den alman gerek, mobilde çıkmıyor.
  9. -Mehmet-

Gibi Dizisi izlenir mi?

Süre bitirmeye yetmezse bir tane de trendyol plus al, 3 ayda o veriyor komple tüketirsin platformu, çok içerik yok zaten :kekw:
  10. -Mehmet-

Gibi Dizisi izlenir mi?

Açıp izlemedim ama baya fazla kesitini izledim. Güzel diziye benziyor, bence izlenir. Feyyaz Yiğit'i seviyorum zaten. 1767553928 Pazarama plus 1 tl ilk ay. 1 Aylık exxen üyeliği de veriyorlar. DSmart Go da var ilgini çekerse, şifreli kanallar falan var içinde.
  11. -Mehmet-

Çözüldü✓ Hangi Anakartı Almalıyım ?

https://pckolik.com.tr/urun/PCK-BATTLE-AX-X870A-WIFI?ref=akakce&v=1.65.6
  12. -Mehmet-

Öneri TEMU ÜRÜN ÖNERİ VE PAYLAŞIM

Şu zımbırtıyı ülkeye neden hala getiren yok anlam veremiyorum :D...
  13. -Mehmet-

Sizce Türkiye bu sene Eurovision şarkı yarışmasına katılmalı mı?

Irkçı ve taraflı bir organizasyon, İspanyası, Hollandası falan bile katılmazken ne bu aşk :kekw:
  14. -Mehmet-

COLORFUL BATTLE-AX X870A-GHA WIFI V14 10.000 tl

19 faz varmış, güç beslemesi oldukça kuvvetli, buda ekstrem koşulların kartıyım diyor. Soğutucular da bu güç beslemesine oranla yeterli gibi duruyor, 2 m2 slotuna da soğutma koymuşlar. Port kısmı zayıf kalmış, thunderbolt veya usb 4.0 yok. Onun harici bi eksiği yok, wifi var bt var. Bu fiyata...
  15. -Mehmet-

Ne bakımdan?:unsure:
  16. -Mehmet-

Zoom muadili program önerisi

İkisi de ücretsiz diye biliyorum. İkisinde de 60'ar dakikalık toplantılar açabiliyorsun.
  17. -Mehmet-

Epey de 19 faz yazıyor, doğruysa çok çok iyi fiyat, hemde x870 çipset. Port kısmı pek zengin değil tek eksisi o gibi. Tasarım da hoş Asus dragon'u andırıyor :D Şuan en fp anakart olabilir.
  18. -Mehmet-

Zoom muadili program önerisi

Microsoft Teams veya Google Meet
  19. -Mehmet-

Sıvı soğutma doğru mu takılmış?

Bir sıkıntı yok gibi. Sağdan taksaydın daha estetik dururmuş ama.
  20. -Mehmet-

🔴ABD, Venezuela Devlet Başkanını Kaçırdı !

Olum ben uyurken adamı kaçırmışlar :kekw: Bu kadar kolay olmasını hiç beklemiyordum. Trump bütün dünyanın gözü önünde herkese racon kesti farkında mıyız:kekw: Petrole de çökecekler, valla çok temiz iş.
Geri