KadirhanAGN
80+
- Reaksiyon skoru
- 23
Arkadaşlar sizce hangisi daha iyi bir soğutma sunar ?
galahad 2 yoksa hydroshift sıvı soğutucu mu?
galahad 2 yoksa hydroshift sıvı soğutucu mu?
Efendim Galahad 2 de argb var evet ve hydroshift argb rgb ve siyah renklerde var ikiside aynı şey fakat güçleri nasıl bilmiyorumBirbirinden üstün yanları sadece ışık denebilir. Biri ARGB fanlı biri düz fanlı diye biliyorum.
Cano lian li dizdim full kasa psu fan soğutucu lianli almayı düşünüyorum galahad indirimde olduğu için hydroshift indirime giircek fakat siyah renk =/hydroshift II bekle. ya da bu üçünden birini al illa lian li takıntın yoksa
ne aldın kasa?Cano lian li dizdim full kasa psu fan soğutucu lianli almayı düşünüyorum galahad indirimde olduğu için hydroshift indirime giircek fakat siyah renk =/
![]()
Gaming Gecesi | Cuma Gecesi 22:00’de Buluşalım!
İncehesap Gaming Gecesi’nde en yeni gaming ürünlerinde en iyi fiyatlar seni bekliyor! Hızlı olan fırsatları yakalıyor!www.incehesap.com
Lian Li O11 Vision Compactne aldın kasa?
Siyah renkLian Li O11 Vision Compact
bendekinin aynısı. cpu radyatörünü yana mı takıyosun yoksa üste mi. Yana takıyosan. Reverse blade fan lazım sana zaten. Fansız hydroshift II bekle. bir de ekstra fan al. reverse blade TL. sl fanlar baya eskidi çünküLian Li O11 Vision Compact
Alacaklarım bunlar Galahad 22.00'da indirime giriyor ve ventus 5090 var ekstra yüke girmeyi düşünüyorum 5090 alma ihtimalim olabilir fakat eğer almazsam galahad2 alacağım çünkü fanları mevcut hydroshift fansız sitelerde mevcut fakat fanlı mevcut değil fanlı ne zaman gelir bilmiyorum ekstra fan alıp masraftan yapamam fiyat listemin üstüne çıktım birazbendekinin aynısı. cpu radyatörünü yana mı takıyosun yoksa üste mi. Yana takıyosan. Reverse blade fan lazım sana zaten. Fansız hydroshift II bekle. bir de ekstra fan al. reverse blade TL. sl fanlar baya eskidi çünkü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kargoda yarın geliyor allah izin verirse
eğer bekleyemem diyorsan hydroshift II ile galahad baya yakın seviyede soğutma anlamında. hangisi ucuza gelioyrsa onu al
Kasanın üst kısmına takacağım öyle düşünüyorumbendekinin aynısı. cpu radyatörünü yana mı takıyosun yoksa üste mi. Yana takıyosan. Reverse blade fan lazım sana zaten. Fansız hydroshift II bekle. bir de ekstra fan al. reverse blade TL. sl fanlar baya eskidi çünkü
kargoda yarın geliyor allah izin verirse
eğer bekleyemem diyorsan hydroshift II ile galahad baya yakın seviyede soğutma anlamında. hangisi ucuza gelioyrsa onu al
psu kötü araştır. gold olanlar çok kötü. platinum olanlar girdi stoğa ondan almalısın. 5090 alıp anakart x670e bilemedim. 870 ya da b850 alabilirsin. ve vision compact'ın bütün esprisi üstün cam olması. eğer ki üste takıcaksan daha güzel kasalar var.Alacaklarım bunlar Galahad 22.00'da indirime giriyor ve ventus 5090 var ekstra yüke girmeyi düşünüyorum 5090 alma ihtimalim olabilir fakat eğer almazsam galahad2 alacağım çünkü fanları mevcut hydroshift fansız sitelerde mevcut fakat fanlı mevcut değil fanlı ne zaman gelir bilmiyorum ekstra fan alıp masraftan yapamam fiyat listemin üstüne çıktım biraz
Kasanın üst kısmına takacağım öyle düşünüyorum
Lian kasaların yanında ekstra temperli kapak geliyor cami çıkarıp onu takabiliyorsun yada takmak istemiyorsan takmayabiliyorsun kapağı üstüne taktığın zaman soğutucu koyabiliyorsun..psu kötü araştır. gold olanlar çok kötü. platinum olanlar girdi stoğa ondan almalısın. 5090 alıp anakart x670e bilemedim. 870 ya da b850 alabilirsin. ve vision compact'ın bütün esprisi üstün cam olması. eğer ki üste takıcaksan daha güzel kasalar var.
![]()
Lian Li Edge1000 Beyaz 1000W 80+ Platinum ATX Power Supply - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com