Chitragupta isimli üyenin son içerikleri

1. C

5080 Sistemde Uyum Sorunu Var mı, Sorunsuz Çalışır mı?

Oyunlarda devasa bir fps farkı var gözüküyor. Nasıl benzer performans sergiliyorlar? 270k hem daha fazla güç çekiyor hem de daha az fps veriyor.
  2. C

Gta 6 ‘Yı Ön Siparişten Aldınız mı?

Hz. İbrahim'i içine atmak için Nemrut o güne kadar görülmemiş büyüklükte bir ateş yaktırmış. Olacakları izleyen insanlar bir karıncanın ağzında su damlası ile ateşe doğru gittiğini görünce karıncaya "Ne yapmaya çalışıyorsun." diye sormuşlar. Karınca "Ateşi söndürmeye gidiyorum." demiş. İnsanlar...
  3. C

Hangi Siteden Uygun Fiyatlı Xbox Game Pass Kodu Alınır?

Arkadaşlar, merak ettiğim bir konu var. Xbox Game Pass Pc için EA, Ubisoft, Diablo 4, Minecraft gibi oyunları da oynatabilen daha düşük fiyatlı satış yapan bildiğiniz yerler var mıdır? Microsoft hesabı olur, direkt Xbox Game Pass kodu olur vs.
  4. C

Hayır. Siz üreticiden basit bir talepte bulunuyorsunuz. Karşı taraf kabul etmiyor. Kabul etmemesini gerektirecek herhangi bir sağlıklı sebep ortaya koymuyor. Buna rağmen daha fazla satın alalım. Alım olursa Türkçe getirmeyi düşünebilirler yaklaşımı doğru bir yaklaşım değil. Mesela dil desteği...
  5. C

Türkçe dil desteğini, talep olmasına rağmen getirmedikleri için GTA 6'yı protesto ediyor ve almıyorum. He dil desteği gelse yine İngilizce oynayacaktım ama bunca oyuncu Türkçe dil talep ederken ki bulunduğumuz zamanda hiç zor değil, dil desteği vermemelerini art niyetli ve kasıtlı bir karar...
  6. C

Yeni Bilgisayarda Yüksek Ram Kullanımı

Bende bir deneme amaçlı operada 12 sekme açıp, Path of Exile ana ekranını açtım. Başka hiçbir uygulama açık değil. 16,5 gb ram dolu. Oyuna girdim. 17,7 gb oldu. Oyun esnasında muhtemelen 19'a doğru artacaktır.
  7. C

Kendinizi sınırladığınıza eminim. Ama sanırım Cs, valo, lol gibi oyunları oynayıp tarayıcıda 5-6 sekme açıyorsanız sınırda olmanız ama ram'i doldurmamanız normal. Ancak bir Cyberpunk, bir Resident Evil Requiem, bir Hogwarts Legacy'i sağlıklı bir şekilde oynamanıza izin vermemesi lazım. Yani bir...
  8. C

Normal. Windows yiyor rami. Oyun açtığınızda arka planda aynı zamanda video açayım, müzik açayım, discord açayım dediğinizde de pc'de takılmalar görmeniz olası. Hatta sadece oyun açtığınızda dahi takılmalar görebilirsiniz çünkü 16 gb ram pc için yetmeme sınırında artık.
  9. C

Çözüldü✓ Arctıc Liquid Freezer Ll280

Nasıl açılmıyor? Elektrik geliyor, kasa ışıkları yanıyor ama ekran gelmiyor mu? Tuşa basıyorsunuz kasada hiçbir hareketlilik olmuyor mu? Daha fazla açıklamaya ihtiyaç var.
  10. C

Fotoğraftan anladığım kadarıyla yükselticileri koymamışsınız. O yüzden denk getiremiyorsunuz. Fotoğrafta işaretledim. videoyu çalıştırırsanız işinizi görür diye düşünüyorum.
  11. C

Radyatör takılıyorsa, ram'e, anakart vram soğutucularına çarpmıyorsa sorun yok gibi. En son gönderdiğim montaj videosu işinize yaradı mı?
  12. C

Onun da videosu var kral. Kasayı söylemedin. Ramleri söylemedin. Onlar da önemli. Bir de kaç paraya aldınız?
  13. C

Kasa, anakart ve ramler nelerdir? Marka model bilinmesi şart Arctic Liquid Freezer sıvı soğutmalar için. Fotoğrafınızda alttaki 2 eğri çubuk Am4 / Am5 montaj braketi. Altta da montaj videosu mevcut.
  14. C

🔥İndirim Lian Li Galahad Iı Lcd 280mm Tl Fan ( Siyah veya Beyaz) - 4.999 Tl

Onun fanları TL fan değildi ama o model de 2.100 TL'ye gelirse süper olur. İki ürün arasında fan bakımından fark vardı ama 3.000 TL fazladan verecek bir fark değil. 1782998050 Önemli olan boyu değil işlevi. :sneaky...
  15. C

🔥İndirim Lian Li Galahad Iı Lcd 280mm Tl Fan ( Siyah veya Beyaz) - 4.999 Tl

https://www.incehesap.com/lian-li-galahad-ii-lcd-280mm-tl-fan-siyah-islemci-sivi-sogutucu-g89-ga2alcd28tlb-00-fiyati-82739/ Sadece siyah olan indirime girmiş yeniden. Yeni konu açmak yerine eski konuyu yükselttim.
Geri