Gibi Dizisi izlenir mi?

Açıp izlemedim ama baya fazla kesitini izledim. Güzel diziye benziyor, bence izlenir. Feyyaz Yiğit'i seviyorum zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pazarama plus 1 tl ilk ay. 1 Aylık exxen üyeliği de veriyorlar. DSmart Go da var ilgini çekerse, şifreli kanallar falan var içinde.
Teşekkürler hocam bakayım alırım muhtemelen.

Süre bitirmeye yetmezse bir tane de trendyol plus al, 3 ayda o veriyor komple tüketirsin platformu, çok içerik yok zaten :kekw:
Pazarama plus alıyorum şu an. Exxen üyeliği veriyor değil mi?

Süre bitirmeye yetmezse bir tane de trendyol plus al, 3 ayda o veriyor komple tüketirsin platformu, çok içerik yok zaten :kekw:
Üye oldum ama exxen üyeliğini ayrıca nasıl alıyoruz çözemedim.

Ekler

• 1000032998.webp
    1000032998.webp
    1.7 MB · Hit: 2
PC de bir tek bu şekilde görünüyor. Kuponlarım ve ya puanlarım yerinde de herhangi bir şey görünmüyor.
Hesabına gir, bu sayfada altta kupon oluştur butonu var hocam. Buradan kupon kodu alabilirsin.

Kodu aldım hocam bu sefer de exxen üzerinden giriş yapıp promosyon kodu girmeye çalıştığımda ''geçersiz promosyon kodu, lütfen doğru kodu giriniz'' diyor.

Kodu aldım hocam bu sefer de exxen üzerinden giriş yapıp promosyon kodu girmeye çalıştığımda ''geçersiz promosyon kodu, lütfen doğru kodu giriniz'' diyor.
Allah allah, başka kod oluşturuluyorsa tekrar oluştur istersen. Olmadı desteğe yaz, dsmart da sorunsuz çalışmıştı benim.

Allah allah, başka kod oluşturuluyorsa tekrar oluştur istersen. Olmadı desteğe yaz, dsmart da sorunsuz çalışmıştı benim.
Tek kod hakkım varmış. Çok üşendim desteğe yazmaya da bakarım çok izlemek istersem bi denerim şansımı.

Geri