Arama sonuçları: *

1. Shooter_U

Pc Konusunda acil yardım!!!!!!!

İlk olarak kasanda fan var ama hava alamıyor önünde pleksi var haava girişi yok çok yanlış kasa seçimi…bildiğim kadarıyla o ön taraftaki pleksi sökülebilir bir dene… olmasa yan kapağı aç İkincisi işlemci soğutucun stokmu ? En son ne zaman macun yeniledin .. ön camı açarsan o işlemciye kule...
  2. Shooter_U

Syrox v6 aldım ama mousepadmi kötü ?

İadeye vericem gelip alıcaklar iş adresimden ..bundan önce attack shark x3 vardı o harikaymış ya buna göre :)
  3. Shooter_U

Bu kronik bişeymi kötümü iademi etsem
  4. Shooter_U

Bu mouse kullanan var mı ?
  5. Shooter_U

Ya daha önce attack shark x3 vardı ve farklı mousepad çok iyiydim syrox bir garip çok hızlı mousepadmi kötü tercih ettim nedir anlamadım kullandığım pad Throne Dark Black 80X30CM Hybrid Kumaş - 4mm Kalınlık - Özel Yüzey Altı Dikiş - Kaydırmaz Zemin Xl Premium Mousepad...
  6. Shooter_U

Çözüldü✓ 4ü arasında kaldım acil yardım hangisi alınır?

monitör 320hz oc ile çalışıyor aktif ettim .Fps oynuyorum full hd alıyorum hikaye geçiyorum 2k alıyorum
  7. Shooter_U

Yardım Iki termal macundan hangisi daha iyi?

Mx6 mx4 ten daha iyi onu söylemek istedim her türlü işini görür :)
  8. Shooter_U

Yardım Iki termal macundan hangisi daha iyi?

Ben mx4 kullandım 7800x3d ye iyi iş yapıyor boşta 33-35 derece yük testinde maks 75 oluyor cougar 240mm soğutucyla
  9. Shooter_U

Hepsiburadadan aldım ben Aoc zaten ölü piksel garantili tek firma 1 tane bile çıksa ver değişeyim diyor ✋
  10. Shooter_U

aoc yi yeni aldım bugün taktım 2k 24.5 inç güzel hissettiriyor :)
  11. Shooter_U

7800x3D Bios ayarları ne olmalı ?

Stok ayarlara göre kazanımı nedir ne oluyor hız mı artıyor sıcaklıkmı düşüyor
  12. Shooter_U

7800x3D Bios ayarları ne olmalı ?

Sistemi kurdum sıvı soğutmam var anakartım b850m k Hangi ayarları açıp kapatmam gerek ?
  13. Shooter_U

Çözüldü✓ 115W Ekran Kartlı Laptopum 60W Ekran Kartı ile gelmiş

Adaptör bağlımıydı bu rakamı görünce
  14. Shooter_U

❌İndirim Bitti! Govee Arka Aydınlatma 3 Lite Kit TV LED 55-65 inç 3.354,51 TL 🔥🔥

Çubuklar varmı yoksada sadec şerit led mi
  15. Shooter_U

Yeni sistem format atamıyorum ?????

Bütün parçaları kendim taktım daha önce format attığım USByi taktım ama bot için USB tıklıyorum beni Bios a atıyor ? Bios ayarında ne değişmem gerek ? Anakart asus b850m k
  16. Shooter_U

83.000 TL'ye toplanan sistem sizce nasıl?

Benimde kargo bugün geldi ben yapıcam evde montajı… Bios güncelle - Biosta Expo aç ram tam hız calıssın Biosta resizible-Bar açıkmı değilse aç.
  17. Shooter_U

Fiber dönüşüm mü yapilicak

Arasana Türk Telekom’u 🤣 linke tıklama dolandırıcı olmasın 🕊️
  18. Shooter_U

❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥 HEPSİ PAY ÜCRETSİZ 100 LİRA HEDİYE 🔥🔥🔥

Aldık hesapta ne alsak acaba 😅
  19. Shooter_U

SİSTEM GÜNCELLEMESİ İÇİN TAVSİYE

Bütçe nedir
  20. Shooter_U

Sıvı soğutma bağlantı ve hız

Anakartım asus prime b850m k pomp fan girişi yok; pompa bağlantısını CPU_FAN girişine, sıvı soğutma fanlarını ise SYS_FAN girişlerine bağlayabilirsiniz. Anakart ayarlarından CPU_FAN ile ilgili pompanızın azami devirde çalışması için en yüksek şekilde yapılandırmayı unutmayınız. Bu şekildeni...
Geri