@itopya.com gör gör. İnsanlar 1.300 TL bile veremiyorlar. Şunu 50 stok 500 TL falan yapıverin.
Kral, karşılaştırma videosunu da attım ya. Ses var ses var. Birinin sesi rahatsız etmezken düşük dba'larda çalışırken diğerinin sesi insanı kulaklıksız şekilde pc başında duramayacak hale...
Bu daha iyi değil. Arctic p12 fanlar normal devirler sayılabilecek 1200 - 1300 rpm ve sonrasında aşırı sesli çalışıyordu. Zamanında fan ihtiyacım oldu. Önerilen bu fanları araştırdığımda benlik olmadığına karar verdim. Çünkü arctic fanlar performans ve fiyat olarak iyi gözükse de ses bakımından...
Fiyat olarak piyasasının altında. Daha iyi alternatifler de elbet bulunabilir ama belki asus proart meraklısı biri vardır diye paylaştım. 1 stok ile meraklısı bile merak etmeyebilir ama neyse.
1780503074
Ya arkadaş kinaye ne demek bilmiyor musun? Okuduğunu anlamakta güçlük yaşayanlardan...
Kinaye yapıyorum yahu.
Ayrıca fakir fukara fana 1.300 TL verip şahsen sana veya sosyal medyadan 1 fana 1.300 TL verdim niye desin. O yüzden karşılaşmazsın tabi.
Gizli gizli alıyorlardır belki. 🤫
Forum içinde çalışanları vardır da belki görürler. 1 stok nedir @itopya.com ? Şunu 20 30 40 50 yapın da fakir fukara faydalansın. Böyle numunelik gibi oluyor. İnsanın alacağı varsa da 1 taneyi napim ben der almaz.
https://www.itopya.com/asus-proart-pf120-pwm-beyaz-120mm-kasa-fani_u33142
Piyasadaki şu ana kadar en düşük fiyatı akakçe'ye göre 1.927 TL olmuş. Kaliteli ve yakışıklı bir fana benziyor. Ama kampanyalı stok 1 adet. Stok miktarı yakışmadı @itopya.com
Süper bir indirim olmasa da normal piyasasının biraz altına düşmüş gözüküyor. Peşin fiyatına paraf'a 6, axess'e 5 taksit imkanı var. Satıcıda stok 5 adet gözüküyor.
https://www.itopya.com/amd-ryzen-9-9900x-44ghz-64mb-onbellek-12-cekirdek-am5-4nm-tray-islemci_u28953
Evet, verdiğiniz bilgilere göre herhangi bir sorun olmadan sığar gözüküyor. Kasanızın işlemci soğutucu mesafesi 165 mm. Bu soğutucunun 154 mm. Tek fanlı Thermalright Burst Assassin de ramlere çarpmıyor gözüküyor. Anakartla uyumlulukta da bir problem yok. İşlemci için de gayet yeterli. Alınabilir.
Muhtemelen bunlardan biri. İşlemci soğutucu görevini tam yapamıyor. Fanlar düzgün çalışıyor mu? Soğutucun işlemciye temas ettiği yüzeydeki bir tane jelatin olur. Onu kesinlikle çıkarttığınıza emin misiniz? Macun değişimi öncesi dahi sıcaklık yüksekti ve önceki macunu da siz sürmüştünüz değil mi...