@itopya.com gör gör. İnsanlar 1.300 TL bile veremiyorlar. Şunu 50 stok 500 TL falan yapıverin.
Kral, karşılaştırma videosunu da attım ya. Ses var ses var...
Bu daha iyi değil. Arctic p12 fanlar normal devirler sayılabilecek 1200 - 1300 rpm ve sonrasında aşırı sesli çalışıyordu. Zamanında fan ihtiyacım oldu...
Fiyat olarak piyasasının altında. Daha iyi alternatifler de elbet bulunabilir ama belki asus proart meraklısı biri vardır diye paylaştım. 1 stok ile...
Kinaye yapıyorum yahu.
Ayrıca fakir fukara fana 1.300 TL verip şahsen sana veya sosyal medyadan 1 fana 1.300 TL verdim niye desin. O yüzden karşılaşmazsın...
Forum içinde çalışanları vardır da belki görürler. 1 stok nedir @itopya.com ? Şunu 20 30 40 50 yapın da fakir fukara faydalansın. Böyle numunelik gibi...
https://www.itopya.com/asus-proart-pf120-pwm-beyaz-120mm-kasa-fani_u33142
Piyasadaki şu ana kadar en düşük fiyatı akakçe'ye göre 1.927 TL olmuş. Kaliteli...
Süper bir indirim olmasa da normal piyasasının biraz altına düşmüş gözüküyor. Peşin fiyatına paraf'a 6, axess'e 5 taksit imkanı var. Satıcıda stok 5 adet...
Evet, verdiğiniz bilgilere göre herhangi bir sorun olmadan sığar gözüküyor. Kasanızın işlemci soğutucu mesafesi 165 mm. Bu soğutucunun 154 mm. Tek fanlı...