Hangisi sıvı soğutma iyi?

Reaksiyon skoru
23
Arkadaşlar sizce hangisi daha iyi bir soğutma sunar ?

galahad 2 yoksa hydroshift sıvı soğutucu mu?

Birbirinden üstün yanları sadece ışık denebilir. Biri ARGB fanlı biri düz fanlı diye biliyorum.

Birbirinden üstün yanları sadece ışık denebilir. Biri ARGB fanlı biri düz fanlı diye biliyorum.
Efendim Galahad 2 de argb var evet ve hydroshift argb rgb ve siyah renklerde var ikiside aynı şey fakat güçleri nasıl bilmiyorum

hydroshift II bekle. ya da bu üçünden birini al illa lian li takıntın yoksa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

beklemedeyim. pc nin tek parçası kaldı....

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-08-22 200847.webp
    Ekran görüntüsü 2025-08-22 200847.webp
    53.4 KB · Hit: 26
  • Ekran görüntüsü 2025-08-22 200958.webp
    Ekran görüntüsü 2025-08-22 200958.webp
    25.5 KB · Hit: 23
hydroshift II bekle. ya da bu üçünden birini al illa lian li takıntın yoksa
Cano lian li dizdim full kasa psu fan soğutucu lianli almayı düşünüyorum galahad indirimde olduğu için hydroshift indirime giircek fakat siyah renk =/

Lian Li O11 Vision Compact
bendekinin aynısı. cpu radyatörünü yana mı takıyosun yoksa üste mi. Yana takıyosan. Reverse blade fan lazım sana zaten. Fansız hydroshift II bekle. bir de ekstra fan al. reverse blade TL. sl fanlar baya eskidi çünkü

kargoda yarın geliyor allah izin verirse :D

eğer bekleyemem diyorsan hydroshift II ile galahad baya yakın seviyede soğutma anlamında. hangisi ucuza gelioyrsa onu al

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-08-22 201437.webp
    Ekran görüntüsü 2025-08-22 201437.webp
    25.5 KB · Hit: 20
bendekinin aynısı. cpu radyatörünü yana mı takıyosun yoksa üste mi. Yana takıyosan. Reverse blade fan lazım sana zaten. Fansız hydroshift II bekle. bir de ekstra fan al. reverse blade TL. sl fanlar baya eskidi çünkü

eğer bekleyemem diyorsan hydroshift II ile galahad baya yakın seviyede soğutma anlamında. hangisi ucuza gelioyrsa onu al
Alacaklarım bunlar Galahad 22.00'da indirime giriyor ve ventus 5090 var ekstra yüke girmeyi düşünüyorum 5090 alma ihtimalim olabilir fakat eğer almazsam galahad2 alacağım çünkü fanları mevcut hydroshift fansız sitelerde mevcut fakat fanlı mevcut değil fanlı ne zaman gelir bilmiyorum ekstra fan alıp masraftan yapamam fiyat listemin üstüne çıktım biraz :(

Kasanın üst kısmına takacağım öyle düşünüyorum

Ekler

• 1000259172.webp
    1000259172.webp
    184.8 KB · Hit: 24
Alacaklarım bunlar Galahad 22.00'da indirime giriyor ve ventus 5090 var ekstra yüke girmeyi düşünüyorum 5090 alma ihtimalim olabilir fakat eğer almazsam galahad2 alacağım çünkü fanları mevcut hydroshift fansız sitelerde mevcut fakat fanlı mevcut değil fanlı ne zaman gelir bilmiyorum ekstra fan alıp masraftan yapamam fiyat listemin üstüne çıktım biraz :(

Kasanın üst kısmına takacağım öyle düşünüyorum
psu kötü araştır. gold olanlar çok kötü. platinum olanlar girdi stoğa ondan almalısın. 5090 alıp anakart x670e bilemedim. 870 ya da b850 alabilirsin. ve vision compact'ın bütün esprisi üstün cam olması. eğer ki üste takıcaksan daha güzel kasalar var.

dediğimi yeniliyorum hdroshift II bekle. ne galahad ne de hdroshift mantıklı değil şu an

psu kötü araştır. gold olanlar çok kötü. platinum olanlar girdi stoğa ondan almalısın. 5090 alıp anakart x670e bilemedim. 870 ya da b850 alabilirsin. ve vision compact'ın bütün esprisi üstün cam olması. eğer ki üste takıcaksan daha güzel kasalar var.

Lian kasaların yanında ekstra temperli kapak geliyor cami çıkarıp onu takabiliyorsun yada takmak istemiyorsan takmayabiliyorsun kapağı üstüne taktığın zaman soğutucu koyabiliyorsun..

5090 alma durumu olursa anakartı değiştiririm fakat 5080e yeter diye düşünüyorum

Gold serisi eğer kötü ise fiyat durumuna bakarak plat. serisine geçiş yapabilirim kral

Geri