Cooler MasterR7 7800x3d için kullanacağım,
360mm sıvı soğutma aldım ama hangisi kullanayım sizce?
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
coolermaster v3 versiyonu inanılmaz çok iyi.mx yanına yaklaşamaz çok açık ve net.R7 7800x3d için kullanacağım,
360mm sıvı soğutma aldım ama hangisi kullanayım sizce?
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Bahsi geçen ürünü bulamadım. Yenisini almak istemiyorum elimdekileri değerlendirmek istiyorum, ikisi arasında hangisi daha iyi?coolermaster v3 versiyonu inanılmaz çok iyi.mx yanına yaklaşamaz çok açık ve net.
değerler iyi bence ama benimkiler farklıBen mx4 kullandım 7800x3d ye iyi iş yapıyor boşta 33-35 derece yük testinde maks 75 oluyor cougar 240mm soğutucyla
tekrar söylüyorum coolermaster v3 ile yola devam edin.eğer yine anlamdıysanız tekrar yazın yine dönüş sağlarım!Bahsi geçen ürünü bulamadım. Yenisini almak istemiyorum elimdekileri değerlendirmek istiyorum, ikisi arasında hangisi daha iyi?
Soru açık ve net bence.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
değerler iyi bence ama benimkiler farklı
V3 yazıyorsunuz ya V2 yazılacağına arkadaşında kafası karışmış farklı bir model önermeyin elimde bunlar var diyor yani sizde V2 yazmalısınız burayatekrar söylüyorum coolermaster v3 ile yola devam edin.eğer yine anlamdıysanız tekrar yazın yine dönüş sağlarım!
Yukardaki arkadaş coolermaster v2 ile kullanın demeye çalışmış ama yanlışlıkla V3 yazmış.Aga sen sıkıntılısın galiba, okuduğunu anlayamıyorsun bence.
ben v3 diye bir model bulamadım, arkadaş olayı anlamamakta ısrar ediyor, elimdeki ürünleri kullanmak istiyorum yeni bir ürün alma istemiyorumV3 yazıyorsunuz ya V2 yazılacağına arkadaşında kafası karışmış farklı bir model önermeyin elimde bunlar var diyor yani sizde V2 yazmalısınız burayaCoolermaster da V3 güç kaynağı model versiyonu diye biliyorum bnde çünkü.
2 defa tekrar etmiş, bence yazım yanlışı değil kendisi sıkıntılıYukardaki arkadaş coolermaster v2 ile kullanın demeye çalışmış ama yanlışlıkla V3 yazmış.