Yardım Iki termal macundan hangisi daha iyi?

Hangisi?

• Cooler Master Pro v2

Oylar: 6 28.6%
  • Mx6

Oylar: 15 71.4%

• Oy kullanan toplam üye
    21

MamiKK

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,143
R7 7800x3d için kullanacağım,
360mm sıvı soğutma aldım ama hangisi kullanayım sizce?
IMG_9362.webp
IMG_9363.webp

Ben mx4 kullandım 7800x3d ye iyi iş yapıyor boşta 33-35 derece yük testinde maks 75 oluyor cougar 240mm soğutucyla

coolermaster v3 versiyonu inanılmaz çok iyi.mx yanına yaklaşamaz çok açık ve net.
Bahsi geçen ürünü bulamadım. Yenisini almak istemiyorum elimdekileri değerlendirmek istiyorum, ikisi arasında hangisi daha iyi?
Soru açık ve net bence.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben mx4 kullandım 7800x3d ye iyi iş yapıyor boşta 33-35 derece yük testinde maks 75 oluyor cougar 240mm soğutucyla
değerler iyi bence ama benimkiler farklı

Mx6 mx4 ten daha iyi onu söylemek istedim her türlü işini görür :)

İkiside her türlü işini görür aralarında düzgün sürülme ve montaj kusursuz olursa, öyle 15 derece farklar olmaz zaten. Mx 6 iyidir denenebilir.
Isı değerleri tatmin etmezse coolermaster sonra sürülebilir.

Son düzenleme:
Bahsi geçen ürünü bulamadım. Yenisini almak istemiyorum elimdekileri değerlendirmek istiyorum, ikisi arasında hangisi daha iyi?
Soru açık ve net bence.

değerler iyi bence ama benimkiler farklı
tekrar söylüyorum coolermaster v3 ile yola devam edin.eğer yine anlamdıysanız tekrar yazın yine dönüş sağlarım!

tekrar söylüyorum coolermaster v3 ile yola devam edin.eğer yine anlamdıysanız tekrar yazın yine dönüş sağlarım!
V3 yazıyorsunuz ya V2 yazılacağına arkadaşında kafası karışmış farklı bir model önermeyin elimde bunlar var diyor yani sizde V2 yazmalısınız buraya :) Coolermaster da V3 güç kaynağı model versiyonu diye biliyorum bnde çünkü.

Aga sen sıkıntılısın galiba, okuduğunu anlayamıyorsun bence.

Aga sen sıkıntılısın galiba, okuduğunu anlayamıyorsun bence.
Yukardaki arkadaş coolermaster v2 ile kullanın demeye çalışmış ama yanlışlıkla V3 yazmış.

V3 yazıyorsunuz ya V2 yazılacağına arkadaşında kafası karışmış farklı bir model önermeyin elimde bunlar var diyor yani sizde V2 yazmalısınız buraya :) Coolermaster da V3 güç kaynağı model versiyonu diye biliyorum bnde çünkü.
ben v3 diye bir model bulamadım, arkadaş olayı anlamamakta ısrar ediyor, elimdeki ürünleri kullanmak istiyorum yeni bir ürün alma istemiyorum

Yukardaki arkadaş coolermaster v2 ile kullanın demeye çalışmış ama yanlışlıkla V3 yazmış.
2 defa tekrar etmiş, bence yazım yanlışı değil kendisi sıkıntılı

Geri