Sağ olun ayrıca mikrofonlu versiyonu var mı acaba bunun ? Şuan harici bir mikrofonum olmadığı için kulaklığın kendi mikrofonunu kullanıyorum ek masraf...
Kutu içeriği cezbetti beni de. Arada IEM alasım geliyor ama vazgeçiyorum bu hoşuma gitti. Oyunlarda ses kasma daha önemli benim için açıkçası. Şimdilik...
Aslında 60 derecede çalışması gerektiği hızda çalışıyor sadece sıcaklık hatalı gözüküyor bende de sıcaklık 5-10 derece düşük gözüküyor bu uygulamada...
Hocam bu sekmede sağ üstte function switch on konumunda mı ? Eğer off ise bios ayarlarını kullanır on ise uygulama ayarını. Birde customa çekip düşük...
Bu hafta içinde almayı düşünüyorum fanları. İlk başta eski fanları takmayıp ilerde mi taksam acaba diye düşünüyorum sesten dolayı. Düzenlemeleri yaptıktan...
Sağolun hocam fiyat eklemeyi unutmuşum. Genel olarak 3lü set olup 1500-1800 TL aralığında olarak düşünmüştüm. Kasamdaki hub 3 pinli bunları kullanabilmem...
MSI mag force 121a kasam için kasa fanı arıyorum. Kasadaki fanlarım molex ve biraz gürültülü çalışıyor. Onların yerine ayarlanabilir ve uygun fiyatlı fanlar...
Anladım hocam o zaman biostan all cores değil de per cores olarak seçip her çekirdek için tek tek değer girmeye çalışarak da deniyebilirsiniz. Biraz uzun...
Bende youtube üzerinden videolar izleyerek yapmıştım çok detaylı bilmiyorum ama tuning sekmesinden curve optimizer kısmı var ordan all cores seçip optimize...
Hocam ryzen masterdan uygun curve değerini bulabilirsiniz o kendi yaklaşık 40-50 dk test ediyor. Testin sonucuna göre biosdan kendiniz manuel yapabilirsiniz.
Hocam bende aynı sürümü kullanıyorum birkaç gündür. Bende de 1-2 defa mouse gitme olayı oldu biraz can sıkıcıydı. Onun dışında neredeyse her bilgisayarı...