Arama sonuçları: *

1. C

Palit RTX 4070 Ti Super Gamerock Omniblack Alınır mı ?

Şüpheleri daha da arttırıyor. İyi bir kart. İyi bir model. Piyasasının altı fiyatında. Bu değerlerdeyse kesinlikle alınır. Ancak test yapmak istemelisiniz bence.
  2. C

Çözüldü✓ Bu İkinci El Ekran Kartı İlanları Sahte Midir?

Bu ikinci el ekran kartı ilanları sahte ilan mıdır? Zotac Geforce RTX 4070 Ti 12 GB EKRAN KARTI - 16.500 TL :cautious: https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-zotac-geforce-rtx-4070-ti-12-gb-ekran-karti-1320885742/detay Asus Rog Strix Gaming 4080 16...
  3. C

Sıcaklık değerleri çok iyi. Model de iyi. Yıllanmış bir ekran kartının bu kadar iyi olmasına ben biraz şüphe ile yaklaşırdım.
  4. C

Olur gibi. İyi fiyat. Yalnız içi açılıp macun değiştirilmiş mi?
  5. C

Sessiz ve Premium Sistem Topladım, Fikirlerinizi Alayım

Kral, bunun nesini yorumlayak. Fenerbahçe başkan adayı Hakan Safi seçim vaadleri gibi bilgisayar bileşenleri olmuş. Para var, huzur var, sessizlik var. Yalnız soğutucu için Nh-D15 G2 de alınabilir. Kasa fansız alınıp Noctua NF A12x25'ler veya özellikle phanteks t30'lar seçilebilir.
  6. C

Arkadaslar Sistem Topladım Tek Tek Nasıl Yorumlayın Bakim

90.000 - 110.000 TL arası mı tuttu?
  7. C

Rog 4080 Furmark Sonuçları

"Kral, 19.000 TL'ye, 22.000 TL'ye rtx 4080 mi olur? İnsanlarla neden dalga geçiyorsun?" deyip neredeyse kötü kötü sözler söyleyecektim. Baştan neden söylemiyorsun rtx 4070'ı takasta kullandığını? 😂 İyi alışveriş olmuş senin adına da bence. Alfa kartlardan birini almışsın. Umarım uzun yıllar...
  8. C

Topladığım Kasa Sizce Nasıl, Aynı Fiyata Daha İyisi Olur Mu?

Daha kötü bir toplama pc görmedim. Öyle bir sistem. https://www.incehesap.com/meder-x-oem-paket-fiyati-83129/ Bunu alıp ileride ram ve işlemci soğutucu takviyesi yapabilirsiniz. Bu kadar. Ama tabi bu bugün için geçerli. Belki anlık indirimlerle daha iyi sistemler de denk gelebilir ileriki...
  9. C

Ekran Kartı Değiştireceğim

Kal - dı - rı - yor - muş.
  10. C

İkinci elde var. Sıfır da şu an 20.899 TL'ye var. Ptt avm olduğu için bilemiyorum. Sinerji'de 21.000 TL. Hiç olmadı ikinci el.
  11. C

Yok yahu ryzen 5 5600 kaldırır onu. Kaldırıyormuş.
  12. C

Bu bütçede kime sorsan rx 9060 xt 16 gb der.
  13. C

❌İndirim Bitti! Gaming Gecesi Tüm OEM Sistemlerin İndirim Oranları

Bir kere de gör be adam. O alınmaz, bu alınmaz, şu fırsat değil, buna fırsat diyenin ta... Bir indirim de sen paylaş da biz alınmaz diyelim.
  14. C

60-80k Arası Pc Onerisi

Dlss 5'ten sonra benim oyum hala rtx 5070'den yana. Amd benzer bir teknoloji çıkarmadıkça veya 16 gb vram zorunlu hale gelmedikçe rx 9070 xt saflarına geçemeyeceğim sanırım.
  15. C

60-80k Arası Pc Onerisi

https://www.incehesap.com/majesty-bronz-oem-paket-fiyati-43300/ Bu da var. İşlemci soğutucusunu değiştirmen gerekecektir ama. Özelleştirme seçeneğinde lian li galahad ii trinity performance 360 mm 3.575,93 TL. Çok iyi olur. Fiyatı değişmeden alabilirsiniz. Bu fiyatta olmaması gerekiyor.
  16. C

70-80k Taksitli Sistem Arıyorum

Hangi kredi kartına taksit beklentiniz var?
  17. C

3070 Ti Alınır mı 2026

Alınır tabi ama fiyatı nedir?
  18. C

Öneri 5070 Ti Vs 9070xt Haziran 2026 - Hangisi Alınır?

Kral, satın almak için mi araştırıyorsun yoksa bedava anket mi yaptıracaksın millete? Aynı konu yüzlerce kez konuşuldu çünkü. Benim gibi 34.500 TL - 35.000 TL civarı rtx 5070 ti gören kişiler için 51.500 TL çok uçuk. Colorful iGame GeForce RTX 5070 Ti Ultra W OC 38.000 TL'ye mi ne satıldı. O...
  19. C

🔥İndirim Asus Proart Pf120 Pwm Beyaz 120mm Kasa Fanı - 1.299 TL

@itopya.com gör gör. İnsanlar 1.300 TL bile veremiyorlar. Şunu 50 stok 500 TL falan yapıverin. Kral, karşılaştırma videosunu da attım ya. Ses var ses var. Birinin sesi rahatsız etmezken düşük dba'larda çalışırken diğerinin sesi insanı kulaklıksız şekilde pc başında duramayacak hale...
  20. C

🔥İndirim Asus Proart Pf120 Pwm Beyaz 120mm Kasa Fanı - 1.299 TL

Bu daha iyi değil. Arctic p12 fanlar normal devirler sayılabilecek 1200 - 1300 rpm ve sonrasında aşırı sesli çalışıyordu. Zamanında fan ihtiyacım oldu. Önerilen bu fanları araştırdığımda benlik olmadığına karar verdim. Çünkü arctic fanlar performans ve fiyat olarak iyi gözükse de ses bakımından...
Geri