bütçeyi artırım tavsiyen varmı?
bi kulaklığa10bin vere bilecek kadar madi durum iyi değil, 6-7 iyi mi? 8 zorlar ama tavsiye edeceğin kulaklık bayağı iyiyse bütçeyi zorlaya bilirim.
tws kulaklıkların fiyatı uçmuş daha yeni haberim oldu, zamanında 800liraya aldığım kulaklık bu günlerde 3bin lira...
db oranı 110 - 120 arası kaliteli tws kulaklık arıyorum, markalar hakkında pek bir bilgim yok, şu an hayla kullanıp memnun olduğunuz kulaklık varsa tavsiye bekliyorum
2 yıldır oyuncu leptop'u kullanıyorum. leptop çalışır vaziyette'yken şarjı çıkarıp tekrar takmanın zararı olurmu? pc yi açmadan öncemi şarjı takmalıyım? bunu oyun oynarken, bazen yapıyorum sistemi boşta bırakmak için yapıyorum, önce oyundan çıkıp şarjı çıkarıyorum sonra tekrar oyuna gireceğim...
bu aralar gece ışığını kullanmaya başladım, normalde ilk başta oyunlarda oto kapanıyor masaüstüne gelince otomatik gece ışığı açılıyor,
sorun ise gece ışığı oyundada oto açılmaya başladı pc den şüpheliyim çünkü windows etkinleştir yazısı oyunlara girince arkaplanda yazı saydam göürünüyor...
Yeni derken? sıfırmı, 2 ci elmi?
bu ara rampage ürünlerini tavsiye etmiyorum bende birtane faresi var çevirme tuşu çok ses çıkarıyor bu günde led ışıkları bozuldu dandik ürünler satıyorlar
çoğu oyunda bunu yapmıyor sadece hikayeli oyunlarda yapıyor.
sorun şu oyuna giriyorum, oyunu sorunsuz oyniyorum masaüstüne gelip tekrar oyuna girmeye çalışınca oyun ekranı gelmiyor, oyunda bir sorun yok arkaplanda sorunsuz çalışıyor ama ekran gelmiyor
mobil veri kulanıyorum envanter ve pazar kısmına erişe bilmek için, ev internetim türk net
son 1 yıldır böyle yapıyor ara sıra bozuluyordu ama artık şimdi tamamen bozuldu diğer int sağlayıcılarından böyle bir sorun olmuyor