Türkçe yapmanın maliyeti ne kadar ki multimilyarder şirketin kaçtığı şeye bak. Kasıtlı olarak yaptırmıyorlar ben de kasıtlı olarak illegal oynayacağım.
Hz. İbrahim'i içine atmak için Nemrut o güne kadar görülmemiş büyüklükte bir ateş yaktırmış.
Olacakları izleyen insanlar bir karıncanın ağzında su damlası...
Arkadaşlar, merak ettiğim bir konu var.
Xbox Game Pass Pc için EA, Ubisoft, Diablo 4, Minecraft gibi oyunları da oynatabilen daha düşük fiyatlı satış yapan...
Türkçe desteğini politik olarak özellikle vermedikleri için bedava olsa aynamayacağım. Tavsiyem bir oyun oyanamsanız hayatınız hiçbir şey değişmez ama onalr...
Türkçe dil desteğini, talep olmasına rağmen getirmedikleri için GTA 6'yı protesto ediyor ve almıyorum. He dil desteği gelse yine İngilizce oynayacaktım ama...
Bende bir deneme amaçlı operada 12 sekme açıp, Path of Exile ana ekranını açtım. Başka hiçbir uygulama açık değil. 16,5 gb ram dolu. Oyuna girdim. 17,7 gb...
Kendinizi sınırladığınıza eminim. Ama sanırım Cs, valo, lol gibi oyunları oynayıp tarayıcıda 5-6 sekme açıyorsanız sınırda olmanız ama ram'i doldurmamanız...
Mesela MSI arka planda güncelleme kontrol eden bir program yapmış. Hatta BIOS'ta aç-kapa yapıyorsun :) Hayatımda gördüğüm en saçma şey. Birkaç gün önce açık...