Chitragupta isimli üyenin son içerikleri

1. C

Öneri Digiturk İnternet ve Diğer İnternet Operatörleri

50 mbps bana çok rahat yetiyor. Yukarıdaki kampanyaya geçersem 35 mbps yeter mi bilmiyorum. Ancak ayda bir 300 TL daha fazla vermek istemiyorum. https://digiturk.net.tr/internet-paket-detay/fiber-internet-ve-super-lig-paketi Bir de bu kampanya var.
  2. C

Öneri Digiturk İnternet ve Diğer İnternet Operatörleri

https://www.digiturk.com.tr/kutusuz-tv-ve-internet-paketleri Bu internet kampanyasından yararlanmalı mıyım? Ayda 600 TL. Süper ligde tuttuğun takımın maçlarını da veriyor diyor. Bu sağlayıcıyı kullanan kişiler memnun mu acaba? Diğer internet operatörlerinden de şu daha iyi olur gibi...
  3. C

Bu Kasaya Bu Sıvı Soğutucu Sığar mı ?

Evet doğru. 38 mm miş. O zaman ramlere de bakmanızı öneririrm. Düşük heatsinklere sahip olmalı ramler.
  4. C

Bu Kasaya Bu Sıvı Soğutucu Sığar mı ?

Düzeltme: İlk yazım hatalı bilgilendirme olmuş. 38 mm radyatör kalınlığı.
  5. C

Sıfır Fiyatına AMD Ryzen 7 9800x3d Alınır mı ?

Yahu kutuyu ne yapacaksınız? https://www.amazon.com.tr/dp/B0DQ86KCP2?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1&language=tr_TR&psc=1 Tabi arkadaşların dediği gibi 19.500 TL'ye sıfır satıldığı da oluyor. Ben şahsen geçen gün 18.500 TL'ye satıldığı gibi bir indirim beklerdim. Paraf kredi kartına...
  6. C

Yardım Hangi RTX 5080 Marka/Modelini Tercih Etmeliyim?

Ara ara indirim giriyor ama fiyatların bir anda uçması da söz konusu. Ben şu an fiyatlar da tam anlamıyla artmamışken ikinci elden düzgün bir yerden garantili bir ürün almayı tercih ederdim. Rtx 5080 istemenizin özel bir sebebi yoksa ikinci elde 39.000-40.000 TL'ye rtx 5070 ti almanız daha iyi...
  7. C

Çözüldü✓ Lian Li Hydroshift Iı Lcd-S Sıvı Soğutucu Alınır mı ?

İşlemciniz ve kasanız nedir? İstediğiniz renk illa beyaz mı? Bütçeniz nedir? Şu an ben şahsen tercih etmem söz konusu soğutucuyu ama dediğim gibi yukarıdaki sorularıma cevap verirseniz daha sağlıklı bir değerlendirme yapabiliriz.
  8. C

❌İndirim Bitti! AMD Ryzen 7 9800x3d 4.70ghz 8 Çekirdek Tray İşlemci 18.999 TL İncehesap

Gaming gecesi dahi bu fiyatlara düşmemişti sanırım. Alacaklara hayırlı olsun. Genel olarak en çok düştüğü fiyat 19.500 TL'ydi diye hatırlıyorum.
  9. C

RTX 5080 Muadili Bir AMD Ekran Kartı Almak Mantıklımı ?

Oyun özelinde konuşuyorsak rx 9070 xt, rtx 5070 ile rtx 5070 ti arası bir kart kabul edilebilir. Amd ekran kartlarında şu an için rtx 5080 muadili kart bulunmamakta. İkinci elde 25-30 bin TL arası satılan 9070 xt ekran kartlarının her türlü alınabilirliği daha iyi. Yok ben Nvidia tercih edeceğim...
  10. C

Öneri Ekran Kartlarına Zam Yolda Haberleri

Ekran kartlarına zam geleceği konuşuluyor. En son bu tarz haberler çıktığında 2-3 ay sonra artışlar olmuştu. Ancak söz konusu haberlere göre ise Ağustos'ta ekran kartlarına zamlar bekleniyor deniyor. Hepimize tekrar ve tekrar geçmiş olsun. Yine yeniden indirimler beklerken bindirimler göreceğiz.
  11. C

5080 Sistemde Uyum Sorunu Var mı, Sorunsuz Çalışır mı?

Oyunlarda devasa bir fps farkı var gözüküyor. Nasıl benzer performans sergiliyorlar? 270k hem daha fazla güç çekiyor hem de daha az fps veriyor.
  12. C

Gta 6 ‘Yı Ön Siparişten Aldınız mı?

Hz. İbrahim'i içine atmak için Nemrut o güne kadar görülmemiş büyüklükte bir ateş yaktırmış. Olacakları izleyen insanlar bir karıncanın ağzında su damlası ile ateşe doğru gittiğini görünce karıncaya "Ne yapmaya çalışıyorsun." diye sormuşlar. Karınca "Ateşi söndürmeye gidiyorum." demiş. İnsanlar...
  13. C

Hangi Siteden Uygun Fiyatlı Xbox Game Pass Kodu Alınır?

Arkadaşlar, merak ettiğim bir konu var. Xbox Game Pass Pc için EA, Ubisoft, Diablo 4, Minecraft gibi oyunları da oynatabilen daha düşük fiyatlı satış yapan bildiğiniz yerler var mıdır? Microsoft hesabı olur, direkt Xbox Game Pass kodu olur vs.
Geri