sevimli kedi isimli üyenin son içerikleri

1. sevimli kedi

Çok Yüksek Ses Veren Tws Kulaklık Arıyorum Yardımcı Olursanız Sevinirim.

apple kullanmıyorum. Android ve pc için kulanacağım, öncelik yüksek ses bütçeyi arıtmayı düşünüyorum henüz ne alacağıma karar vermedim
  2. sevimli kedi

bütçeyi artırım tavsiyen varmı? bi kulaklığa10bin vere bilecek kadar madi durum iyi değil, 6-7 iyi mi? 8 zorlar ama tavsiye edeceğin kulaklık bayağı iyiyse bütçeyi zorlaya bilirim. tws kulaklıkların fiyatı uçmuş daha yeni haberim oldu, zamanında 800liraya aldığım kulaklık bu günlerde 3bin lira...
  3. sevimli kedi

db oranı 110 - 120 arası kaliteli tws kulaklık arıyorum, markalar hakkında pek bir bilgim yok, şu an hayla kullanıp memnun olduğunuz kulaklık varsa tavsiye bekliyorum
  4. sevimli kedi

Öneri 1500tl ye oyun klavyesi önerisi

bir bilgi vereyim, 100 - 75 lik klavyeler var genelde numped tuşları olmayan klavyeler var yani kullanmak istemiyeceğin tuşlar ola bilir
  5. sevimli kedi

Laptopum ne kadar eder

leptobu gözden geçir donanımsal bir sorun varmı satacağın zaman akıcıyla bir problem yaşamaysın?
  6. sevimli kedi

19 yaşından sonra boy uzar mı? uzarsa taktikler?

dedelernin boy'una bir bak eğer uzan ise sorun yok
  7. sevimli kedi

Leptop çalışır vaziyette'yken şarjı çıkarıp tekrar takmanın bir zararı olurmu?

2 yıldır oyuncu leptop'u kullanıyorum. leptop çalışır vaziyette'yken şarjı çıkarıp tekrar takmanın zararı olurmu? pc yi açmadan öncemi şarjı takmalıyım? bunu oyun oynarken, bazen yapıyorum sistemi boşta bırakmak için yapıyorum, önce oyundan çıkıp şarjı çıkarıyorum sonra tekrar oyuna gireceğim...
  8. sevimli kedi

Gece ışığı oyunlarda oto kapanmıyor

bu aralar gece ışığını kullanmaya başladım, normalde ilk başta oyunlarda oto kapanıyor masaüstüne gelince otomatik gece ışığı açılıyor, sorun ise gece ışığı oyundada oto açılmaya başladı pc den şüpheliyim çünkü windows etkinleştir yazısı oyunlara girince arkaplanda yazı saydam göürünüyor...
  9. sevimli kedi

Youtube a girilmiyor

aynı
  10. sevimli kedi

Kulaklık az ses sorunu

Yeni derken? sıfırmı, 2 ci elmi? bu ara rampage ürünlerini tavsiye etmiyorum bende birtane faresi var çevirme tuşu çok ses çıkarıyor bu günde led ışıkları bozuldu dandik ürünler satıyorlar
  11. sevimli kedi

Masaüstü'deyken oyuna giremiyorum

çoğu oyunda bunu yapmıyor sadece hikayeli oyunlarda yapıyor. sorun şu oyuna giriyorum, oyunu sorunsuz oyniyorum masaüstüne gelip tekrar oyuna girmeye çalışınca oyun ekranı gelmiyor, oyunda bir sorun yok arkaplanda sorunsuz çalışıyor ama ekran gelmiyor
  12. sevimli kedi

Steam envanter ve pazar kısmı görüntülemiyor

sorun steam değil hangi interneti kulandığımı belirtim başka bir internet sağlayıcı ile girince böyle bir sorun olmuyor
  13. sevimli kedi

Steam envanter ve pazar kısmı görüntülemiyor

mobil veri kulanıyorum envanter ve pazar kısmına erişe bilmek için, ev internetim türk net son 1 yıldır böyle yapıyor ara sıra bozuluyordu ama artık şimdi tamamen bozuldu diğer int sağlayıcılarından böyle bir sorun olmuyor
  14. sevimli kedi

Leptop, monitör tozları hangi bezle temizlerim?

bu aslında mantıklı aklıma hiç gelmemişti genel olarak nerde satılıyor bu bu bez işimi görür baya 1767547938 buna bakacağım 👍
  15. sevimli kedi

Leptop, monitör tozları hangi bezle temizlerim?

bu dışardan alınan bez mi? benimkisi elime biraz sürtüğüm zaman çiziyor gibi hisiyat veriyor. nasıl bir bez kulanıyorsun?
Geri