Çatlı Reis
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,461
Çoğu kişi tarafından öneriliyor ama sırf bu dizi için aylık exxen üyeliği alınır mı bilemedim. Sizce izlemeye değer bi dizi midir?
Nedeni ne hocam? İzlediniz mi?İzlenmez gibi
Teşekkürler hocam. Emin olamadım belki dediğiniz gibi yaparım.Bilemiyorum çoğu kişiye göre baya sarıyormuş. Ama sırf bunun için Exxen üyeliği alınır mı dersen, 1 ay al dene, sevmezsen iptal et. herkese hitap eden bi mizahı yok. Ben beğenmedim mesela.
7 günlük deneme süreci varmış. Bi alır denerim hocam. Teşekkürler.İzlenir mükemmel. Doğal bi akışı var.
Ben beğenmedim.Belki sana hitap eder.Nedeni ne hocam? İzlediniz mi?
Eğer Exxen reklamlı üyelikten izlemeye çalışacaksanız, denemeyin bile. Bir bölümde toplam 9 tane reklam izletiyorlar resmen ve kısa 5–10 saniyede geçilebilen reklamlar da değiller. Onun dışında, IMDb’deki en yüksek puanlı bölümlerden birkaçını izleyip izlememeye karar vermenizi öneririm.Çoğu kişi tarafından öneriliyor ama sırf bu dizi için aylık exxen üyeliği alınır mı bilemedim. Sizce izlemeye değer bi dizi midir?
Açıp izlemedim ama baya fazla kesitini izledim. Güzel diziye benziyor, bence izlenir. Feyyaz Yiğit'i seviyorum zaten.Çoğu kişi tarafından öneriliyor ama sırf bu dizi için aylık exxen üyeliği alınır mı bilemedim. Sizce izlemeye değer bi dizi midir?
Pazarama plus 1 tl ilk ay. 1 Aylık exxen üyeliği de veriyorlar. DSmart Go da var ilgini çekerse, şifreli kanallar falan var içinde.7 günlük deneme süreci varmış. Bi alır denerim hocam. Teşekkürler.