Arama sonuçları: *

1. sevimli kedi

Red switch 100 klavye önerisi

numpad önemli benim için oyunlarda kullanılıyorum sık sık. bu klavyelere bakıcam eğer bunlardan birisini alırsam geri dönüş yaparım
  2. sevimli kedi

üstekki klavye 100 olsaydı ilgimi çekerdi 100 istiyorum, 100 klavye yazmayı unutmuşum kusuruma bakmayın. rampage kulanmam ben yerli üretim olduğu için değil bende rapmage fare var tam bir rezalet tekerleğinde ses çıkıyor driver i bozuk. başka bir öneriniz varmı? yok ise teşekkür ederim ayrıca...
  3. sevimli kedi

https://www.gaming.gen.tr/urun/398916/asus-rog-strix-scope-ii-rx-red-switch-rgb-kablolu-turkce-mekanik-gaming-klavye/ bu klavyeyi almayı düşünüyorum bütçe 5000 - 4500 bilek desteği olup olmamasının önemi yok oyun oynamak için alacağım, led ışığını ayaralama gibi özelikler olsun en önemlisi...
  4. sevimli kedi

Hobi tavsiyesi öneri?

pc de oyun arkadaşı ok, ama sorun şu sanal ortamdaki elemanları tanmıyorsun, steam hesabımı ilk kurduğum günden beridir en az 20 tane ark ekledim ne onlar ne ben etkileşime giriyoruz. duygusalık gibi olmasın ama ark olsa gider gerçek hayata takılırım, ama oda boş iş, iş hayatına çoktan atanmış...
  5. sevimli kedi

Hobi tavsiyesi öneri?

o aklımda var ama zor aklımda daha çok müzik yapmak var ama nasıl yapacağım hiçbir fikrim yok 1766609718 kendi yüzümü çekmeye utanıyorum ama denerim
  6. sevimli kedi

Hobi tavsiyesi öneri?

20 li yaşları dayım bu yaşta ne gibi hobiler iyi gelir? depresyon bunalım vs yok sadece baş ağrısı ve ümitsizlik tavsiyeniz nedir
  7. sevimli kedi

Windows 11 tpm 2.0 zorunlumu?

win 10 kullanıyorum win 11 e bir türlü geçmedim sebebi ise tpm, flash belleğe win 11 kurdum win 11 yüklemeyi destekliyor bu nasıl oluyor? olduda yükledim tpm olmadan win 11 de sorunlarla karşılaşırmıyım?
  8. sevimli kedi

S.steam ark hızlı kodu dolanrıdıcılık mı?

zaten girmedim neyin ne olduğunu biliyorum
  9. sevimli kedi

S.steam ark hızlı kodu dolanrıdıcılık mı?

steam de oyun oynarken yeni bir hesap oluşturmuş birisiyle tanıştım, ilk başta her şey güzel discorda ekledim, bana yeni bir bağlantı gönderdi, ama sorun burda başlıyor, chrome de steam hesabım bağlı gönderdiği linke tıkladım ekle beni dedi atığı link s.steam hızlı ark davet kodu ama sitede...
  10. sevimli kedi

Steam cs2 gibi drop kasıp sata bildiğimiz bir oyun varmı?

steam da oyun ala bilmek için cs2'de 2 hesapta drop kasıyorum cs2 alternatif bir oyun varmı yani drop kasıp satmak?
  11. sevimli kedi

Oyun oynarken Windows'un etkinleştir yazısı resim gibi oluyor

bunu deniyeceğim. sisteminize göre key girin derken? nerden bakıcam?
  12. sevimli kedi

Oyun oynarken Windows'un etkinleştir yazısı resim gibi oluyor

bunun nasıl bir sorun olduğunu bilmiyorum ama bir ayarla oynadım galiba. windows etkinleştir yazısı, arka plandaki resmi gösteriyor bunu düzeltmenin bir yolu varmı?
  13. sevimli kedi

Asus tuf leptop fps sorunu

https://www.epey.com/laptop/asus-tuf-gaming-a15-2023-fa507ui-lp033w.html [şar adaptörü 240wat] leptobu ilk aldığımda böyle sorunlar yoktu baya sorun çıktı sonrasında şu anda oyun deneyimimi fazla bozan bir sorun yok ama şu anki sorun beni baya rahatsız ediyor
  14. sevimli kedi

Telegramı depo olarak kullanma

ben olsam uygulamalara güvenmezdim şu anki telefonun kaç gb depolama?
  15. sevimli kedi

Asus tuf leptop fps sorunu

bu sorunla karşılaşan oldumu bilmiyorum ama benim sorunum biraz daha değişik, cs2 tarzı oyunlarda sabit FPS ile oyniyorum ne oldu bilmiyorum ama son 5 ayda hep 139fps de kalıyordu fps, tabi yeni bir sorun daha çıktı arka planda chrome - steam veya yt açınca oyun ilk başta 139fps den 144 de...
  16. sevimli kedi

Bu oyun serisi alınır mı?

mafia 1 ve mafia 2 hakkını veriyor, mafia 3 şahsen oynamadım ama onada baka bilirsin mafia 2 nin devamı mafia 3
  17. sevimli kedi

Chrome discord oturumu otomatik kapatıyor

konuyu tekrar açıyorum bu sorunu bilen varmı?
  18. sevimli kedi

Chrome discord oturum sürekli kapanıyor

oturum açtığım zaman pc yi kapatıp, tekrar pcyi açıp chrome açıyorum oturum sürekli tekrar kapanıyor oturumu kapatıyor bu sorunla karşılaşan varmı?
  19. sevimli kedi

Kaç gb internet size yetiyor?

çözünürlük ayarlanmıyor zaten şebeke çekmiyor ama ona rağmen int hızlı gidiyor 1759154123 geçen bir konu açmıştım mobil veri otomatik nasıl kapanır diye geceleri uyuduğum zaman mobil veriyi kapatmayı unutuyorum sizde bir çözüm varmı?
  20. sevimli kedi

Kaç gb internet size yetiyor?

internetsiz ortamda duruyorum 200gb bitirdim normalde ev interneti var ama başka bir yerdeyim
Geri