Sıvı soğutma vs kule tipi

Zertyuh

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
64
en iyi sıvı soğutma vs en iyi kule tipi soğutmalar hangisi sizce birde hangisi daha iyi bir soğutma sağlar

kullanacağınız işlemciye göre soğutucu seçmek daha mantıklı olacaktır ryzen 9 serisi veya intel i9 u9 serisi bir işlemcide sıvı soğutma daha mantıklı olabilir fakat uygun fiyattaysa 240 sıvı soğutmalar kaliteli diyebileceğimiz üst seviye kule fanlar ile benzer fiyatta onlarda ikame olarak tercih edilebilir

7800x3d
ama işlemciyi baz alarak öneri değilde paranın alabileceği en iyi kule tipi ve sıvı soğputmayı arıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

işlemcin nedir?
7800x3d
ama işlemciyi baz alarak öneri değilde paranın alabileceği en iyi kule tipi ve sıvı soğputmayı arıyorum

7800x3d

7800x3d
En iyi hava soğutucu şuan tr yok. 4 fanlı bir üründü. Diğer soğutucuların hepsi aynı mantık içinde çalışıyor. Gerçek bakırsa soğutucu blok gerisi fanda bitiyor. Yani 2 temel bileşene bakıyor. Sıvı soğutucu da işler karışık. 7800x3d veya 9800x3d hava soğutucularla idare edebilirsin, hava ile sıvı arasında pek fark yok.

Ben her zaman kule tipi taraftarıyım. Bozulma ihtimali sıfır.
Fan bozulabilir ama değişebilir, evet bozulma ihtinali en düşük hava soğutuculardır.

en iyi sıvı soğutma vs en iyi kule tipi soğutmalar hangisi sizce birde hangisi daha iyi bir soğutma sağlar
Gidipte 420MM kaliteli bir sıvı soğutmayla en kaliteli hava soğutma arasında illaki fark olur. O tarz bir şey alacaksan sıvı soğutma lakin 240mm falan alacaksan hava soğutma alın derim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,097
Üyeler
183,060
Son üye
protokooperasyon
Geri