Hayır tabi ki deneyimlerini paylaşmanı çok isterim. Sadece incelemeni hangi müzik türleriyle yaptığını belirtmeni rica edeceğim. Kulağına gelen bass...
hocam kulaklık elime yeni ulaştı, kendimce bir inceleme yapmak istiyorum, daha önce satın aldığım bir ürünün incelemesini yapmadım. inceleme yaparsam...
kendi sitesinde 4.499tl ye satılıyor ilgimi çekti.
bunu almaya karar verdim, epey sitesinde de baktım özelliklerini, dp oranı 90 nerdeyse bayağı yüksek...
bütçeyi artırım tavsiyen varmı?
bi kulaklığa10bin vere bilecek kadar madi durum iyi değil, 6-7 iyi mi? 8 zorlar ama tavsiye edeceğin kulaklık bayağı iyiyse...
Nothing Ear Bluetooth Kulaklık
Öncelikle bu kadar yüksek sesleri kaliteli bir şekilde tws cihazlarda alman için bütçeni 2 katına çıkarman gerektiğini...
db oranı 110 - 120 arası kaliteli tws kulaklık arıyorum, markalar hakkında pek bir bilgim yok, şu an hayla kullanıp memnun olduğunuz kulaklık varsa tavsiye...
2 yıldır oyuncu leptop'u kullanıyorum. leptop çalışır vaziyette'yken şarjı çıkarıp tekrar takmanın zararı olurmu? pc yi açmadan öncemi şarjı takmalıyım...
bu aralar gece ışığını kullanmaya başladım, normalde ilk başta oyunlarda oto kapanıyor masaüstüne gelince otomatik gece ışığı açılıyor,
sorun ise gece...