Chitragupta isimli üyenin son içerikleri

1. C

❌İndirim Bitti! Pny Geforce RTX 5080 16gb Oc - 87.000 TL

https://www.amazon.com.tr/dp/B0DXVG3V54?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1&language=tr_TR&psc=1 Alınabilir bir fiyat demek gelmese de içimizden neredeyse her gün artan fiyatlar sebebiyle alınabilir kılınıyor. Bir kaç kredi kartına peşin fiyatına 9 taksit mevcut. ( Stok 3 )
  2. C

GPU Bellek Arttırılır mı?

Ciddiye alacak bir yığın insan var. Yapmayın şöyle şeyler. Bilgisayarına zarar verse hoşunuza mı gidecek?
  3. C

Zotac RTX 5080 Alınır mı

Evet daha önce sanki bu satıcıdan alışveriş yapmıştım, problemsiz olmuştu. Puanı ne böyle? Yorumları okudum. Ben de almazdım sanırım bu durumda.
  4. C

Zotac RTX 5080 Alınır mı

Zotac'dan memnunum. Üst seviye kartlarda herhangi bir markanın herhangi bir modeli alınabilir. Düşük seviye kartlarda marka model daha önemli. Şahsi düşüncem bu yönde. Bir tık üstü olarak bu var. Eğer bu bütçeler gözden çıkarılmışsa bu daha iyi gibi. 6 taksit de var. Msi rtx 5080 gaming trio...
  5. C

Bu Sıcaklıklar Normal mi?

Oyunda kaç dakikada bu sıcaklık değerlerine ulaştı? Bir de laptopun fan ağzı açık ve düz bir zeminde kullanıyorsunuz değil mi? Hocam bir de fanlar oyundayken kaç rpm dönmekte?
  6. C

Macun değişimi gerekli gibi. Fanlar da temizlenmeli muhtemelen.
  7. C

Normal değil.
  8. C

Soğutma Ne Kadar Önemli

Güç kaynağı da ısı üretiyor ancak ilk başta dediğiniz gibi 1 içeri 1 dışarı fanlı sistemde ilk olağan şüpheli kasa. Kasa içinde ısınan hava yeteri kadar dışarı atılamazsa ve kasanın dışından kasanın içine yeteri kadar ortam havası basılamazsa ekran kartı, işlemci, psu gibi parçaların ürettiği...
  9. C

❌İndirim Bitti! 🔥🔥Asrock RX 9070 XT Taichi 48.999 TL Nakit Alım Fırsatıdır🔥🔥

https://forum.donanimarsivi.com/konu/ekran-kartlarina-zam-yolda-haberleri.1246702/
  10. C

Soğutma Ne Kadar Önemli

Elbette olabilir. Sen ekran kartı ve işlemcinin ürettiği bu ısıyı fanlar yardımıyla dışarı attırmalısın ve dışarıdan oda sıcaklığında kasa içine hava göndertmelisin ki kasa içi sıcaklığı yükselip durmasın. Senin sistemde hava yeteri kadar kasa dışına atılamadığı için ısı içeride kalıyor ve...
  11. C

Çözüldü✓ Inno3d RTX 5080 X3 Oc Isı Sorunu (Garanti Değişim ile Yeni Kart Alındı)

Bir de %100 fan kullanımında 80 dereceleri görmüş. %60 fan hızında bu değerleri görse olur öyle denebilir de %100 fan hızında olması normal deyip geçiştirilebilecek bir şey değil. Pump out olması en olası sebep. İşlemci yüzünden olabilir denmesi aşırı saçma. Bunu diyen adama tamir için ekran...
  12. C

Yardım Ekran Kartı Yenileyeceğim İkinci El Ne Almalıyım

1080p testte 288 Watt çekerken 82 fps vermiş. Bu ekran kartında veya yapılan testte bir şeyler yanlış.
  13. C

Yardım Ekran Kartı Yenileyeceğim İkinci El Ne Almalıyım

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-colorful-rtx-3080-ti-sadece-takasli-1341574380/detay şu ilana bir bakın. Verdiğim linkteki kişiyi tanımıyorum. İlan uygun fiyatlı hatta fazla uygun. Bunu bir kurcalayın derim. Bir kaç tane daha benzer ilan görürsem...
  14. C

Pny RTX 5070 Ti Alınır mı

Kral, 74.000 TL nere 50.000 TL nere. Sıfır 60.000 TL 6 taksit olsa ve diğeri ikinci el peşin 50.000 TL olsa 60.000 TL 6 taksit sıfır ürün mantıklı olabilirdi de bu senaryoda 74.000 TL vermeyi gözden çıkarmak hiç sağlıklı değil gibi. Herkesin kendi parası tabi ama biraz daha sağlıklı düşünmekte...
  15. C

Pny RTX 5070 Ti Alınır mı

Alınır da bu fiyata alınır mı asıl soru o olmalı. İkinci elde 50.000 TL'ye satılan inno3d var. Onu almak varken buna 73.000 TL vermek doğru olmaz. Referanslı link olmasın diye paylaşmıyorum linkini.
Geri